HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın canlar
yaaa ben sizce kolmene bugünmü başlayım yarınmı bilemedim doktor ne dediydi onuda unuttum dün aramıştım sormakta aklıma gelmedi napıyım
canım ben 5. günü başlamıştım,içindeki prospektüsündede öyle yazıyordu ben kullandığımda okumuştum

uçak meselesine doktorun karar versin bence uygun görmüyecektir senin italya yattı

yaaa öyle deme ama yaa dün eşim sana sürprizim var diyerek geldi normalde venedik'e gitmicektik bizim gitceğimiz yer venedik'e 500km felan uzaklıktaymış ayarlamış venediğe gidiyosun dedi sevinemedim bile yazık eşimde bozuldu en çok istediğin şeyi söyledim sevinmedin bile dedi inş hamile olurum ve sorunsuz bi hamilelik olurda gidebillirim tabi önce hamile olmam lazım

canım ben 5. günü başlamıştım,içindeki prospektüsündede öyle yazıyordu ben kullandığımda okumuştum

işte en geç 5.gün başlanılıyormuş doktorum demişti herkesin durumuna göre demekki amaaan neyse yarın başlıcam ben

günaaaaydınnnnn :)

günaydın minik kuşun minik annesi

ama ya serden geçicen ya yardan .. kararını sen ver.
o zaman şöle diyelim . bebeğinle git doktor sakınca görmesin analı bebeli Venedik gezintisi yapın

ama ya serden geçicen ya yardan .. kararını sen ver.
o zaman şöle diyelim . bebeğinle git doktor sakınca görmesin analı bebeli Venedik gezintisi yapın

ayy evet ne güzel olur zaten öyle diyorum bebeğime italyayı gezdircem ohh annesinin karnında gezmeye başlıcak doğuncada bisürü gezcez sana ihtiyacımız kalmıcak diyorum eşime aklın fikrin gezmede çocuğuda kendin gibi alıştırcan diyo allahım yaa çok istiyorum bu ay inş hamile olurum yaaa inşşşş

yakımıda aldım dün haaahahaha

Ucak yolculugina hamilelik engel degil. sadece 7. Aydan sonra dr kontrolu o kadar dert etme sen. canim...

Allah sizi karetmesinnnnnnnnnnnbi ateş ölçme yöntemindesiniz,bir burda.yavaş gidin leeeaan biraz.takip edemiyorum.
tünaydın bu arada sultans of the dance larım​ benimmmm

al benden de okadar canım bende çok istiyorum allahın izniyle :) dün bu haftaki 3. Mik mik oldu yumurtlama haftamdı umarım tutturmuşuzdur birşeyler yaa..

Ucak yolculugina hamilelik engel degil. sadece 7. Aydan sonra dr kontrolu o kadar dert etme sen. canim...

ayy ne sevindirdin ben kıızzzz inşşş
Allah sizi karetmesinnnnnnnnnnnbi ateş ölçme yöntemindesiniz,bir burda.yavaş gidin leeeaan biraz.takip edemiyorum.
tünaydın bu arada sultans of the dance larım​ benimmmm
valla benimde kafam döndü bizim topiğin hepsi zaten ateş ölçmeye kaydı heral artık hepsini ayrı bi sekmede açtım öyle takip ediyorum hahahah
buarada sanada tünaydınnnnn

al benden de okadar canım bende çok istiyorum allahın izniyle :) dün bu haftaki 3. Mik mik oldu yumurtlama haftamdı umarım tutturmuşuzdur birşeyler yaa..

inş yaa olur bu ay tutuverirler bizim spoşcuklar yakı aldım gece yatcam eşim demezmi hadi yapalım yakı makı napcaksakta olsun dedim dur bi dur

rahat ol olucak diyor. bi kere oldu bidaha olucak diyor.

bekliyorum canım.inşallah bebişlerimiz bizimledir.

canım ben gittim dr hiç bi sorun yok zaten 1 kere hamile kaldım. ama ben cok stres problem yapıyorum kendime.
tatlım,eşinde de sorun yoksa 9 aya kadar bekle bakalım.bak bende de güya hiç sorun yoktu.tıp fakültesine bile gittim.sadece 2 doktor pkolu olduğumu anlayabildi.ben bile ultrasonda gördüm,pkoları,tesbih gibi dizilmişlerdi yan yana.tek doktorla kalsam ben de sorun yok deyip boşuna bekliycem.şimdi ilaç kullanıyorum bakalım.sen de tek doktorla yetinme.hsg,hormon tahlillerin falan tam mı?
eğer her şey yolundaysa her ay doktora git,yumurta takibi yaptır bakalım.
günaydın canlar
yaaa ben sizce kolmene bugünmü başlayım yarınmı bilemedim doktor ne dediydi onuda unuttum dün aramıştım sormakta aklıma gelmedi napıyım
canım,klomene en geç reglin 5.günü başlanıyor.ama sen 3.günü de içebilirsin.bana 3.günü dedi.
sen bi hamile kal da sonra yaparsın planlarını.o kadar uzun vadeli şeyler düşünme,kendini yıpratırsın.o gün geldiğinde ne gerekiyorsa yapılacak odur.

Son düzenleme:

ay biliyorum ama ne biliyim yaa bu ay çok heyecanlıyım çok hazır hissediyorum kendimi

beklenen mide bulantıları gelmiş bulunmakta.koltuğa yapıştım ilkinde bi ısırık tost almıştım sadece şikayet etmiyorum ama bu kusmuğu çok bekledim ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…