- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.521
günaydın kızlaaaar nasılsınız
ben daha iyiyim akşam 9 da yattım uyudum çok başım döndü eşimede ilaç aldım etki yaptı yatuyorum dedim yattım az önce uyandım şimdi soğan suyunu yaptım biraz ılısın içip kahvaltı etcem sonra temizlik yapcam kocam 1 çuval para getirmiş onları ayıklıcam sonra yemek yapcam müsait olamayabilirim giremezsem hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden.
dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar
günaydın sıkma canını ben daha yeni okuyabildim geçmişi.smear hepimize yapıldı seninkide temiz çıkar inş.merak etme.
canım ben yeni katıldım sogan kürü yapıyırum i saraçoglundan kür aldım yumurta büyümesine fayda ediyor mu sogan kürü
hadi bakalım hayırlısı olsun canım çalışmalarınız verimli geçsin inşallah
Kız heycanlı hoşgeldin nerlerdesin sen ? :)
yok yaa sıkmıyorum artık aman banane ben neleri atlattım bi bu enfeksiyonumu atlatamıcam
ben iltihap için içiyorum canım yumurta büyütmüyo diye biliyorum yumurta büyüten kürler başka ama yinede bilene sor istersen
hsst
gözün aydı adet olmussun çalışmalar hayırlı olu inş.
heyecanlı hoşgeldinn.[/QUOTE/]
HOŞBULDUK TATLIM :) KIZLAAARR BİRŞEY SORACAĞIM SİZE BUGÜN BENM ADETİN 19.GÜNÜ ÇALIŞMA HAFTAMIN SONLARINA GELİYORUM YAVAŞ YAVAŞ AMA BENDE İKİ GÜNDÜR KURULUK OLUYOR NEDEN OLABİLİR ???????????
cıx konuşmuyo
Ankaranın ilçesindeyim ben tatlım..
hoşbuldum canım :) sorma yaa doğru düzgün giremez oldum buralara
ben 7 ay önce kendi evime taşındım kiradan gelen giden bitmedi havalar güzelleştikçe misafirlerim geldi hep ev görmeye bi nefes alamadım açıkçası ve bugünde gelecekler bi yandan hazırlık yapıyordum azcık mola verdim :)
yok yaa sıkmıyorum artık aman banane ben neleri atlattım bi bu enfeksiyonumu atlatamıcam
ben iltihap için içiyorum canım yumurta büyütmüyo diye biliyorum yumurta büyüten kürler başka ama yinede bilene sor istersen
konuşuyomu o senin gibi
sen nerde oturuyodun ciciimmm
acaba sogan kürü yumurtalıkları büyütür mü ark lütfen cevap
iyi olcan tabi canım inş dahada iyi olcan şurda liste yapsan bende dahil belki yarımızdan fazlasına smear testi yapılmıştır. cuma vakti bol dua et sela ve ezan arası cuma suresini okumayı ihmal etme istersen meryem suresinede başlagünaydın kızlaaaar nasılsınız
ben daha iyiyim akşam 9 da yattım uyudum çok başım döndü eşimede ilaç aldım etki yaptı yatuyorum dedim yattım az önce uyandım şimdi soğan suyunu yaptım biraz ılısın içip kahvaltı etcem sonra temizlik yapcam kocam 1 çuval para getirmiş onları ayıklıcam sonra yemek yapcam müsait olamayabilirim giremezsem hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden.
dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar
aamiinn canımhadi bakalım hayırlısı olsun canım çalışmalarınız verimli geçsin inşallah
kız heycanlı hoşgeldin nerlerdesin sen ? :)
kızzzzzz 26 mayıs benım dogum gunum :) amannn sımdı bununla ne alakası var bılmem ama ole ıste :)
hsst
heyecanlı hoşgeldinn.[/QUOTE/]
HOŞBULDUK TATLIM :) KIZLAAARR BİRŞEY SORACAĞIM SİZE BUGÜN BENM ADETİN 19.GÜNÜ ÇALIŞMA HAFTAMIN SONLARINA GELİYORUM YAVAŞ YAVAŞ AMA BENDE İKİ GÜNDÜR KURULUK OLUYOR NEDEN OLABİLİR ???????????
SENLE adetlerimiz aynı tarihlerdi hüsran spnuçları üst üste almıstık ya. benimde 20.günüm mik mik 2 gündür mikkkkk işkencesine dönüştü bendede kuruluk var 2-3 gündür.
sağol canım inş bereketli bi ay olur hepimiz içnhsst
heyecanlı hoşgeldinn.
hoşbuldum canım :) sorma yaa doğru düzgün giremez oldum buralara
ben 7 ay önce kendi evime taşındım kiradan gelen giden bitmedi havalar güzelleştikçe misafirlerim geldi hep ev görmeye bi nefes alamadım açıkçası ve bugünde gelecekler bi yandan hazırlık yapıyordum azcık mola verdim :)
hayırlı olsun canım sağlıkla oturun yeni evinizde..ee yeni ev olunca hayırlayan çok olur mecbuuur naapcaann
çatlak karı yaa hee konuşuyomuş onun gibi rabbim şu cumalar vakti sana şöyle pıtırcık çıtıpıtı şirinmi şirim insanın yiyesi gelen bıdır bıdır bilmiş bilmiş sorularıyla yoran sürekli konuşan sağlıklı sıhhatli hiç yerinde durmayan sürekli koşturan bi kız çocuğu versinde gör gününü emi konuşmaktan yorul peşinde koşmaktan yorul emi hakettin sen bunu
canım bende soğan suyu yaptım bu ay ilk defa saraçoğluylada konuştum hatta soyguncu gibi geldi bana o adam her neyse günahını almayım inş sana şifa olur verdikleri soğan suyu yumurtaları büyütmüyo rahmi tamizliyo bebiş için hazırlıyo diye biliyorum yanlış olabilirim ama
iyi olcan tabi canım inş dahada iyi olcan şurda liste yapsan bende dahil belki yarımızdan fazlasına smear testi yapılmıştır. cuma vakti bol dua et sela ve ezan arası cuma suresini okumayı ihmal etme istersen meryem suresinede başla
aamiinn canım
anaaam ikimiz beraber kutlama yapcaz demekki halaylar göbekler felan felan inşşş
sağol canım inş bereketli bi ay olur hepimiz içn
hayırlı olsun yeni evin canım hzuru mutluluk bereket sağlıklı oturun inş kolay gelsin aynı zamandada
sağol canım inş bereketli bi ay olur hepimiz içn
hayırlı olsun yeni evin canım hzuru mutluluk bereket sağlıklı oturun inş kolay gelsin aynı zamandada
sogan kürüyle hamile kalan çokmus heralde ark umutlandım bende ne bileyim
yavrummm benimmmmm sen busun işte vız gelir sana enfeksiyonnn
1 çuval para ne be yardıma gelelimmi ahah
canım bende ilk hamileliğimde( düşük olan) adet olmadan önce soğan kürü yaptım adetim bitti o ay açlışmalardan sonra hamiş oldum :) denk mi geldi yoksa gerçekten etkisini mi gördüm bilemiyorum ama ben faydalı olduğu kanaatindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?