HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bencede cicim meşguliyet güzel olur takı yap dantel yap Örgü ör

Üffff eşine sarrrrr ama panik olmaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Hepimize iyi geceler kızlar çok uykum geldi , Gizemi çok merak ettiğim için uğradım ama kaldım
Rabbim Cuma mübarek gün hürmetine Kimin ne dileği varsa kabul etsin gerçekleştirsin işallah .Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz duanızda benide unutmazsanız sevinirim ( Duamdasınız işallah )

aynen canım.. Rabbim sağlık versin cemicümleye.. yok 24u değildi kuzum o geçen aydı yani :) bu ay 28i tabi 5 gün daha atabilir bakalım :)
etmez olurmuyummm sezgiimm ediyorumm tabiki hepinizeee

klozete sokiyim kafamı kesin kusarım o zaman ahah

canımsınn sok anam sok illa kusacan

Günaydın Şekerpareler..
CUMAmız mübarek olsun. AMİN dediğimiz, gönlümüzde ki, dilimizde ki her dualarımız kabul olsun.. AMİN :109:

canlarımmmmm günaydın,

gününüz aydın ,dualarınız kabul olsun.Rabbi'm tüm isteyenlerin göbüşünü sağlıklı hayırlı bebiklerle doldursun.kızlar dualarda unutulmamak dileğiyle ....

günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah.

Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin

kuşum seni dün çok merak ettim gecenin bi yarısı uyandım acaba baksammıki napmış dedim kendimi toparlayıp kalkamadım kızdım sana ya sen nelerin üstesinden geldin hamile kalamayacak kadar çok iltihabı akıttın bitirdin bi enfeksiyon kaldı şimdi onuda yeniceksin smear testinden korkma kuzum bukadar inş kötü bişey çıkmaz hem bak doktorun taa mayısa istemiş önemli kötü bişey olsa şimdiden ertelemeden yapalım testi derdi dimi inş o testin sonucunu alınca da bişey çıkmıcak canım üzülme sıkma canını bak şükretki ilgili bi doktorun var herşeyi güzelce anlatıyo başından savan bi doktorada denk gelebilirdin ve sorun nedir ne değildir aylarca boşa kürek çekebilirdin derdini biliyosun ve derman içinde elinden geleni yapıosun rabbimde şifasını veriyo bunuda atlatıvercen inş hem belkide fazla ilgili olduğu için istedi testi bazı doktorlar pimpirikli oluyo herşeyi kontrol edelim önlem alalım istiyolar

Canımmmm bu dua tüylerimi diken diken etti Rabbi'm bizi yolundan ayırmasın ...

Canımmmm bu dua tüylerimi diken diken etti Rabbi'm bizi yolundan ayırmasın ...

amin mervecim.Allah bizi gerçekten yolundan ayırmasın çünkü insan o kadar etkileniyorki hamile kalamadıgı için dua ediyorum ediyorum sonra etsem ne olcak diye beynimden ışık hızında fikirler geçiyor tövbe diyorum allah büyük onun gücü herşeye yeter.Allah isyan edenlerden yapmasın,dayanamayacağımız dertler vermesin,derman aratmasın.Hepimizin dualarıda kabul olsun inşalalh.

canlarımmm cumamız mübarek olsun inşallah.Ay bişey yazıcam dün akşam 1 buçuk saatlik bir bekleme sırasında uyuya kalmışım ve o arada birinizi rüyamda yeni doğum yapmış ve oğlu olmuş olarak gördüm ama isim hatırlamıyorum

AMİN canım.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

amin seninde cuman mübarek olsun.Hayırolsun inşallah rüyanda.Bende çok sıkıntılı uyudum bu gece.tam olarak dalamadım.hatta sabah yazıp yazmama konusunda düşündüm yazmadım rüyamı.Ben uyumadan önce Allahım bana bir işaret ver diye dua etmiştim.Çocukluk arkadasım var o erken evlendi 10 senedir olmadı bebeği hep onu gördüm rüyamda kar yağmıstı.Allah hayra çıkartsın inşallah.Belkide bilinçaltımın oyunlarıdır tüm bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…