HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim kendini o kadar siktin ki midem bulanmiyo ters biseymi var diye o yuzden vucut tepki verdi psikolojik olarak nolursun olumlu dusun bebegin cok saglikli ve uslu sende cok sansli bi annesin cok guzel bi hamilelik geciriceksin:))

Nasilsiniz?? Ben hala hastalanamadim yuzumde sivilceler cikti sislikten olucem ama gelen yok daha hayirlisiyla bi normale donsem su an tek istegim bu(benim kirmizilar biran once gelsin sizin kirmizilarsa hic gelmesin insallah bu ay hepinizin hamile haberlerini alalim listemiz bebis ikonlariyla dolsun insallah:))

Canım nasılsın nasıl gidiyor işlerrrr memnun musun işinden?

beebeek özledik snei nerelerdesin,yeni işin hayırlı olsun canım

bebekiim :) iyiz sen nasılsın nasıl işin gücün düzenini oturttun mu artık :) yolda ozaman senin kırmızılar cilttede etkiler başladığına göre.. inşallah gelir gider kırmızıların sende katılırsın artık aramıza..

Ahh gizemim vah gizemim.. kendini bunalttın belirti yok diye psikolojik olarak etkiledi seni işte. Ah bi rahat bıraksan kendini ne güzel olacak. Yok anam sen gez en iyisi gezince hiç olmadı düşünmezsin böle şeyleri..

beebeek özledik snei nerelerdesin,yeni işin hayırlı olsun canım
Tesekkur ederim tatlim:)) aslinda hergun burdayim takipteyim ama yazmaya firsatim olmuyo hicc(sen nasilsin??

İnsallah kuzucum yaa aminnn:))simdi arkadasimin esi aradi bi problem oldugunu anladim arkadasimin tlfonundan arayinca 6 aylik hamile de bebekte problem gormus bagarsagi anne kordonuna dogru mu kaymis neymis bebegin karninda bi sislik olusmus dr down sendromundan suphelenmis yarin amniyosentez olup olmucagina karar vericekmis nasil uzumdum anlatamam biraz arastirdim ama bisey de yok internette butun testler temiz hersey normaldi nasil oldu boyle ya( bebek dogunca operasyona alinicakmis bagirsakla ilgili( bence down sendromu cikmicak ama kucucuk bedeniyle operasyona nasil giricek off allahim yaa su bebecikler saglikla dogsun nolur(kizlar dua edin bisey olmasin kimin duasi kabul olur bilinmez okuyan herkes aklindan gecirsin iyi ciksin sonuclar bebis saglikli olsun(

Kansızlık varmı ?

iviiittt:44:

ay canım öyleymiş vallaaaaabi hastane havası alıp geldik
Canim kendini o kadar siktin ki midem bulanmiyo ters biseymi var diye o yuzden vucut tepki verdi psikolojik olarak nolursun olumlu dusun bebegin cok saglikli ve uslu sende cok sansli bi annesin cok guzel bi hamilelik geciriceksin:))

ama neden bulanmıyo sadace öğürüyorum günde 1-2 korkuyorum bende hamile insanın midesi bulanmazmı

etkilemiş cidden valla doktor hamileliğe alışma sürecinde bu tip şeyler olur dedi eyiii o zaman dedim..oof hala alamıyorum ama nefes napsam aceeeebaaaaaaaaaaa:44:

bende iyiyim canım,dr gitmiştim tahlil sonuçlarım pko ile uygun çıktı ama moralim iyi şimdi dr klomen vermişti dünde iğnemi oldum,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,arkadaşının bebeğinede yardım etsin,inşallah geçici birşeydir herşey yolunda çıkar ve bebiş sağlıkla gelir ailesinin kucağına inşallah canım

Bebegimmm herkesin bulanmazki midesi bu bi anormallik oldugu anlamina gelmez sen hamileligin keyfini cikarsana hem canin ne istiyosa keyifli keyifli ye bebisi besle miden bulansa bisey yiyemesen vitaminsiz kalsan daha mi iyi olur:))

Aminn canim allahim hepimizin yuzunu guldursun saglikli bebekler versin insallah :)) en onemli sey moral zaten cok sevindim iyi olmana hep boyle moralin yuksek olsun ki bebegin tatli annesine hemencecik gelsin:))

Bebegimmm herkesin bulanmazki midesi bu bi anormallik oldugu anlamina gelmez sen hamileligin keyfini cikarsana hem canin ne istiyosa keyifli keyifli ye bebisi besle miden bulansa bisey yiyemesen vitaminsiz kalsan daha mi iyi olur:))

haklısın kuşum ama işin ilginç yani tokum midem bişey almıyo bi değişiğim ya aptallaştım yemin ederim

haklısın kuşum ama işin ilginç yani tokum midem bişey almıyo bi değişiğim ya aptallaştım yemin ederim

Sen simdi 1 mayista git dra bebisi gor kalp atislarini duy bak nasil kendine geliceksin:))bugunleri kendine zehir etme sakin dr oyle guzel seyler soyluycekki istahin bi anda acilicak:))

Harbi kaciksin kizim sennn....manyak kariii yaaa:))))

evde tek başıma can sıkıntısından uyduruyomuyum acaba delirdim mi yoksa

Sen simdi 1 mayista git dra bebisi gor kalp atislarini duy bak nasil kendine geliceksin:))bugunleri kendine zehir etme sakin dr oyle guzel seyler soyluycekki istahin bi anda acilicak:))

3 mayısa aldım doktorumuda değiştim canım bu acildeki doktor bissürü bilgi verdi anlattı.bakalımm inşş canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…