- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.621
benimde 6 ay oldu kürtaj olalı hala yok
Ovulasyon testleri aldim her ay takip ediyorum ne bileyim iste alta yas tik koy su bu hemen kalkma vs vs ama neden bilmiyorum arkadaslarimuz spiral cikariuorlar obur ay hamile kaliyorlat daha ne yapmam gerek bilmiyorum;((((
canım bende yaptım aynı şeyleri ama herşey Allah tan.
rabbim inşallah en kısa zamanda bizede bir mucize yollar.
Aminnn tebrikler insallah sagsalim bebisini kucagina alirsin Peki verebilecegin tiyolar varmi bu konuda ???
canım ya takma Allah aşkına doğurkanmış o maşallah
napalım bizim kaderimiz bu harelde hep birileri daha değerli daha fazla önemi görür.
sen hepsini dış kapının mandalı yap ve mercimeğine yoğunlaş.onunla sağlıklı huzurlu mutlu bir hamilelik gecirin.
o senin en büyük dayanağın herşey karşısında.
rabbim inşallh en kısa zamanda bizide evlat sahibi yapar.
Allah hakkimizda hayirlisini versin, onca ugraslarla ben sonunda hamis kalabildim ins Rabbim saglikli evlatlar nasip eder.. Allah'a isyan etmek karsi gelmek gibi olmasin ama nasil oluyor yaa millet ocak basi dusuk yapip subat basi hamile kalabiliyor. Tabi o sonra 5 aylik 1 dusuk +3 aylik hamislikle becerikli gelin biz zaten dis kapinin dis mandali ike hepten dislaniyoruz bebisimle.. Allah herkesin gonlune gore versin ins..
Ne kadar suredir bekliyosun? Ya evet hersey Rabbimizden nasip ederse insallah verecek olanda
O.. Am insan yine iste ne bilim once tedbir sonra tevekkul misali ... Testleri enazindan gununu bilim kolaylastirirsin diye dusunuyorsun ama ay Sonu gelipte regl olunca... Ay Sonu gelsin istemiyorum... Ne oluyor bilmiyorum ..
Simdi bizde birbirimize hamisimmmm haberlerini verseydik...
Bide her ay stres oluyo esler arasi dada su gun bu gun..
Kizlar bilmiyorum ya cok zor ama helede errand hamile doluyken...
yok canım kan testi yaptırmadım.bekliyorum artık. yapcak bişey yok.
senin nasıl gidiyor
valla canım biz ne kadar diretsekte olmayınca olmaz. Rabbim hayırlısını verecektir. dua et bolbol herşey Allah'tan..Ovulasyon testleri aldim her ay takip ediyorum ne bileyim iste alta yas tik koy su bu hemen kalkma vs vs ama neden bilmiyorum arkadaslarimuz spiral cikariuorlar obur ay hamile kaliyorlat daha ne yapmam gerek bilmiyorum;((((
Canim Bak 351 sayfada ben hamis kaldigimi ogrendigimde ne yaptigimi sicagi sicagina anlatmistim tektek.. Ins. bir yardimi olur ama hersey Allah'tan Rabbim isteyenleri cok bekletmez ins..
Ne kadar suredir bekliyosun? Ya evet hersey Rabbimizden nasip ederse insallah verecek olanda
O.. Am insan yine iste ne bilim once tedbir sonra tevekkul misali ... Testleri enazindan gununu bilim kolaylastirirsin diye dusunuyorsun ama ay Sonu gelipte regl olunca... Ay Sonu gelsin istemiyorum... Ne oluyor bilmiyorum ..
Simdi bizde birbirimize hamisimmmm haberlerini verseydik...
Bide her ay stres oluyo esler arasi dada su gun bu gun..
Kizlar bilmiyorum ya cok zor ama helede errand hamile doluyken...
2 yıldır bekliyorum 6 ay önce bi kaybım var.
bekle bakalım biraz daha ilaç filn kullanmışmıydın peki bu ay. ben napiim geri sayım yapıyoruz.. beklemedeyiz olumlumu olumsuzmu öğrencez ilerleyen zamanlarda.
Peki dr bisi diiyormu bu konuda?
offfff offff herseyi deniyoruz sebeplere sarılıyoruz ve her ay hüsrana ugruyoruz
stres sıkıntı yapma diyor.
ama elimde değil.
Allah a şükür başka problemimiz yok şuanda.
Ne yapicaz bilmiyorum...
sorun neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?