- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.481
amin canım,rüyan hayırlara çıksın inşallah, yakında hayırlı güzel bir haber alırsın inşallahamin seninde cuman mübarek olsun.Hayırolsun inşallah rüyanda.Bende çok sıkıntılı uyudum bu gece.tam olarak dalamadım.hatta sabah yazıp yazmama konusunda düşündüm yazmadım rüyamı.Ben uyumadan önce Allahım bana bir işaret ver diye dua etmiştim.Çocukluk arkadasım var o erken evlendi 10 senedir olmadı bebeği hep onu gördüm rüyamda kar yağmıstı.Allah hayra çıkartsın inşallah.Belkide bilinçaltımın oyunlarıdır tüm bunlar.
günaaaydınnnn kızlaaaarr
amin canım,rüyan hayırlara çıksın inşallah, yakında hayırlı güzel bir haber alırsın inşallah
günaydın gizoş bugün nasılsın?günaaaydınnnn kızlaaaarr
ah canım ilaç fln aldın mı .. bişeyler yemediysen eğer ondan da ağrı olmuştur. yoksa migren filn mı var ? :26:
günaydın gizoş bugün nasılsın?
canlarımmm cumamız mübarek olsun inşallah.Ay bişey yazıcam dün akşam 1 buçuk saatlik bir bekleme sırasında uyuya kalmışım ve o arada birinizi rüyamda yeni doğum yapmış ve oğlu olmuş olarak gördüm ama isim hatırlamıyorum
amin seninde cuman mübarek olsun.Hayırolsun inşallah rüyanda.Bende çok sıkıntılı uyudum bu gece.tam olarak dalamadım.hatta sabah yazıp yazmama konusunda düşündüm yazmadım rüyamı.Ben uyumadan önce Allahım bana bir işaret ver diye dua etmiştim.Çocukluk arkadasım var o erken evlendi 10 senedir olmadı bebeği hep onu gördüm rüyamda kar yağmıstı.Allah hayra çıkartsın inşallah.Belkide bilinçaltımın oyunlarıdır tüm bunlar.
hsst geçmiş olsun canım biraz kolonyayla şakaklarını ov ,şakaklarından kulağının arkasında boynuna doğru giden kemik var oraları ov inşallah şifa olur
belkide huzursuz olma nedenimiz az önce okudum gece ay tutulması varmış ondan olabilir.Keşke kalkıp abdest alıp dua etseymişim.
kızlar ne var yok nasılsınız ben çok kötüyüm çeşme gibi burnum kayıyo kocayada geçti çalışma felanda kaldı
Bende iyiyim canım meraklı bir bekleyiş içindeyim bata çok var ama çalışmalrım yeni başladı,sağda 2 kesin yumyum oldugunu biliyorum ama çatladımı bilmiyorum,acayip meraklı bir süreç,keşke evde usg olsada ben kendim baksam şunlara yaaaaynıyım canım ya daralıyorum çok boğazımı biri sıkıyo sanki.çıkıcam bugün dışarı yürüyüş yapıcamm gezicem akşam gelicem evde geçmiyo zaman valla:44:
sen nasılsınnnn :)
aynıyım canım ya daralıyorum çok boğazımı biri sıkıyo sanki.çıkıcam bugün dışarı yürüyüş yapıcamm gezicem akşam gelicem evde geçmiyo zaman valla:44:
sen nasılsınnnn :)
hayırlara gelsin canım inş o güzel haberi bisürü kişi verir yine bu ay
senin rüyanda hayırlara gelsin canım inş arkadaşın içinde kendin içinde güzel haber alacağına işaret eder rüyan
AMİN İNŞALLAH CANIM.
evet yaa ay tutulması varmış bizde akşam eşimle sızmış kalmışız gece 1de uyandık duş aldım namaz felan kıldıydım bileydim daha çok dua ederdim
oLSUN Rabbim dualarını kabul etsin en azından namazını kılıp duanı etmişsin.
Bende iyiyim canım meraklı bir bekleyiş içindeyim bata çok var ama çalışmalrım yeni başladı,sağda 2 kesin yumyum oldugunu biliyorum ama çatladımı bilmiyorum,acayip meraklı bir süreç,keşke evde usg olsada ben kendim baksam şunlara yaaa
günaydın canıımm.. bencede dışarı çıkıp yavaş yavaş bi yürüyüş yapsan iyi olur. açılırsın:)günaaaydınnnn kızlaaaarr
ben adet olmadan önce sabah gözümü açarkenden başım ağrır ve naparsam yapıyım geçmez heralde olcam dünde ağrımıştı ama bukadar şiddetli değildi bşeyler yiyip parol içtim dayanamadım
kızlar ne var yok nasılsınız ben çok kötüyüm çeşme gibi burnum kayıyo kocayada geçti çalışma felanda kaldı
Bende iyiyim canım meraklı bir bekleyiş içindeyim bata çok var ama çalışmalrım yeni başladı,sağda 2 kesin yumyum oldugunu biliyorum ama çatladımı bilmiyorum,acayip meraklı bir süreç,keşke evde usg olsada ben kendim baksam şunlara yaaa
belirtim yok belirtim yok stres yapıp durma bak allah korusun yiğenimize zarar vercen kızcaz sonra sana ya bırak çocuk rahat rahat yatıyo işte doğana kadar kusmaya razıyım felan deme canım benim belirtisi olsun olmasın allahım sağlık sıhhat versin bebişimede banada diye dua et millet rahat hamileleik geçiriyim mide bulantım şuyum buyum olmasın ister bizim kızda midem bulansında hamile olduğumu anlayım diye dua eder allahım yarabbim deli kız
Gunaydin kizlarrr. haftanin son hunu alsam adanaya annlere gidiypriz...cok heyecanliyim daha haberleri yokk..hamile oldugumu soylocemmmm...sabah saglik ocagina gittim. kanverdim..dr a dedim adet gunu kan verdim 82 cikti dedim. dr soyle bakti banaaeeee eee hamilesin iste daha niye yaptirosun dedi. bende ablamda dr dedim.bi yukselisine bak degerlerin dedi dedim. guldu...3.30 da sonuc cikacakk esim alacak sonucu ben okulda olucamm..benden boyle.
sizler nasilsinizz
günaydın canıımm.. bencede dışarı çıkıp yavaş yavaş bi yürüyüş yapsan iyi olur. açılırsın:)
inşallah geçer canım gözlerini de fazla yorma dinlendir ara ara ..
ne o bahar nezlesi mi oldun. dikkat et kendine kuzum. sende tez vakitte iyileşte başla çalışmalara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?