- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.401
manyak yaa güldürdün yine beni
aklım şeyimde zaten neden kızarıyosa pislik
zaten çilek çiçek polen yumurta herşeye alerjim var şimdi 3 aydır kocamada oluşcak vücut reaksiyon göstercek ilerde doktor tamam yap çocuğu deyince.
oh yaa valla rahatladım herkese yapılıyosa.
sen neden alttan muayene olamıyosun elimde olsa senin yerine açıverirdim ben alıştım artık bakmayan kalmasın diye bağırsam yeridir
benim akıntım vardı,smear yaptılar,bi pok çıkmadı.üst komşumuz aylardır regl olmuyordu,smear yaptılar.sonıç : menopozyani her smear senin gördüklerine benzemiyo canım.felaket tellalığı yapıp,üzülme.bence sen polen alerjinle ilgilen.emin ol şeyin geçecek,alerjin devam edecek
benim de polen alerjim var,pkom varrr,yımırtam yoookkk
ebdacı m pko lu kardeşimsen bu ay o kisti attığını hissettin mi peki bugün benim yasmin bitti dün akşam kistimin olduğu sol kasığım çok ağrıdı demek ki hala duruyor erimemiş
Nooooldu bebisiiiimmm. biraz once aralik annelerinfe okudum niye nefesin daraliyor..streslimisiiinn acabaaAcile gidicez birazdan nefes alamıyorumm çok kötüü
Nooooldu bebisiiiimmm. biraz once aralik annelerinfe okudum niye nefesin daraliyor..streslimisiiinn acabaa
canım yara değilkiyara olsa hemen yakardım ama yara değil bu yara yok sende enfeksiyon var kızarıklık aynen duruyo dedi. neden olduğunu araştıracak.
smear testini bu yüzden istedi. rahim ağzındaki kızarıklık kansermi değilmi buna bakacaklar. veya o hastalığa sebep olacak kadar kötü huylumu yoksa iyi
Canim uzme kendini benim arkadasimda da aynisi vardi hicbirsey cikmadi o testler rutin yapilmasi gereken testler gonlunu ferah tut hersey yoluna girecek
ya bilmiyorumm kaç gündür böyle ama bugün daha zor alıyorum sürekli iç çekesim geliyo ancak öyle soluk alıyorum resmen
çok kafaya takıyo belirtiler yok diye al sana belirti demiştir.Bebekle ilgili stresin mi varr. stres olunca oyle olur...burnundan al agzindan ver nefesi....beynin oksijen istiyorr.
Bebekle ilgili stresin mi varr. stres olunca oyle olur...burnundan al agzindan ver nefesi....beynin oksijen istiyorr.
Öksürük yada soğuk algınlığına benzer bir durum varmı ?
çok kafaya takıyo belirtiler yok diye al sana belirti demiştir.
ya inşalalh bir sorun yoktur tabiki
kızlar özür dilerim telefondaydım yazdım ama sonra sistem atmış beni kayıtlı değilim diye msj silindi....
ben bitik durumdayım
hamilelik heyecanımı bir süre daha erteledim ve ne kadar olduğu belli bile değil.
evet iltihaplarım gitmiş rahim tertemiz ama rahim ağzındaki kızarıklık hala geçmemiş.
doktor sağolsun yine muayene sonrası 1,5 saat gibi bir süre psikolojik destek verdi bana.
hatta espiri bile yaptı o kadar kustun kustun inat ettin ama bak ilaçlar yaradı diye...
yalnız ilaç tedavim bitmedi aksine 2 fitil daha aldım
yani şimdilik hamileik planlarımı 1 ay erteledim
o 1 ayın sonunda ne olur Allah bilir
smear testi istedi doktor
şok oldum
smear testinin ne anlama geldiğini biliyorum lütfen doğruyu söyleyin şüphe uyandıracak bir durum varsa gideyim başka yere ama ne olur oyalamayın beni dedim
sağolsun çok güzel bir örnekle açıkladı durumu ve bebek çalışmalarını ertelemem gerektiğini söyledi.
biz eski binayı yıkıp temelden değiştirdik yerine yepyeni sağlam bir bina yapıyoruz tam temeli atmışken daha beton kurumadan tuğla dizmeye başlarsak o bina yıkılır yada içinde insan varken yıkılır şuan o binayı yıkma biraz bekle test sonuçların güzel gelsin o zaman bakacağız dedi.
ya anlamıyorum ilaçları kullandığım zamanlar ilişki olmadı yaklaşık 16 gündür birliktelik yok hergün çamaşır değiştiriyorum yedikelrime içtiklerime dikkat ediyorum neden geçmiyo bu enfeksiyon .
şimdi ilaçları kullanacağım sonra adet olduktan sonra bitince yine gideceğim test için.
şuan gözlerim dolu dolu oldu. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
belkide en az 6 ay 1 sene erteliyorum hayallerimi.
belkide daha uzun sürecek bir tedavi sürecine gireceğim hiçbişey belli değil
şuan tek işim ilaçlarımı alıp adet olmayı beklemek
hani 13 mayısta hamileyim diye müjde vermeyi düşünüyordumya
ne zaman o müjdeyi vereceğim bilmiyorum.
ben aslında şuan hiçbişey bilmiyorum.
sadece haberiniz olsun aklınız bende kalmasın istedim.
hepinizi çok seviorum
ay ne bilim canım yaa benim etrafımda smear yapılan 2 kadın vardı ikiside rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi bende o tahlil yapılınca sonucun aynı olduğunu düşündüm sanırsam :26:
Kansızlık varmı ?yok aslında bilmiyorumki bilinçaltımda varsa karışmam ona ben
yookk:44:
hihihiinşş canım eşimi bekliyorum hazırlandımm :26:
psikolojim bozuk kabul ediyorum zaten bugün temizlikde yapamadım ölcem kahrıma
bu arada foxda bi kuş var ihlas suresini ezberlemiş okuyo salavat getiriyo tevhid okuyo insanlığımdan utandım
Acile gidicez birazdan nefes alamıyorumm çok kötüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?