- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.601
kızlaar haftasonu eskişehire gidiyoruzzz yehuuuuu
canım sız eve alısverıs yapmayacakmıydınız bu yıldonumu sankı mutfak robotu gıbı bısı bahsetmıstın dıye kalmıs aklımda
Bence sen bı tane babay bı tane bebege seklınde supermen va gıbı baskılı bırsey al yada yaptır varsa oralarda oyle ımkanlar
Kis memleketime gidiyorsun kocaman selamlar goturun benden , benim icin bol bol cigborek ye :))
Kis memleketime gidiyorsun kocaman selamlar goturun benden , benim icin bol bol cigborek ye :))
Kis robotu alicazda simdi o evimize evlilik yildonumu hediyesi olucak ortak :)) Bir tanede supriz hediye lazim, baba ve bebege hediye isi cok guzelmis keske onceden soyleseydin simdi bulcam nerde yapiyorlar siparis vercen zaman kalmadi dogum gunune yaparim kesin ama hemde cinsiyetimiz belli olmus olur Allah'in izniyle :))
Sen nasilsin nasildi tatil , bebis napiyor :))
tatarlık var mı sende :)
bende ıyıyım canımne olsun tatıl cok sukur guzeldı gezdık tozduk geldık yıne ıs modu neysekı cuma geldı yarın tatıl ve bebıs gorme zamanı :)
hım ozaman hedıye almak zorundamısın mesela evı susle ucan balonlar ucur evde ıpler sarkıt altına notlar yaz ıste ne bılım guzel bır yemek mum tatlı vsjestler
Canim bende yok galiba ama ailede var cekik gozlu elmacik kemikli kuzenler :))
:)) eskişehir deyince acaba dedim kendi kendime.. tatar dolu ya eskişehir. birden dedim tatar bi arkideşimiz mi bu diye ben has hus tatarımda -.- :)
Canim benim anneannem tatar bole top top kirmizi yanakli ama ben daha cok baba tarafina benzemisim :)
off ya sıkıldım
Selam kizlar
Kac Aydir anne olmayi bekliyoruz acaba? Dertleselim mi biraz? Ben beklemek ten yoruldum artik her ay husrana ugramaktan her ay moralim daha da cok bozuluyore;(((( benim gibi yasayanlat var mi Aranizda? Artik bebisleimiz gelsin biZi daha faZla bekletmesin... Vereceginiz tiyolar var mi bu konuyla ilgili?
Birbirimize moral man destek olalim lutfen....
bende sıkıldım.. senin testlerden çıkan bişey yok mu ? o neg. sonuçtan sonra yaptırmadın mı bi test daha yoksa yaptırdın da ben mi kaçırdım :26:
Nerdeyse bir yil olacak bir dusuk yasadik 4 ay once ve hala tik Yok;(((((
Allah hakkimizda hayirlisini versin, onca ugraslarla ben sonunda hamis kalabildim ins Rabbim saglikli evlatlar nasip eder.. Allah'a isyan etmek karsi gelmek gibi olmasin ama nasil oluyor yaa millet ocak basi dusuk yapip subat basi hamile kalabiliyor. Tabi o sonra 5 aylik 1 dusuk +3 aylik hamislikle becerikli gelin biz zaten dis kapinin dis mandali ike hepten dislaniyoruz bebisimle.. Allah herkesin gonlune gore versin ins..
Allah hakkimizda hayirlisini versin, onca ugraslarla ben sonunda hamis kalabildim ins Rabbim saglikli evlatlar nasip eder.. Allah'a isyan etmek karsi gelmek gibi olmasin ama nasil oluyor yaa millet ocak basi dusuk yapip subat basi hamile kalabiliyor. Tabi o sonra 5 aylik 1 dusuk +3 aylik hamislikle becerikli gelin biz zaten dis kapinin dis mandali ike hepten dislaniyoruz bebisimle.. Allah herkesin gonlune gore versin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?