- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.581
Evet Canim,
Yaa kizlar hadi ama bana fikir verin neliyim benim yardimsever kozalaga ?
canımmm ekledımmm senı
Kabul ettim canim, benim kozalagida gormus olursun ne alcam ben yaaa bg son alisveris sansim((
Kız ne zamandı adet günün ???? Heycanlandım bak şimdii
kızlaar haftasonu eskişehire gidiyoruzzz yehuuuuu
canım soğan kürünü iltihap ve kistlerden kurtulmak için içiyorlar eğer yumurtalarının büyümesini istiyorsan incir kürünü yada bal,tarçın,çörek otunu karıştır ye
canım ben i saraçoglunu aradım amh düşük dedim o da tamam sana bir kür gönderecegim 2 ay içinde hamile kalırsın dedi önce sogan kürü 15 gün sonra da bitki çayı var onu kullan dedi
nasıl yani saraçoğluyla nasıl iletişime geçitiniz
nasıl yani saraçoğluyla nasıl iletişime geçitiniz
canım ben i saraçoglunu aradım amh düşük dedim o da tamam sana bir kür gönderecegim 2 ay içinde hamile kalırsın dedi önce sogan kürü 15 gün sonra da bitki çayı var onu kullan dedi
boşver canım hiç uğraşma ben iletişime geçtim kendisiyle bana aylık 630lira çıkardı
ne güzel yaa keşke bende biyerlere kaçsam gitsem
canım ben hiç güvenemedim o adama muhakkak verdiği bitkilerin kürlerin faydası oluyodur ama daha çok ticaret peşinde gibi geldi inş sana verdiği otlarında faydası olurda bidaha bidaha ottu ilaçtı uğraşmazsın
nasıl yani canım faydası olmadı mı
canım şöyle söliyim niye güvenemedim sebebplerini sıralayım
ilk olarak benim tiroidlerim az çalışıyo tiroid değerimi söyledim bu değer çok kötü bununla olmaz şu bu dedi sonra lafı çevirdi aslında olur demeye başladı ki ben tiroid değerlerimi 5doktora gösterdim bir tansei ilk farkeden doktor hemen dahiliyeye git tedavine başla dedi diğerleri tiroidlerin az çalışıyo ama bebeğe engel bi durum söz konusu değil dediki zaten en düşük dozda tiroid hormonu kullanıyorum
ikincisi eşimin değerleri için doktorumuz ve internette yaptığım araştırmalara göre hızlı değeri evet düşük ama imkansız olacak oranda değil eşimin değeri söyledim onada olmaz çok kötü dedi
üçüncüsü soğan ve keçiboyuzu diye her kanalda bas bas bağırıyo ben bunları yapıyorum dedim olmaz yetmez onlar dedi madem onlar okadar etkili şeyler değilse niye her kanalda soğan keçiboynuzu diye bağırıyo
banada 2,5-3aylık kür vercem 3ayın sonunda hamile kalcan dedi aylık 630liralık ot göndercekmiş bitkilerin adı ne diyorum hiç bi bilgi vermiyolar tamam oranını neyin nasıl içileceğini anlatmasın ama en azından adını söylesin söylemiyo
diğer sebepte ben sitesinden yazdım defalarca sonra aradım yanlış yerdenmi yazıyorum diye mail atın dediler mail attım bana gelen mail otomatik maildi çünkü kendisiyle konuşurken benim hiçbir problemimden haberdar değildi ben maille cevap gelcek diyeaçık açık her sorunumu yazmıştım ama konuşmamızda hiç bişeyden haberdar değildi ve konuşmamızdan yaklaşık 1 hafta sonra diğer siteden yazdıklarıma ynı mail otomatik olarak yine geldi.
dediğim gibi bu beim düşüncem inş senin şifa vesilen bebek vesilen o adamdır ve bebek sahibi olursun onun gönderdiği o otlar sayesinde
canım bilemedim ki şimdi ben de amh düşük fsh yüksek çıktı tüp yaptırdım tuttu 3 haftalıkken düştü sonra saraçoglu nu aradık eşimle o da bitki degilde aslanpençesi çayı göndermiş ama öncesi kür yapılacak yazmış kagıda sitesini okudum bayagı umutlandım ins canım hayırlısı olur
sen niyetini bozma canım inş olur diyorum ya muhakkak faydası vardır verdiği otların hem zaten aslan pençesini hep söylüyolar hamilelik için faydalı diye o karışık kuruşuk farklı bişey değilki inş faydası olur aklına kötü getirmeden devam et bakalım bu ay yine bisürü bisürü hamiş adayı anne adaylığına terfi ederiz inş
evettt şimdi resimlerinize baktım çok tatlısın sekerım esınde sana bırde bebeısınıze Rabbım mutluluk versın.hediye konusudna sen esini daha ıyı tanıyorsun canım bılemedeım kı sımdı ::S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?