HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ona göre bekle sende o zaman canım. benimde 28 nisan normalde BAT ama yumurtlamaya göre 4 mayısa kadar yolu var bende o tarihe kadar beklicem napiim

Kizler bence projeleri arttirin adet bittikten bata 5-6 gun kalana kadar en azindan gun asiri ovu doneminde 3 gun fln araliksiz calisin derim. Erken gec fln yumurtlarsanizda gelsin bebisler valla ben hamis kaldigim ay cok calismistim zaten simdi tik yok 10 gunde belki 1 ilk 2 ay fln hic olmadi zaten.. Anlicaniz siki siki calisin projelere sonra rahatsiniz :)))

ben bu sefer ateş ölçme yöntemini denedim ona göre ilişki oldu inşallah olmuştur. hatta bu aralar ara ara kasık batmalarım oluyo. kukumun üstünde de dalgalanmalar oluyo sanki :) bunlar keşkem belirtiler olsa.. olabilirmi ki acaba :26:
aralıksız çalışın iyi güzel diyosun da kışın çok zor oluyodu öle çalışma şimdi havalar ısındı ama çalışmalar daha kolay olacak

canım ya benim ateş harita gibi şimdiden.tamam ben dengesizim deee demek ateşim de dengesizliğimden etkileniyor hele bi bak.http://www.fertilityfriend.com/home/437165

canım ben de senin gibiyim sabah kalkıyorum bebek aklımda olacak mı diye aksam aynı hiç çıkmıyor aklımdan ben de bunalımdayım hele ki çevremde o kadar hamile var ki

Benimde ayni nerdeyse tum arkadaslarimuz hamile bende cok istiyorum ama nasip iste... Ates yonetimi kaldi bi denemede him o nasil oluyo acaba???

herkese merhaba,bende 7 aydır anne olmak için elimden geleni yapıyorum.ama bu ay da boş geçti malesef ( inş en kısa zamanda gelir bebişler

canım ya benim ateş harita gibi şimdiden.tamam ben dengesizim deee demek ateşim de dengesizliğimden etkileniyor hele bi bak.http://www.fertilityfriend.com/home/437165

bi an kendi ateşimi gördüm sanki. benim ateşimde başlarda böleydi sonradan rayine tam oturmasada oturdu. 438d06 Ovulation charts on FertilityFriend.com bak buda benimki karşılaştır benziyo dengesizliği daha yumyum haftana gel bakalım asıl o zaman belli olacak ak kara

Allah razi olsun dualarin icin insallah sende sagsalim bebisine kavusursun ve tatli tatli buyutursun

Tacyaprak 351 sayfadaki hikayeni okudum ve gozlerim dolduuuu ne kadar da duygusaim bu aralar her ayin vermis oldugu yiparanmislik sanirim... Darisi bizleri insallah... O yaptigimi herseyde rinse yapiyorum silkelenme disinda ama nasip iste.,,gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler...

kızlar nolcak benim bu halim yaa
Daha ortada bebek yok isim düşünüyorum, bebek göbeği yok hamilelikte giyilecek abiyelere bakıyorum.. hatta ayy abiye altına topuklu giymem babet giyerim diye düşünüyorum. bu gidişat iyi değil
Allah'ım sen bu kulunu hamile eyle tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…