- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.641
hayır canım bu ay sadece 5 gün falan soğan suyu yapabildim.
ovulasyon testi yaptım.15 nisanda koyulaştı 12-15-17 çalıştık.( ay sanki proje)
benim adetlerim düzensizdi zaten.23 mart son adet tarihimdi. ama yumurtlamaya göre olursa ay sonu anca adet olmam gerek.
Kizler bence projeleri arttirin adet bittikten bata 5-6 gun kalana kadar en azindan gun asiri ovu doneminde 3 gun fln araliksiz calisin derim. Erken gec fln yumurtlarsanizda gelsin bebisler valla ben hamis kaldigim ay cok calismistim zaten simdi tik yok 10 gunde belki 1 ilk 2 ay fln hic olmadi zaten.. Anlicaniz siki siki calisin projelere sonra rahatsiniz :)))
Sorun her ay husrana ugramak iste...;((((
2 yıldır bekliyorum 6 ay önce bi kaybım var.
kızlar siz doktora gittiniz mi?eşinizde ayrıca?yani bir problem var mı biliyor musunuz?offfff offff herseyi deniyoruz sebeplere sarılıyoruz ve her ay hüsrana ugruyoruz
canım ya benim ateş harita gibi şimdiden.tamam ben dengesizim deeeben bu sefer ateş ölçme yöntemini denedim ona göre ilişki oldu inşallah olmuştur. hatta bu aralar ara ara kasık batmalarım oluyo. kukumun üstünde de dalgalanmalar oluyo sanki :) bunlar keşkem belirtiler olsa.. olabilirmi ki acaba :26:
aralıksız çalışın iyi güzel diyosun da kışın çok zor oluyodu öle çalışma şimdi havalar ısındı amaçalışmalar daha kolay olacak
canım ben de senin gibiyim sabah kalkıyorum bebek aklımda olacak mı diye aksam aynı hiç çıkmıyor aklımdan ben de bunalımdayım hele ki çevremde o kadar hamile var ki
canım ya benim ateş harita gibi şimdiden.tamam ben dengesizim deeedemek ateşim de dengesizliğimden etkileniyor hele bi bak.http://www.fertilityfriend.com/home/437165
Napicaz kizlar dua edicez hep beraber, ben melegimle inan sizleri hep dusunuyorum Allah isteyen herkese versin diye hep dua ediyorum .. Hepimizin derdi skntisi var derdi veren Allah elbet dermaninida verir napalim sabirla ustesinden gelicez evelallah ..
kızlar siz doktora gittiniz mi?eşinizde ayrıca?yani bir problem var mı biliyor musunuz?
Allah razi olsun dualarin icin insallah sende sagsalim bebisine kavusursun ve tatli tatli buyutursun
herkese merhaba,bende 7 aydır anne olmak için elimden geleni yapıyorum.ama bu ay da boş geçti malesef( inş en kısa zamanda gelir bebişler
bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmus
kızlar ne yaparsınız mesaiye kaldım anca toparladım işi birazdan çıkacam
kıyamam ne çok iş veriyolar sana canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?