HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy ne biliyo onlar beee

yok gittim geldim sonra uyudummm

iştahında açılmıştır senin bak çok uyuma sonra kilo alırsın şişer kalırsın benden sölemesi

yok yok bende varım inşallah o günler geldiğinde hiçbişey olmuyo diye ağlarız hatta o kadar şişerizki kendi adıma söyliiim en az 25 kilo alırım

evet şiştim yüzüm kötüleşti sivilce bastı diye sızlanırız okadar kilo almayalım ama yaa 15 kilo yeter

Aminnnnn bizide bizide)

ayyy ne biliyo onlar beee

ne çektin be selaaaaatttiiinnnnnn

ben alayım ben razıyım 30 kilo almaya yeterki bebeğim gelsin

Demesi kolay tabii yasayan bilir isteristemez sikinti oluyo...onermiyormu Peki su bu?

rahat ol olucak diyor. bi kere oldu bidaha olucak diyor.

ona göre bekle sende o zaman canım. benimde 28 nisan normalde BAT ama yumurtlamaya göre 4 mayısa kadar yolu var bende o tarihe kadar beklicem napiim

bekliyorum canım.inşallah bebişlerimiz bizimledir.

kızlar siz doktora gittiniz mi?eşinizde ayrıca?yani bir problem var mı biliyor musunuz?

canım ben gittim dr hiç bi sorun yok zaten 1 kere hamile kaldım. ama ben cok stres problem yapıyorum kendime.

Slm kizlarr adanadayim saglik o. da ksn vermistim..dr ciktiyi alamamis..1000 kusur demis
ne demek yaaa 1000 kusur
1001 mi 1999 muu kac kere sormus. Oyle demiss...1 hafta once 82 idi..yukselis nasil acabaa..hamilesin iste nite ikide bir kan veriyosun diyo dr. sinir oldum...

amaan sen ne takıyosun onları canım sallasana yaa hepsi kendini bişey sanıyo ne profesorler var onlar kadar trip atmıolar mevkileri düştükçe kaprisleri gıcıklılık oranları artıyo ben bizim aile hekimin gittim kadın dövcekti nerdeyse kan tahlili istedim diye eşim gitti bikaç ay sonra hemde askerlik celbi için rapor almaya gitti kadın eşiyle varana kadar tanıştırmış hatta amerikada okuyan kızından bile bahsetmiş okadar düşün yani boşver yükselmiş ya sen ona bak bozma moralini

günaydın canlar
yaaa ben sizce kolmene bugünmü başlayım yarınmı bilemedim doktor ne dediydi onuda unuttum dün aramıştım sormakta aklıma gelmedi napıyım

bi soru daha sorcam sabah sabah size açar açmaz benim sorularımı görün ama gülmeyin dereyi görmeden paçaları sıvadı diye

şimdi ben haziran 29da italya'ya gitcem ya mayısta hamile kalırsam (innnnşşşşallaaaahhhh) haziran 29'da 9+1haftalık hamile olmuş oluyorum acaba yolculuk yapmamda sakınca olurmuki

Günaydın canım:)
Klomen adet bitiminde başlıyor diye biliyorum ben öyle yapmıştım 6. Günden 12. Güne kadar.
Uçak konusuna gelince, doktor ozaman karar verir ona bence şimdi belli olmaz diye düşünüyorum

yok canım adet bitiminde başlamıyor adetin en geç 5.günü başlanılıyor doktor bana 2. yada 3. gün başla dedi de hangi gün dedi unuttum neyse yarın başlıyım en iyisi

aman o tip doktorları topluycan tek kazana atıp altına vurcan ateşi adam gibi söleyemiyomuymuş. hayret bişey yaa sanki kendileri bilmiyo ne diye sürekli kan veriyosun demek olur mu .. sen takma canım onu yaa.. Adanada doktora bi görünürsün. biz hayırlı haberlerini burdan takip ederiz :) kendine ve bebeklerine çok iyi bak :)

uçak meselesine doktorun karar versin bence uygun görmüyecektir senin italya yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…