HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaaaamiiiiiiinnnnnnnnn tabi benimle birlikte

valla önce ne rahattım şimdi başımı kaldıramıyorum ayy yoruldum 8 de çıkacam aklımda burda kalıyo yeminle

anam valla iyi dayanıklısın. Demekki Rabbim gücünü sabrını veriyo. yarın bolbol dinlenirsin. bizde seni özlüyoruz topiğin anası girmeyeli topik hep suskun.

okadar düşünme canımya stres etme bak kendine bende hevesleniyorum ama üsütne düştükçe terslik çıkıyor

aynen canım katılıyorum sana
bende çok hevesliydim bu ay. Allah sopasını bize böyle gösteriyo benim işime karışırsanız böyle olursunuz diyo

anam valla iyi dayanıklısın. Demekki Rabbim gücünü sabrını veriyo. yarın bolbol dinlenirsin. bizde seni özlüyoruz topiğin anası girmeyeli topik hep suskun.
valla bende sizi özlüyorum dinlenecem sesimi bir duy korkan tüm gitti kfam kazan gibi ben giremesemde topik sizlere emanet canlarım hepinizi çok seviyorum

okadar düşünme canımya stres etme bak kendine bende hevesleniyorum ama üsütne düştükçe terslik çıkıyor

bende çok hevesliydim bu ay. Allah sopasını bize böyle gösteriyo benim işime karışırsanız böyle olursunuz diyo

düşünmeyim diyorum ama bi bakmışım aklımda bebeğime koyacağım isim dolanıyo valla niyetim işine karışmak değil.. Allahım hayırlı zamanda versin bebeğimi

valla ben üstüne düştükçe terslik oldu ya kist çıktı ya ara kanama ya iltihap amann olursa olur düşmeyecem hesaplamayacam bişey ozaman hiç düşmedim ne tyattım ne bişey kaldım veren allahım vardır vakti saati

valla bende sizi özlüyorum dinlenecem sesimi bir duy korkan tüm gitti kfam kazan gibi ben giremesemde topik sizlere emanet canlarım hepinizi çok seviyorum

dinlene dinlene yap bari kuzum yaa hasta olursun Allah korusun.. Bize emanet tabe gözün arkada kalmasın.. bizde (bende) seni çok seviyoruz(m)..

düşünmeyim diyorum ama bi bakmışım aklımda bebeğime koyacağım isim dolanıyo valla niyetim işine karışmak değil.. Allahım hayırlı zamanda versin bebeğimi

aynen bende öyleyim temmzuda düğünü var arkadasımın acaba göbeğim çıkarmı hamile olduğumu gösterecek bişiiler almam lazım diye düşünüyorum sanki karnımda çocuk varda sıra ona geldi

aynen canım yaaa martta kesin kalmam lazım dedim adet olamadım diye olmadı nisanda kesinlikle ne yapıp edip hamile olmam lazım dedim iltihap çıktı tüplerim tıkandı mayıs kesinlikle dolu dolu geçecek bomba gibi gireceğim dedim al işte ondada fitil kullanmam gerekiyor. artık bayramdan sonraya bıraktım ben umutlarımı. bayrama kadar işim zor zaten mayısta ilaç kullancam hazirana kalmam gerekecek temmuzda yurtdışına çıkıyorum olası gebelikte belki doktor istirahat verir planlar bozulur mecburen ağustosa kaldı beklentilerim...
Allah en doğru ve hayırlı zamanda versin bebişlerimizi bizimle olsunlarda gerisi önemli değil

nesriiiiiiiiinnnn seviliyosun benim tarafımdan kuzummm
hadi git dinlen artık arayı bu kadar uzatma hemen hemen geli geliver yanımıza

aynen bende öyleyim temmzuda düğünü var arkadasımın acaba göbeğim çıkarmı hamile olduğumu gösterecek bişiiler almam lazım diye düşünüyorum sanki karnımda çocuk varda sıra ona geldi

tek ben değilmişim demekki İnşallah bizde o zamanları görücez kuzum hatta bu mesajlarıda hatırlayıp gülücez. Rabbim hayırlı zamanda bizlerede yaşatacak.. İnancım sonsuz ve tam

günaydınnnnn yeni uyandımda ayıptır söylemesi

yuh hadi bakalım günaydın o zaman bide şu var kocam bana hep 18 saat uyursan tabi bütün hastalıklar seni bulur der 18 saat uyursan tabi kalbin sıkışır

tek ben değilmişim demekki İnşallah bizde o zamanları görücez kuzum hatta bu mesajlarıda hatırlayıp gülücez. Rabbim hayırlı zamanda bizlerede yaşatacak.. İnancım sonsuz ve tam

yok yok bende varım inşallah o günler geldiğinde hiçbişey olmuyo diye ağlarız hatta o kadar şişerizki kendi adıma söyliiim en az 25 kilo alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…