HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin canım,rüyan hayırlara çıksın inşallah, yakında hayırlı güzel bir haber alırsın inşallah

hsst geçmiş olsun canım biraz kolonyayla şakaklarını ov ,şakaklarından kulağının arkasında boynuna doğru giden kemik var oraları ov inşallah şifa olur

ah canım ilaç fln aldın mı .. bişeyler yemediysen eğer ondan da ağrı olmuştur. yoksa migren filn mı var ? :26:

ben adet olmadan önce sabah gözümü açarkenden başım ağrır ve naparsam yapıyım geçmez heralde olcam dünde ağrımıştı ama bukadar şiddetli değildi bşeyler yiyip parol içtim dayanamadım

hayırlara gelsin canım inş o güzel haberi bisürü kişi verir yine bu ay

senin rüyanda hayırlara gelsin canım inş arkadaşın içinde kendin içinde güzel haber alacağına işaret eder rüyan

hsst geçmiş olsun canım biraz kolonyayla şakaklarını ov ,şakaklarından kulağının arkasında boynuna doğru giden kemik var oraları ov inşallah şifa olur

bide onu deneyim canım sabah parol içtim 2saati geçti ama banamısın demedi

belkide huzursuz olma nedenimiz az önce okudum gece ay tutulması varmış ondan olabilir.Keşke kalkıp abdest alıp dua etseymişim.

evet yaa ay tutulması varmış bizde akşam eşimle sızmış kalmışız gece 1de uyandık duş aldım namaz felan kıldıydım bileydim daha çok dua ederdim

kızlar ne var yok nasılsınız ben çok kötüyüm çeşme gibi burnum kayıyo kocayada geçti çalışma felanda kaldı

anaaa sende yaaa iyileş artık kuzu yaa adaçayı felan yap iç ne bu böyle şeker dikkat et bakim bi

aynıyım canım ya daralıyorum çok boğazımı biri sıkıyo sanki.çıkıcam bugün dışarı yürüyüş yapıcamm gezicem akşam gelicem evde geçmiyo zaman valla:44:
sen nasılsınnnn :)
Bende iyiyim canım meraklı bir bekleyiş içindeyim bata çok var ama çalışmalrım yeni başladı,sağda 2 kesin yumyum oldugunu biliyorum ama çatladımı bilmiyorum,acayip meraklı bir süreç,keşke evde usg olsada ben kendim baksam şunlara yaaa

aynıyım canım ya daralıyorum çok boğazımı biri sıkıyo sanki.çıkıcam bugün dışarı yürüyüş yapıcamm gezicem akşam gelicem evde geçmiyo zaman valla:44:
sen nasılsınnnn :)

belirtim yok belirtim yok stres yapıp durma bak allah korusun yiğenimize zarar vercen kızcaz sonra sana ya bırak çocuk rahat rahat yatıyo işte doğana kadar kusmaya razıyım felan deme canım benim belirtisi olsun olmasın allahım sağlık sıhhat versin bebişimede banada diye dua et millet rahat hamileleik geçiriyim mide bulantım şuyum buyum olmasın ister bizim kızda midem bulansında hamile olduğumu anlayım diye dua eder allahım yarabbim deli kız

hahahay öyle bişey mümkün olsa o alet yalama olur bozulur sok çıkar sok çıkar dakka başı bakarız artık nolmuş diye arkadaşın biri hamilede evde bebeğin kalp sesini dinleyebileceğin bi cihaz varmış eşine alalım demişte eşi oldu artık yarım saate bi bakarsın sonra yanlış manlış kullnacan yok duydum yok yavaş yok hızlı diye hergün doktora gitcez olmaz alamayız demiş

günaaaydınnnn kızlaaaarr
günaydın canıımm.. bencede dışarı çıkıp yavaş yavaş bi yürüyüş yapsan iyi olur. açılırsın:)
ben adet olmadan önce sabah gözümü açarkenden başım ağrır ve naparsam yapıyım geçmez heralde olcam dünde ağrımıştı ama bukadar şiddetli değildi bşeyler yiyip parol içtim dayanamadım

inşallah geçer canım gözlerini de fazla yorma dinlendir ara ara ..

kızlar ne var yok nasılsınız ben çok kötüyüm çeşme gibi burnum kayıyo kocayada geçti çalışma felanda kaldı

ne o bahar nezlesi mi oldun. dikkat et kendine kuzum. sende tez vakitte iyileşte başla çalışmalara..

Gunaydin kizlarrr. haftanin son hunu alsam adanaya annlere gidiypriz...cok heyecanliyim daha haberleri yokk..hamile oldugumu soylocemmmm...sabah saglik ocagina gittim. kanverdim..dr a dedim adet gunu kan verdim 82 cikti dedim. dr soyle bakti banaaeeee eee hamilesin iste daha niye yaptirosun dedi. bende ablamda dr dedim.bi yukselisine bak degerlerin dedi dedim. guldu...3.30 da sonuc cikacakk esim alacak sonucu ben okulda olucamm..benden boyle.

sizler nasilsinizz

ayy dimi ya alsak valla bi ıltrason cihazı
çatlamıştır canımm akıntın falan ne durumda?
hergün deneyin bence :)

haklısınız iyice delirdim ben valla.sakin olmalıyım.gitcem kendime bugün yeni kitaplar alıcam onlarla zaman geçer okurum.
3 mayısta randevum kuşumm bakalıımm haftaya bugün gidicem bidaha :) o güne kadar yine bişey uydurup acile gitmezsem tabiiii

Nesrin hulyaaa gwcmis olsun canlarim...

sezgi uzin zandir gorusemedik ozledim valla...

gizosuuuummm sen nasilsin..

sonbaharim mervem merhaba hayatim sizlerede selamlarrrr

günaydınn şekercimmm :)
armıştır kesinnn ohh bakalım kaç olmuşş :) ayrıca o salak sağlık ocağındakilere güvenme gerizekalı hepsi sinir etti şişko kadın beni bak sinirlendim yine dövesim geliyo gidipbi bok biliyomuş gibi bide ee bida niye veriyosun demiş hoşuma gidiyo deseydin tövbe yarabbim yaa

çıkcam canımmm burdan kadıköye yürücem kitapçıları dolaşcam bişeyler yaparım ben tek olmuyo yaa yakın olsak keşkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…