HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım smear testi herkese yapılıo allah korusun hemen aklına kötü şeyler getirme banada yapılmıştı. bak çok şükür asıl önemli olan iltihap gitmiş kısa sürede bence o kızarıklıkta geçer kafaya takma sakın...

ebdacı m pko lu kardeşim sen bu ay o kisti attığını hissettin mi peki bugün benim yasmin bitti dün akşam kistimin olduğu sol kasığım çok ağrıdı demek ki hala duruyor erimemiş

Manyaaam ben tirsaklik iste...bide hic muayene olmadim alttan onfandir...kese mese daha goremedim o yuzdennn ....kafayi yicem ama...bi cilginlik yapip cmt baktirabilirim. ablam dr ...cmt adanada bulusavaz...onunla guvende hissederim.annemlerede bisey demedim..demin telde konustum..zor tuttum yarin aksam bulusunca yuzyuze soyliim dedim. yada cagana dedittiririm...""sabah ta saglik ocagina gideyim yarin...bi kan daha veriim..

topiğini yeni gördüm . ben de ağır pkoluyum yeni teşhis kondu tedavi görüyorum diane 35 kullanıyorum bugün başladım

ebdacı m pko lu kardeşim sen bu ay o kisti attığını hissettin mi peki bugün benim yasmin bitti dün akşam kistimin olduğu sol kasığım çok ağrıdı demek ki hala duruyor erimemiş

benimde nadiren agrıyor bakmı yapınca ağrı başlıyor durmuyor arkadaşşlar pko kistti atılıyor mu ilk defa duyuyorum ben biraz anlatır mısınız çünkü pko kisti birden çok yumurtalık duvarında bulunuyorlar

Canım sıkma canını kızlar zaten yeterince açıklama yapmışlar ama,
Tertemiz gelecek ve kısa sürede çalışmalara başlayacaksın emin ol..
Bebek için endişelenme er ya da geç gelecek sonuçta sen yeter ki kendine dikkat et..
Doktorun da dediği gibi binayı güzelce onarın

Bebekle ilgili stresin mi varr. stres olunca oyle olur...burnundan al agzindan ver nefesi....beynin oksijen istiyorr.

yok aslında bilmiyorumki bilinçaltımda varsa karışmam ona ben

Öksürük yada soğuk algınlığına benzer bir durum varmı ?

yookk:44:

çok kafaya takıyo belirtiler yok diye al sana belirti demiştir.
ya inşalalh bir sorun yoktur tabiki

hihihiinşş canım eşimi bekliyorum hazırlandımm :26:

Bebeğimmmmmmm lütfen böyle yapmaaaa İnan şuan benimde gözlerim doldu canım sen kötü şeyleri aklına getirme daha birşey belli değil ki bebeğim kendine moral verrrr ve moralini yüksek tut gizem inde dediği gibi ne insanlar hamile kalıyor da ayrıca kanser falan demişsin saçmalama lütfen bebeğim herşey düzelecekkkk hep beraber sevineceğiz burada

ay ne bilim canım yaa benim etrafımda smear yapılan 2 kadın vardı ikiside rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi bende o tahlil yapılınca sonucun aynı olduğunu düşündüm sanırsam :26:

Bebeğim 6 ayda bir bende Smearrr testi yaptırıyorum hatta bende bir ara kokulu akıntı vardı ama hiçbirşeyi çıkmadı çok şükür kendini fazladan yıpratma

Acile gidicez birazdan nefes alamıyorumm çok kötüü

Canım bu psikolojik birşeyyyyy benim annemde geçen sene oldu hatta kadına kızdık neden derin nefes almaya çalışıyorsun biİm gibi nefes al diyodum meerse kadın nefes zor alıyormuş kalbe kadar herşeyde bastırdık hatta astım dediler kadına ilaç bile aldık ama astım falan yokmuş psikolojikmişşş sadece sigara içtiği için küçük solunum kanalları daralmış ama sende psikolojikmişşş belirti yok falan diye kafana takıyor yaaaaa yapma kız böleee

Canim sakin aklina boyle kotu seyler getirme herkese yapilan bisey o.bende ilk evlendigimde iltihap olmustu benden de aldi dr sadece iltihap cikmisti fitil vermisti bana da dr gecti senin iltihapda gecmis o kizariklik da gecicek bu son verdigi fitillerden sonra goruceksin bak hem iltihap olunca da hamile kaliniyo elifdedim diye bi arkadas varya topigin ilk hamilesi onda da iltihap vardi hatta dr bu iltihapla cok zor demisti ama o ay hamileydi zaten seninde nurtopu gibi bebislerin olucak yeter ki moralini yuksek tut kurtaj sirasinda dr bende de yara gormus kurtajdan sonra ilac kullandim gecmezse yakariz demis ama bi daha baktirmadim:))gecmistir diye umit ediyorum:)) iltihap ilac tedavisiyle hemen gecicek belki ilk ilaclar anca icteki iltihaba etki etti simdiki de kizarikligi yok edicek sakin lutfen kendini uzup yipratma bak artik guzel seyler bekliyo seni en kisa zamanda hersey yoluna giricek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…