HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence hemen test yaptır canım inş hamilesindir umudunu kaybetme

canım ben pazartesi kan testi yaptırdım 0,100 negatif cıktı
ama idrarda silik ikinci cizgiyi görmüştüm.
çarşamba idrarda tekrar test yaptım negatif.
ne biçim iş bu anlamadım yaa

ay güldürdün beni:)ama hep biz alttan alıyoruz yaaaaaaa.

Malesef bebeğim hayatın kanunu bu kadınlar alttan alır onlar yumurtalarını yayar keyif lerine bakar ! Boşver sen beni dinle şu günleri geçir sonra bakarsın onun hesabına ahh bide hamiş olursan fitil fitil getirirsin burnundaannn. Ohhhhh sefan olsunnn

canım i saraçoglu önce sogan kürü sonra da aslanpençesi diye bir çay göndermiş ben de amh düşük fsh yüksek o yüzden hamile kalamıyorum ne yazık ki
canım soğan kürünü iltihap ve kistlerden kurtulmak için içiyorlar eğer yumurtalarının büyümesini istiyorsan incir kürünü yada bal,tarçın,çörek otunu karıştır ye

canım bat 25mayıs inşş 9aydan önceki son bat değiştirişim olur
kızlar eşime hasta oldum dedim önce hadi yaa tüh napcam ben şimdi dedi sonrada iyi yaa iyi olmuş iyileşte hemen bebek yapalım dedi çatlak niyazi bu adam yaaaa

:) adam doğru demiş işte :) kızlaaaarrrrr cok uykum var bırde ayran ıctım gozumu acamıyorum ıs arkadaslarından bırı dıyo aksam uyuyamadın herhalde ayyyy ne zannettıyse mık mıkten falan dıye gecrdı heralde rezıllık bırde bunu dıyen eerke k:)):):

aynen öyle biz sinirlendiğimizle kalıp saatlerce kafamızda kuruyoruz onlar 2 dk sonra birşey olmamıs gibi soru soruyorlar.İnsan anlar halimizden tavrımızdan ama ne olduki diyor birde.ay inşallahhhhhhh ben hamile olayımda Allahın izni ile burnundan getirmesemde onun razıyım.

bende rahim ağzı yarasını dondurdum ve iyileşmeyi bekleyip anne olmayı isteyenlerdenim bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. cevap veren yoooooooooooooooooooookmu?

Son düzenleme:
Kizlar, cuma cuma ise geldik ama saat 10.30 beri sistemler calismiyor oyle bos bos bekliyoruz.. Eve gidelim artik, bu arada ban fikir verin lutfen pazar gunu evlilik yildonumuz ve ben bisi almadim daha ((

Evladı olmayan kimse dört cuma üst üste “YA EVVEL” diye samimiyetle zikretse,Allah yanında duası kabul olur ve eğer tıbbi bir engel yoksa,Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olur.

ben bugün Allah'ın izniyle 1000 kere çektim.Rabbi'm duasını dosdoğru edenlerden eylesin beni.

Kizlar, cuma cuma ise geldik ama saat 10.30 beri sistemler calismiyor oyle bos bos bekliyoruz.. Eve gidelim artik, bu arada ban fikir verin lutfen pazar gunu evlilik yildonumuz ve ben bisi almadim daha ((

canımmmm sen neiş yapıyordun bu arad kzı senın faceın var mı bakem :)

benimde yine çok uykum vardı ama allaha şükür adet olunca başımın ağrısına rağmen gözüm açıldı moral oldu bana valla
ayyy inş hamile kalırsanda karşına geçip der artık uykusuz gecelerinin sebebi belli oldu diye hahahahhay

ahhhhhh nerdeeeeeee keske hamıle kalsam ole dese razıyım ama sanmıyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…