- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.501
Nesrin hulyaaa gwcmis olsun canlarim...
sezgi uzin zandir gorusemedik ozledim valla...
gizosuuuummm sen nasilsin..
sonbaharim mervem merhaba hayatim sizlerede selamlarrrr
Gunaydin kizlarrr. haftanin son hunu alsam adanaya annlere gidiypriz...cok heyecanliyim daha haberleri yokk..hamile oldugumu soylocemmmm...sabah saglik ocagina gittim. kanverdim..dr a dedim adet gunu kan verdim 82 cikti dedim. dr soyle bakti banaaeeee eee hamilesin iste daha niye yaptirosun dedi. bende ablamda dr dedim.bi yukselisine bak degerlerin dedi dedim. guldu...3.30 da sonuc cikacakk esim alacak sonucu ben okulda olucamm..benden boyle.
sizler nasilsinizz
günaydınn şekercimmm :)
armıştır kesinnn ohh bakalım kaç olmuşş :) ayrıca o salak sağlık ocağındakilere güvenme gerizekalı hepsi sinir etti şişko kadın beni bak sinirlendim yine dövesim geliyo gidipbi bok biliyomuş gibi bide ee bida niye veriyosun demiş hoşuma gidiyo deseydin tövbe yarabbim yaa
çıkcam canımmm burdan kadıköye yürücem kitapçıları dolaşcam bişeyler yaparım ben tek olmuyo yaa yakın olsak keşkee
hadi inşallah artmış olacak o değerler..annenlerede ne güzel süprüz olur çok heycanlı yaa :)) bizlerede nasip etse Rabbim inşallah.. bende işlerle uğraşıyorum yakın zamanda denetlemeciler gelecek onlar için fatura kesiyorum bi kaç tane pek yazamıyorum.. ama hepinizi takip ediyom ki burdan.. ee sen kaç günlüğüne gidiyosun. pazartesi yine okulda olcan demi ?
tek değilsinki tatlım bebeğin var unuttun mu :)) evet yakın yakın olsak gezerdik havalarda güzelleşti ki sorma..
acaba sogan kürü yumurtalıkları büyütür mü ark lütfen cevap
konuşuyomu o senin gibi
sen nerde oturuyodun ciciimmm
HOŞGELDİN BEN hiç yapmadıgım için soğan kürü yanlış yönlendirmek istemem.
bende aranıza yeni katıldım her ay ben de umutla bekleyenlerdenim bu ay sogan kürüne basladım i. saraçoglundan kür getirtdim
Hosgeldin sefalar getirdinnn...
kızlaaaaarrrr adet olduuuummmmmm bi tarafım yaşasın diye çığlık atmak sitiyo bi tarafım ama ben kuran okucaktım yaaa diyo tam abdest almak için lavaboya gittim soyundum tuvalete giriyim hadi dedim afedersiniz şeyimi yaparken bişey olmadı peçeteye bi baktım öğğğhhh olmuş keşke tuvalete girmeyip kuranımı okuduktan sonra gireymişim neyse kısmet demekki üstelik dünden beri ateşimi ölçüyorum dün 36,4'tü bugğn 36,5 çıktı yani adet olcağım gün inmesi gerekirken çıktı tuhaf şey neyse kızlar başlıyorum haftaya bomba gibi çalışmalara akşam gidiyimde yakımı alıyım haa bide tarlusal felan kullanacak olup merak eden olursa tarlusala 19.günüde başladım 25.günümde bitti ve 5gün sonra adet oldum yani bu ay 30günde normal insanlar gibi adet oldum ohhh ohhh yandan yandangelmemesini umut ettiğim yeni batım 26mayıs
Günaydın bebeklerim hayırlı cumalar hepinize :) bende geldiiim
kızlaaaaarrrr adet olduuuummmmmm bi tarafım yaşasın diye çığlık atmak sitiyo bi tarafım ama ben kuran okucaktım yaaa diyo tam abdest almak için lavaboya gittim soyundum tuvalete giriyim hadi dedim afedersiniz şeyimi yaparken bişey olmadı peçeteye bi baktım öğğğhhh olmuş keşke tuvalete girmeyip kuranımı okuduktan sonra gireymişim neyse kısmet demekki üstelik dünden beri ateşimi ölçüyorum dün 36,4'tü bugğn 36,5 çıktı yani adet olcağım gün inmesi gerekirken çıktı tuhaf şey neyse kızlar başlıyorum haftaya bomba gibi çalışmalara akşam gidiyimde yakımı alıyım haa bide tarlusal felan kullanacak olup merak eden olursa tarlusala 19.günüde başladım 25.günümde bitti ve 5gün sonra adet oldum yani bu ay 30günde normal insanlar gibi adet oldum ohhh ohhh yandan yandangelmemesini umut ettiğim yeni batım 26mayıs
günaydın kızlaaaar nasılsınız
ben daha iyiyim akşam 9 da yattım uyudum çok başım döndü eşimede ilaç aldım etki yaptı yatuyorum dedim yattım az önce uyandım şimdi soğan suyunu yaptım biraz ılısın içip kahvaltı etcem sonra temizlik yapcam kocam 1 çuval para getirmiş onları ayıklıcam sonra yemek yapcam müsait olamayabilirim giremezsem hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden.
dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar
günaydın kızlaaaar nasılsınız
ben daha iyiyim akşam 9 da yattım uyudum çok başım döndü eşimede ilaç aldım etki yaptı yatuyorum dedim yattım az önce uyandım şimdi soğan suyunu yaptım biraz ılısın içip kahvaltı etcem sonra temizlik yapcam kocam 1 çuval para getirmiş onları ayıklıcam sonra yemek yapcam müsait olamayabilirim giremezsem hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden.
dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?