HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tam senlik iş valla delirirsin sen onlarla uğraşırken

canım i saraçoglu önce sogan kürü sonra da aslanpençesi diye bir çay göndermiş ben de amh düşük fsh yüksek o yüzden hamile kalamıyorum ne yazık ki

canım 2-3ay soğan küründen sonra incir kürü yapın diyolar yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlıyomuş ama incir şekeri yükselttiği için zararlıda olabiliyomuş kimi insanda fsh neyi karıştı hepsi birbirine devreler yandı bende artık fsh eğer şekerle felan ilgili bişeyse içme tabiki

valla canım belli zamanlarda o kuruluk oluyo herlde bende de oluyo. ama adete yakın oluyo sonra yine başlıyo ama kuruluk 1 gün filn sürüyo.

inş sende heemncecik adet olursunda birlikte gün sayarız
işlerinde allah kolaylık versin canım işin zor valla

sogan kürüyle hamile kalan çokmus heralde ark umutlandım bende ne bileyim

bende çok fazla insan duydum hem bu sitede hem dıarıda soğan suyunun faydasını gören bende bu ay ilk defa 30günde adet oldum soğanın etkisiylemi tarlusalın etkisiylemi bilmiyorum ama oldum valla sevinçliyim
inş seninde umutların boşa çıkmaz
ahahah aynısından sanada versiinn inşşşş görelim günümüzüüü
aamiiinnn ama ben kaşınmıyorumki senin gibi kızım gerçi nolacağım hiç belli olmaz senden beter olabilirim hatta o kalp sesi cihazını bile alabilirim
ama benimki uslu olsun yaa hem göbüşümdeyken hem yanımdayken çünkü ben zaten cimcime gibi normalde bile sürekli böğ şeklinde dolanıyorum bide midemi bulandırırsa ölürüm heralde

ay ne düşünceli adam bak bide kozalak diyosun sana ne güzel iş bulmuş bide eldiven getirmiş hijyenik aile sizi ben bayılırım bozuk para ayırıp saymaya gelebilirim yardımına hem gezme olur banada

bende rahim ağzı yarasını dondurdum ve iyileşmeyi bekleyip anne olmayı isteyenlerdenim bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Kızlaarrr selammm hayırlı cumalarr sonbaharım duanı notlar kısmına kaydettim hepimiz için ara ara okucam inşallah !
Bu arada benim herife olan kilitliliğim dün gece bozuldu teslimiyet gerçekleşti geçmiş olaa geçirdik en önemli günleri hatasını anladı öküz şimdi bal kaymak maşallahhh :)) karıcım karıcımm die peşimde

yok canım fsh yumurtaları büyütmeyen hormon beyinden salgilanıyor benim de o hormon yüksek çıkıyor i saraçoglu aslanpençesi diye bitki çayı göndermiş sogan küründen sonra deniycem

tamam canım Allah kabul etsin inşallah dualarımızı.Eşinle aranı düzeltmene sevindim.Dün akşamda ben kızdım.sinirlendirdi beni.

tamam canım Allah kabul etsin inşallah dualarımızı.Eşinle aranı düzeltmene sevindim.Dün akşamda ben kızdım.sinirlendirdi beni.

Aaaaayyyyyyyyyyy. Yapmaaaa sana kızmak yasak kocaya bu aralarrrr en önemli günlerinnn !!! Sakın kuzum yapma akşama gül oyna şu günleri atlat bak benim gibi boşa gitmesin barışınca kafana vuruosun ben ne pok yedim dieee sakınnnnnnnn

yaa kıslar hala adet olmadığım için acaba umudumu kaybetmesemmi ki ?

eşim hamilesin sen ben öyle hissediyorum diyor.

ayyy kıyamam yazık allah tekrar sagsalim hayırlı evlat nasip etsin canım hepimiz burada inş hamileyim diye yazarız

aaminnnn bebeğim inşallah Allah şu mübarek gün ve saatte dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…