- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.441
Sen simdi 1 mayista git dra bebisi gor kalp atislarini duy bak nasil kendine geliceksin:))bugunleri kendine zehir etme sakin dr oyle guzel seyler soyluycekki istahin bi anda acilicak:))
Kiz bak allah bi bulanti verir varya felegin sasar anacim....arkadas dogumunda bile kustuuu...o kadar yani..9 ay hep kuusssstu...
Kixz gizosss kalp atisini duydun mu sennnn...yada keseni...
Kiz bak allah bi bulanti verir varya felegin sasar anacim....arkadas dogumunda bile kustuuu...o kadar yani..9 ay hep kuusssstu...
Bebekcim sen nasil oldun canim...daha regl olmamissin...yakindir herhslde sivilcelrr baslaigina gore. kac gun olduu senin..
Daha once gormusmuydun kesyi..kiz scilde nasil bakildi .....anlamadim dogumevine mii gittin...razıyımmmmmmmmm
keseyi gördüm biraz öncede gördüm büyümüşş.kalp atışını göremedi vajinal baktı pıt pıt görünüyodu ama belli belirsiz daha küçük ya :)
İyiyim canim bende hicbi degisiklik yok :)) bugun 39.gun yaa gelsin artik valla dort gozle bekliyorum:))
razıyımmmmmmmmm
keseyi gördüm biraz öncede gördüm büyümüşş.kalp atışını göremedi vajinal baktı pıt pıt görünüyodu ama belli belirsiz daha küçük ya :)
Daha once gormusmuydun kesyi..kiz scilde nasil bakildi .....anlamadim dogumevine mii gittin...
Gelmesu yakindir. bayaaa olmuss. ins. canim cok beklemezssin...
Daha once gormusmuydun kesyi..kiz scilde nasil bakildi .....anlamadim dogumevine mii gittin...
Gelmesu yakindir. bayaaa olmuss. ins. canim cok beklemezssin...
Oyy kucuk pit pitlarini yer onun teyzeleri minik tatli vee cok uslu melek o:))esracim darisi basina kucuk kizinin kalp atislarini duy sende insallah :))
İnsallah kuzucum yaa aminnn:))simdi arkadasimin esi aradi bi problem oldugunu anladim arkadasimin tlfonundan arayinca 6 aylik hamile de bebekte problem gormus bagarsagi anne kordonuna dogru mu kaymis neymis bebegin karninda bi sislik olusmus dr down sendromundan suphelenmis yarin amniyosentez olup olmucagina karar vericekmis nasil uzumdum anlatamam biraz arastirdim ama bisey de yok internette butun testler temiz hersey normaldi nasil oldu boyle ya( bebek dogunca operasyona alinicakmis bagirsakla ilgili ( bence down sendromu cikmicak ama kucucuk bedeniyle operasyona nasil giricek off allahim yaa su bebecikler saglikla dogsun nolur (kizlar dua edin bisey olmasin kimin duasi kabul olur bilinmez okuyan herkes aklindan gecirsin iyi ciksin sonuclar bebis saglikli olsun (
Allahımm yarappim şimdi miğden bulanmıyor diye kafaya takıp sen kendini hastahanelikmi ettinnnnnnnn Gizemmmmmmm Hamile kadının duası kabul olurmuş y dua edeyimmi miğden bulansın diye ama sonra geri almam ona göre ..Arkadaşım hamile eşi sürüleyerek odaya taşıyormuş banyodan ben senden kaç hafta öndeyim 5 .6 kez miğdem bulandı o kadar Oda stresten hemen toparladım kendimi ,gezmelere attım .(Maşallah) Ben ilk hamileliğimde 1 kez öğğ demeden doğurdum kızımı (bin maşallah) Tamda 7 kilo aldım ne oldu miğdem bulanmadıda yani.
Keyfine bak büyüt bebişini gez toz eğlen
Yok ruh hastası demeyelimde ilk bebekte çok normal .Anne olacağı hissi karnında bir canlı olduğu fikri bile tuhaf gelebilir insana yeterki ciddi bişey olmasında .çookk komiğim dimi hepinizi güldürdüm işte
haklısın galiba ya ne biliyim ruh hastası oldum tam
Yok ruh hastası demeyelimde ilk bebekte çok normal .Anne olacağı hissi karnında bir canlı olduğu fikri bile tuhaf gelebilir insana yeterki ciddi bişey olmasında .
iviiittt:44:
ay canım öyleymiş vallaaaaabi hastane havası alıp geldik
ama neden bulanmıyo sadace öğürüyorum günde 1-2 korkuyorum bende hamile insanın midesi bulanmazmı
etkilemiş cidden valla doktor hamileliğe alışma sürecinde bu tip şeyler olur dedi eyiii o zaman dedim..oof hala alamıyorum ama nefes napsam aceeeebaaaaaaaaaaa:44:
( Allahım annesine de bebeğinede güç versin. çook üzüldüm yaa.. bu aralar bide duygusalım nerdeyse ağlıycam. kimin ne yaşayacağı belli olmaz ki Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.. hamile kalmakla iş bitmiyo ki inşallah o yavrucakta sağsağlim sağlıcakla doğar inşallah şüpheler boşa çıkar. mübarek cum günü arefesinde Rabbim tüm evlatlara tüm evlat sahibi olacak annelere sağlık sıhhat versin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
pimpirikli anne seni :) kızım rahat bırak bebeni yahu.. illa miden bulanmasını istiyosun bi balıycak sonra dersin keşke bulanmasaydı diye. ne güzel uslu mu uslu bi bebeğin olca tadını çıkarsana hamileliğinin.. :)
ediyosundur belki ama ben yinede söliim bizlere de dua et esraylan senin bebene tez vakitte arkadaşlar getirelim
Bu kadar pimpirik olursan sana asla ayda bir kez doktor randevusu yetmez cicim Kalp atışlarını duydyktan sonra sürekli gitmek istersin Buda paniğe yol açar hamileliliğin son ayları asla çekilmez (Tecrübeyle sabit Hen an panik halindeydim ) Ama bu bebekte doktorum kabul etmiyoretmez olurmuyummm sezgiimm ediyorumm tabiki hepinizeee
klozete sokiyim kafamı kesin kusarım o zaman ahah
Bu kadar pimpirik olursan sana asla ayda bir kez doktor randevusu yetmez cicim Kalp atışlarını duydyktan sonra sürekli gitmek istersin Buda paniğe yol açar hamileliliğin son ayları asla çekilmez (Tecrübeyle sabit Hen an panik halindeydim ) Ama bu bebekte doktorum kabul etmiyorAdamcağız ayda 1 kez randevu düzenlicez diyor
Kizlar ben yatiyorum gozum acik uyuyorum valla :)) cok opuyorum ve seviyorum sizii iyi geceler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?