HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyi olman ne güzel. senin kocan ne iş yapıyo ki 1 çuval para ne parası ayol darphane mi sizin ev
hayırlı cumalar olsun . Rabbim dualarımızı kabul etsinn

günaydın sıkma canını ben daha yeni okuyabildim geçmişi.smear hepimize yapıldı seninkide temiz çıkar inş.merak etme.

yok yaa sıkmıyorum artık aman banane ben neleri atlattım bi bu enfeksiyonumu atlatamıcam

canım ben yeni katıldım sogan kürü yapıyırum i saraçoglundan kür aldım yumurta büyümesine fayda ediyor mu sogan kürü

ben iltihap için içiyorum canım yumurta büyütmüyo diye biliyorum yumurta büyüten kürler başka ama yinede bilene sor istersen

hadi bakalım hayırlısı olsun canım çalışmalarınız verimli geçsin inşallah

Kız heycanlı hoşgeldin nerlerdesin sen ? :)

hoşbuldum canım :) sorma yaa doğru düzgün giremez oldum buralara
ben 7 ay önce kendi evime taşındım kiradan gelen giden bitmedi havalar güzelleştikçe misafirlerim geldi hep ev görmeye bi nefes alamadım açıkçası ve bugünde gelecekler bi yandan hazırlık yapıyordum azcık mola verdim :)

canım i saraçoglu önce sogan kürü sonra da aslanpençesi diye bir çay göndermiş ben de amh düşük fsh yüksek o yüzden hamile kalamıyorum ne yazık ki

hayırlı olsun canım sağlıkla oturun yeni evinizde.. ee yeni ev olunca hayırlayan çok olur mecbuuur naapcaann

yavrummm benimmmmm sen busun işte vız gelir sana enfeksiyonnn
1 çuval para ne be yardıma gelelimmi ahah

konuşuyomu o senin gibi
sen nerde oturuyodun ciciimmm

çatlak karı yaa hee konuşuyomuş onun gibi rabbim şu cumalar vakti sana şöyle pıtırcık çıtıpıtı şirinmi şirim insanın yiyesi gelen bıdır bıdır bilmiş bilmiş sorularıyla yoran sürekli konuşan sağlıklı sıhhatli hiç yerinde durmayan sürekli koşturan bi kız çocuğu versinde gör gününü emi konuşmaktan yorul peşinde koşmaktan yorul emi hakettin sen bunu

acaba sogan kürü yumurtalıkları büyütür mü ark lütfen cevap

canım bende soğan suyu yaptım bu ay ilk defa saraçoğluylada konuştum hatta soyguncu gibi geldi bana o adam her neyse günahını almayım inş sana şifa olur verdikleri soğan suyu yumurtaları büyütmüyo rahmi tamizliyo bebiş için hazırlıyo diye biliyorum yanlış olabilirim ama

iyi olcan tabi canım inş dahada iyi olcan şurda liste yapsan bende dahil belki yarımızdan fazlasına smear testi yapılmıştır. cuma vakti bol dua et sela ve ezan arası cuma suresini okumayı ihmal etme istersen meryem suresinede başla

hadi bakalım hayırlısı olsun canım çalışmalarınız verimli geçsin inşallah

kız heycanlı hoşgeldin nerlerdesin sen ? :)
aamiinn canım

kızzzzzz 26 mayıs benım dogum gunum :) amannn sımdı bununla ne alakası var bılmem ama ole ıste :)

anaaam ikimiz beraber kutlama yapcaz demekki halaylar göbekler felan felan inşşş

hsst

gözün aydı adet olmussun çalışmalar hayırlı olu inş.

heyecanlı hoşgeldinn.
sağol canım inş bereketli bi ay olur hepimiz içn

hayırlı olsun yeni evin canım hzuru mutluluk bereket sağlıklı oturun inş kolay gelsin aynı zamandada

hayırlı olsun canım sağlıkla oturun yeni evinizde.. ee yeni ev olunca hayırlayan çok olur mecbuuur naapcaann

amin canım saol :) öyle oluyor tanıdıklar komşular akrabalar gelen gelene valla :) az önce de yazmıştım da tekrar sorayım canım benim adetimin 19.günü gün aşırı çalışmalar sürüyor adet bitiminden beri ama iki gündür kuruluk var fikirlerinizi alabilir miyim neden olabilir sizce kızlar yaa??

slm kıslar cumanız mübarek olsun.

cimcime geçmiş olsun canım.tez zamanda herşey yoluna girer inşallah.

hst gözün aydın darısı başıma bende bekliyom ama ne gelen ne giden

işlerim yoğun giremiyorum cok sık biraz sıkıntılıyım zaten 2 kişiyi işten çıkarmamız gerekiyor.ama nasıl yapıcam yaa

ahahah aynısından sanada versiinn inşşşş görelim günümüzüüü

hayırlı olsun yeni evin canım hzuru mutluluk bereket sağlıklı oturun inş kolay gelsin aynı zamandada

amin canım Allah razı olsun :) rabbim herkese huzur mutluluk versin hee bide bebiş versin tabi :)

sogan kürüyle hamile kalan çokmus heralde ark umutlandım bende ne bileyim

canım bende ilk hamileliğimde( düşük olan) adet olmadan önce soğan kürü yaptım adetim bitti o ay açlışmalardan sonra hamiş oldum :) denk mi geldi yoksa gerçekten etkisini mi gördüm bilemiyorum ama ben faydalı olduğu kanaatindeyim

yavrummm benimmmmm sen busun işte vız gelir sana enfeksiyonnn
1 çuval para ne be yardıma gelelimmi ahah

gel bebeğim valla iyi olur mikrop yuvası zaten eldivende getirmiş bide mikrop kapmayayım diye
az sonra çıkıp bahçede ayırcam hepsi demir 5-10-25-50 kuruş ve 1 lira doluymuş neden karıştırdılarsa artık sana boş oturmak yaramadı al ayır bunları vakit geçir dedi bide giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…