- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.681
yuhhadi bakalım günaydın o zaman bide şu var kocam bana hep 18 saat uyursan tabi bütün hastalıklar seni bulur der 18 saat uyursan tabi kalbin sıkışır
yok yok bende varıminşallah o günler geldiğinde hiçbişey olmuyo diye ağlarız hatta o kadar şişerizki kendi adıma söyliiim en az 25 kilo alırım
yok gittim geldim sonra uyudummm
yok yok bende varıminşallah o günler geldiğinde hiçbişey olmuyo diye ağlarız hatta o kadar şişerizki kendi adıma söyliiim en az 25 kilo alırım
iştahında açılmıştır senin bak çok uyuma sonra kilo alırsın şişer kalırsın benden sölemesi
evetşiştim yüzüm kötüleşti sivilce bastı diye sızlanırız okadar kilo almayalım ama yaa 15 kilo yeter
keşke açılsa hep tokum ben hiç böyle değildimm yiyemiyorumm bişeyy
yiyosundur da sana yiyemiyomuş gibi geliyodur (psikolojik olarak)demekki hamilelik sonrası kilo almıycaksın fit bir anne olucaksın bide biraz rahatlatsan kendini...
şuan çok fitim ya sanki
kızlar nolcak benim bu halim yaa
Daha ortada bebek yok isim düşünüyorum, bebek göbeği yok hamilelikte giyilecek abiyelere bakıyorum..hatta ayy abiye altına topuklu giymem babet giyerim diye düşünüyorum. bu gidişat iyi değil
Allah'ım sen bu kulunu hamile eyle tez vakitte
Ilk bebek mi? Insallah hepimiz in dilegi
bu....
ins sana da diycez canım en kısa zamanda ben inanıyorum umudumuzu kaybetmeyelim
ayyy ne biliyo onlar beee
iştahında açılmıştır senin bak çok uyuma sonra kilo alırsın şişer kalırsın benden sölemesi
evetşiştim yüzüm kötüleşti sivilce bastı diye sızlanırız okadar kilo almayalım ama yaa 15 kilo yeter
Demesi kolay tabii yasayan bilir isteristemez sikinti oluyo...onermiyormu Peki su bu?
ona göre bekle sende o zaman canım. benimde 28 nisan normalde BAT ama yumurtlamaya göre 4 mayısa kadar yolu var bende o tarihe kadar beklicem napiim
kızlar siz doktora gittiniz mi?eşinizde ayrıca?yani bir problem var mı biliyor musunuz?
Slm kizlarr adanadayim saglik o. da ksn vermistim..dr ciktiyi alamamis..1000 kusur demis
ne demek yaaa 1000 kusur
1001 mi 1999 muu kac kere sormus. Oyle demiss...1 hafta once 82 idi..yukselis nasil acabaa..hamilesin iste nite ikide bir kan veriyosun diyo dr. sinir oldum...
Günaydın canım:)
Klomen adet bitiminde başlıyor diye biliyorum ben öyle yapmıştım 6. Günden 12. Güne kadar.
Uçak konusuna gelince, doktor ozaman karar verir ona bence şimdi belli olmaz diye düşünüyorum
Slm kizlarr adanadayim saglik o. da ksn vermistim..dr ciktiyi alamamis..1000 kusur demis
ne demek yaaa 1000 kusur
1001 mi 1999 muu kac kere sormus. Oyle demiss...1 hafta once 82 idi..yukselis nasil acabaa..hamilesin iste nite ikide bir kan veriyosun diyo dr. sinir oldum...
bi soru daha sorcam sabah sabah size açar açmaz benim sorularımı görünama gülmeyin dereyi görmeden paçaları sıvadı diye
şimdi ben haziran 29da italya'ya gitcem ya mayısta hamile kalırsam (innnnşşşşallaaaahhhh) haziran 29'da 9+1haftalık hamile olmuş oluyorum acaba yolculuk yapmamda sakınca olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?