HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi inşallah artmış olacak o değerler.. annenlerede ne güzel süprüz olur çok heycanlı yaa :)) bizlerede nasip etse Rabbim inşallah.. bende işlerle uğraşıyorum yakın zamanda denetlemeciler gelecek onlar için fatura kesiyorum bi kaç tane pek yazamıyorum.. ama hepinizi takip ediyom ki burdan.. ee sen kaç günlüğüne gidiyosun. pazartesi yine okulda olcan demi ?

tek değilsinki tatlım bebeğin var unuttun mu :)) evet yakın yakın olsak gezerdik havalarda güzelleşti ki sorma..

konuşuyomu o senin gibi
sen nerde oturuyodun ciciimmm

kızlaaaaarrrr adet olduuuummmmmm bi tarafım yaşasın diye çığlık atmak sitiyo bi tarafım ama ben kuran okucaktım yaaa diyo tam abdest almak için lavaboya gittim soyundum tuvalete giriyim hadi dedim afedersiniz şeyimi yaparken bişey olmadı peçeteye bi baktım öğğğhhh olmuş keşke tuvalete girmeyip kuranımı okuduktan sonra gireymişim neyse kısmet demekki üstelik dünden beri ateşimi ölçüyorum dün 36,4'tü bugğn 36,5 çıktı yani adet olcağım gün inmesi gerekirken çıktı tuhaf şey neyse kızlar başlıyorum haftaya bomba gibi çalışmalara akşam gidiyimde yakımı alıyım haa bide tarlusal felan kullanacak olup merak eden olursa tarlusala 19.günüde başladım 25.günümde bitti ve 5gün sonra adet oldum yani bu ay 30günde normal insanlar gibi adet oldum ohhh ohhh yandan yandan gelmemesini umut ettiğim yeni batım 26mayıs

günaydın kızlaaaar nasılsınız

ben daha iyiyim akşam 9 da yattım uyudum çok başım döndü eşimede ilaç aldım etki yaptı yatuyorum dedim yattım az önce uyandım şimdi soğan suyunu yaptım biraz ılısın içip kahvaltı etcem sonra temizlik yapcam kocam 1 çuval para getirmiş onları ayıklıcam sonra yemek yapcam müsait olamayabilirim giremezsem hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden.

dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar

hadi bakalım hayırlısı olsun canım çalışmalarınız verimli geçsin inşallah

Günaydın bebeklerim hayırlı cumalar hepinize :) bende geldiiim

kız heycanlı hoşgeldin nerlerdesin sen ? :)

kızzzzzz 26 mayıs benım dogum gunum :) amannn sımdı bununla ne alakası var bılmem ama ole ıste :)

günaydın sıkma canını ben daha yeni okuyabildim geçmişi.smear hepimize yapıldı seninkide temiz çıkar inş.merak etme.

canım ben yeni katıldım sogan kürü yapıyırum i saraçoglundan kür aldım yumurta büyümesine fayda ediyor mu sogan kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…