- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.661
kızlar nolcak benim bu halim yaa
Daha ortada bebek yok isim düşünüyorum, bebek göbeği yok hamilelikte giyilecek abiyelere bakıyorum..hatta ayy abiye altına topaauklu giymem babet giyerim diye düşünüyorum. bu gidişat iyi değil
Allah'ım sen bu kulunu hamile eyle tez vakitte
valla önce ne rahattım şimdi başımı kaldıramıyorum ayy yoruldum 8 de çıkacam aklımda burda kalıyo yeminle
okadar düşünme canımya stres etme bak kendine bende hevesleniyorum ama üsütne düştükçe terslik çıkıyor
aaaaamiiiiiiinnnnnnnnntabi benimle birlikte
valla bende sizi özlüyorum dinlenecem sesimi bir duy korkan tüm gitti kfam kazan gibi ben giremesemde topik sizlere emanet canlarım hepinizi çok seviyorumanam valla iyi dayanıklısın. Demekki Rabbim gücünü sabrını veriyo. yarın bolbol dinlenirsin. bizde seni özlüyoruz topiğin anası girmeyeli topik hep suskun.
okadar düşünme canımya stres etme bak kendine bende hevesleniyorum ama üsütne düştükçe terslik çıkıyor
aynen canım katılıyorum sana
bende çok hevesliydim bu ay. Allah sopasını bize böyle gösteriyo benim işime karışırsanız böyle olursunuz diyo
aynen canım katılıyorum sana
bende çok hevesliydim bu ay. Allah sopasını bize böyle gösteriyo benim işime karışırsanız böyle olursunuz diyo
valla bende sizi özlüyorum dinlenecem sesimi bir duy korkan tüm gitti kfam kazan gibi ben giremesemde topik sizlere emanet canlarım hepinizi çok seviyorum
düşünmeyim diyorum ama bi bakmışım aklımda bebeğime koyacağım isim dolanıyovalla niyetim işine karışmak değil.. Allahım hayırlı zamanda versin bebeğimi
valla ben üstüne düştükçe terslik oldu ya kist çıktı ya ara kanama ya iltihap amann olursa olur düşmeyecem hesaplamayacam bişey ozaman hiç düşmedim ne tyattım ne bişey kaldım veren allahım vardır vakti saati
bende çokkkkkkkkkk seviyorum hepinizi çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri
Ayyy Beybisim bi an bana diyorsun gibi geldi bi tuhaf oldum hamilelerin duasi kabul olur Falan ayyy insallahh bizde Janis's olurmu en kisa zamandaaaaa)))
aynen bende öyleyim temmzuda düğünü var arkadasımın acaba göbeğim çıkarmı hamile olduğumu gösterecek bişiiler almam lazım diye düşünüyorum sanki karnımda çocuk varda sıra ona geldi
günaydınnnnnyeni uyandımda ayıptır söylemesi
hani gezcektin tembellikmi yaptın
günaydınnnnnyeni uyandımda ayıptır söylemesi
tek ben değilmişim demekkiİnşallah bizde o zamanları görücez kuzum hatta bu mesajlarıda hatırlayıp gülücez. Rabbim hayırlı zamanda bizlerede yaşatacak.. İnancım sonsuz ve tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?