- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.541
gel bebeğim valla iyi olur mikrop yuvası zaten eldivende getirmiş bide mikrop kapmayayım diye
az sonra çıkıp bahçede ayırcam hepsi demir 5-10-25-50 kuruş ve 1 lira doluymuş neden karıştırdılarsa artık sana boş oturmak yaramadı al ayır bunları vakit geçir dedi bide giderken
canım i saraçoglu önce sogan kürü sonra da aslanpençesi diye bir çay göndermiş ben de amh düşük fsh yüksek o yüzden hamile kalamıyorum ne yazık ki
SENLE adetlerimiz aynı tarihlerdi hüsran spnuçları üst üste almıstık ya. benimde 20.günüm mik mik 2 gündür mikkkkk işkencesine dönüştü bendede kuruluk var 2-3 gündür.
evet canım aynen öyle mik mik iki gündür işkence oluyor niye böyle acaba? senin bat 9 mayıs mı??
ayyyyy gerçekten etkili o zaman peki sorun neydi canım
amin canım saol :) öyle oluyor tanıdıklar komşular akrabalar gelen gelene valla :) az önce de yazmıştım da tekrar sorayım canım benim adetimin 19.günü gün aşırı çalışmalar sürüyor adet bitiminden beri ama iki gündür kuruluk var fikirlerinizi alabilir miyim neden olabilir sizce kızlar yaa??
evet canım aynen öyle mik mik iki gündür işkence oluyor niye böyle acaba? senin bat 9 mayıs mı??
beklenmeyen adet tarihim 7 mayıs...:)
slm kıslar cumanız mübarek olsun.
cimcime geçmiş olsun canım.tez zamanda herşey yoluna girer inşallah.
hst gözün aydın darısı başıma bende bekliyom ama ne gelen ne giden
işlerim yoğun giremiyorum cok sık biraz sıkıntılıyım zaten 2 kişiyi işten çıkarmamız gerekiyor.ama nasıl yapıcam yaa
sogan kürüyle hamile kalan çokmus heralde ark umutlandım bende ne bileyim
aamiiinnn ama ben kaşınmıyorumki senin gibi kızım gerçi nolacağım hiç belli olmaz senden beter olabilirim hatta o kalp sesi cihazını bile alabilirimahahah aynısından sanada versiinn inşşşş görelim günümüzüüü
gel bebeğim valla iyi olur mikrop yuvası zaten eldivende getirmiş bide mikrop kapmayayım diye
az sonra çıkıp bahçede ayırcam hepsi demir 5-10-25-50 kuruş ve 1 lira doluymuş neden karıştırdılarsa artık sana boş oturmak yaramadı al ayır bunları vakit geçir dedi bide giderken
beklenmeyen adet tarihim 7 mayıs...:)
inşallh beklenmeyen batlar gelmez :) hayırlısıyla canım benim de 9 mayıs 31 günde oluyorum ben adet dün yumurtlama günümdü takvime göre ama bakalım hayırlısı tabi belki daha önce veya sonrada olabilir :) o yüzden ara vermeden devam ediyoruz
kalbi durdu meleğimin canım 9 haftalıkken ama ben 12 haftalıkken kürtaj oldum 3 hafta içimde kalmış öyle yavrum..
canım 2-3ay soğan küründen sonra incir kürü yapın diyolar yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlıyomuş ama incir şekeri yükselttiği için zararlıda olabiliyomuş kimi insanda fsh neyi karıştı hepsi birbirine devreler yandı bende artık fsh eğer şekerle felan ilgili bişeyse içme tabiki
Kızlaarrr selammm hayırlı cumalarr sonbaharım duanı notlar kısmına kaydettim hepimiz için ara ara okucam inşallah !
Bu arada benim herife olan kilitliliğim dün gece bozuldu teslimiyet gerçekleştigeçmiş olaa geçirdik en önemli günleri hatasını anladı öküz şimdi bal kaymak maşallahhh :)) karıcım karıcımm die peşimde
inşallh beklenmeyen batlar gelmez :) hayırlısıyla canım benim de 9 mayıs 31 günde oluyorum ben adet dün yumurtlama günümdü takvime göre ama bakalım hayırlısı tabi belki daha önce veya sonrada olabilir :) o yüzden ara vermeden devam ediyoruz
gelmesinnnnnn inşallah kör olasıcalar 9 ay:)valla ben eşime kızdım dün yapmadık.salı,carsamba olmustu.Kısmet artık.
tamam canım Allah kabul etsin inşallah dualarımızı.Eşinle aranı düzeltmene sevindim.Dün akşamda ben kızdım.sinirlendirdi beni.
Aaaaayyyyyyyyyyy. Yapmaaaa sana kızmak yasak kocaya bu aralarrrr en önemli günlerinnn !!! Sakın kuzum yapma akşama gül oyna şu günleri atlat bak benim gibi boşa gitmesin barışınca kafana vuruosun ben ne pok yedim dieee sakınnnnnnnn
ayyy kıyamam yazık allah tekrar sagsalim hayırlı evlat nasip etsin canım hepimiz burada inş hamileyim diye yazarız
gelmesinnnnnn inşallah kör olasıcalar 9 ay:)valla ben eşime kızdım dün yapmadık.salı,carsamba olmustu.Kısmet artık.
evet bende yasaklıyorum kocaya kızmayı biz bu ay allah bozmasın iyi gidiyoruz :) bebiş gelecek gibi hissediyoruz inşallah kocişle aranı iyi tut tatlım lazım malum :) ama bizimde dün olmadı kuruluktan mı nedendir adamında iştahi kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?