HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ovulasyon testleri aldim her ay takip ediyorum ne bileyim iste alta yas tik koy su bu hemen kalkma vs vs ama neden bilmiyorum arkadaslarimuz spiral cikariuorlar obur ay hamile kaliyorlat daha ne yapmam gerek bilmiyorum;((((

canım bende yaptım aynı şeyleri ama herşey Allah tan.
rabbim inşallah en kısa zamanda bizede bir mucize yollar.

canım bende yaptım aynı şeyleri ama herşey Allah tan.
rabbim inşallah en kısa zamanda bizede bir mucize yollar.

Ne kadar suredir bekliyosun? Ya evet hersey Rabbimizden nasip ederse insallah verecek olanda
O.. Am insan yine iste ne bilim once tedbir sonra tevekkul misali ... Testleri enazindan gununu bilim kolaylastirirsin diye dusunuyorsun ama ay Sonu gelipte regl olunca... Ay Sonu gelsin istemiyorum... Ne oluyor bilmiyorum ..
Simdi bizde birbirimize hamisimmmm haberlerini verseydik...
Bide her ay stres oluyo esler arasi dada su gun bu gun..
Kizlar bilmiyorum ya cok zor ama helede errand hamile doluyken...

Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin bebislerimizi bizlere bagislasin. En buyuk sabir kaynagim bebegim zaten Allah ona saglik akil fikir versin ins..

canım benim bak bide şu açıdan düşün bilmiyorum belki fazla polyannacı olcam ama hayatı senin için yaşanılır çekilebilir hale getirmen lazım ister müslüman olsun ister yahudi ne olursa olsun her dinde yapılması yasak olanlar ve olmayanlar var dimi ee senin o kadına rabbim demekki helel yollardan helalinden çocuk yapmayı nasip etmeyecekki hemen ikinciye hamile kaldı böyle düşün senin vicdanın rahat namusundan ne senin ne eşinin herhangi bi şüphesi yok gerisini boşversene kendi midesizlikleri kendi ahlaksızlıkları

2 yıldır bekliyorum 6 ay önce bi kaybım var.

Allah ım hepimiz için hayırlı olanı versin.

ben hep yalnızım eşimin işleri çok yoğun. bebeğim bana yoldaş olsun canım kanım yawrum dostum herşeyim olsun istiyorum.

yok canım kan testi yaptırmadım.bekliyorum artık. yapcak bişey yok.
senin nasıl gidiyor

bekle bakalım biraz daha ilaç filn kullanmışmıydın peki bu ay. ben napiim geri sayım yapıyoruz.. beklemedeyiz olumlumu olumsuzmu öğrencez ilerleyen zamanlarda

Ovulasyon testleri aldim her ay takip ediyorum ne bileyim iste alta yas tik koy su bu hemen kalkma vs vs ama neden bilmiyorum arkadaslarimuz spiral cikariuorlar obur ay hamile kaliyorlat daha ne yapmam gerek bilmiyorum;((((
valla canım biz ne kadar diretsekte olmayınca olmaz. Rabbim hayırlısını verecektir. dua et bolbol herşey Allah'tan..

canım benim eltimde hamile su an yeni ögrendi ben çok zorlandım ama dedim ki kendi kendime hersey allah tan dedim

bekle bakalım biraz daha ilaç filn kullanmışmıydın peki bu ay. ben napiim geri sayım yapıyoruz.. beklemedeyiz olumlumu olumsuzmu öğrencez ilerleyen zamanlarda.

hayır canım bu ay sadece 5 gün falan soğan suyu yapabildim.
ovulasyon testi yaptım.15 nisanda koyulaştı 12-15-17 çalıştık.( ay sanki proje )
benim adetlerim düzensizdi zaten.23 mart son adet tarihimdi. ama yumurtlamaya göre olursa ay sonu anca adet olmam gerek.

Napicaz kizlar dua edicez hep beraber, ben melegimle inan sizleri hep dusunuyorum Allah isteyen herkese versin diye hep dua ediyorum .. Hepimizin derdi skntisi var derdi veren Allah elbet dermaninida verir napalim sabirla ustesinden gelicez evelallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…