- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.561
yaa kıslar hala adet olmadığım için acaba umudumu kaybetmesemmi ki ?
eşim hamilesin sen ben öyle hissediyorum diyor.
aaminnnn bebeğim inşallah Allah şu mübarek gün ve saatte dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :)
bence hemen test yaptır canım inş hamilesindir umudunu kaybetme
canım ben pazartesi kan testi yaptırdım 0,100 negatif cıktı
ama idrarda silik ikinci cizgiyi görmüştüm.
çarşamba idrarda tekrar test yaptım negatif.
ne biçim iş bu anlamadım yaa
canım bazen idrar testleri yanıltabiliyor ama kanda ne çıkarsa dogru oluyor mevsimsel de olabilir gecikmeler
ay güldürdün beni:)ama hep biz alttan alıyoruz yaaaaaaa.
yaa kıslar hala adet olmadığım için acaba umudumu kaybetmesemmi ki ?
eşim hamilesin sen ben öyle hissediyorum diyor.
canım soğan kürünü iltihap ve kistlerden kurtulmak için içiyorlar eğer yumurtalarının büyümesini istiyorsan incir kürünü yada bal,tarçın,çörek otunu karıştır yecanım i saraçoglu önce sogan kürü sonra da aslanpençesi diye bir çay göndermiş ben de amh düşük fsh yüksek o yüzden hamile kalamıyorum ne yazık ki
canım bat 25mayıs inşş 9aydan önceki son bat değiştirişim olur
kızlar eşime hasta oldum dedim önce hadi yaa tüh napcam ben şimdi dedi sonrada iyi yaa iyi olmuş iyileşte hemen bebek yapalım dedi çatlak niyazi bu adam yaaaa
Malesef bebeğim hayatın kanunu bu kadınlar alttan alır onlar yumurtalarını yayar keyif lerine bakar ! Boşver sen beni dinle şu günleri geçir sonra bakarsın onun hesabına ahh bide hamiş olursan fitil fitil getirirsin burnundaannn. Ohhhhh sefan olsunnn
Kizlar, cuma cuma ise geldik ama saat 10.30 beri sistemler calismiyor oyle bos bos bekliyoruz.. Eve gidelim artik, bu arada ban fikir verin lutfen pazar gunu evlilik yildonumuz ve ben bisi almadim daha((
canımmmm sen neiş yapıyordun bu arad kzı senın faceın var mı bakem :)
Canim seyahat acentasinda calisiyorum online, TR otelleri ile ilgileniyorum. Ozos eklimi sende fcde onla arkadasiz ekle istersen ozosun arkadas listesinden ..
özosss kım kızzz ozser mi,?
:) adam doğru demiş işte :) kızlaaaarrrrr cok uykum var bırde ayran ıctım gozumu acamıyorum ıs arkadaslarından bırı dıyo aksam uyuyamadın herhalde ayyyy ne zannettıyse mık mıkten falan dıye gecrdı heralde rezıllık bırde bunu dıyen eerke k:)):):
benimde yine çok uykum vardı ama allaha şükür adet olunca başımın ağrısına rağmen gözüm açıldı moral oldu bana valla
ayyy inş hamile kalırsanda karşına geçip der artık uykusuz gecelerinin sebebi belli oldu diye hahahahhay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?