- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.701
canım ben 5. günü başlamıştım,içindeki prospektüsündede öyle yazıyordu ben kullandığımda okumuştumgünaydın canlar
yaaa ben sizce kolmene bugünmü başlayım yarınmı bilemedim doktor ne dediydi onuda unuttum dün aramıştım sormakta aklıma gelmedi napıyım
uçak meselesine doktorun karar versin bence uygun görmüyecektir senin italya yattı
canım ben 5. günü başlamıştım,içindeki prospektüsündede öyle yazıyordu ben kullandığımda okumuştum
günaaaaydınnnnn :)
yaaa öyle deme ama yaa dün eşim sana sürprizim var diyerek geldi normalde venedik'e gitmicektik bizim gitceğimiz yer venedik'e 500km felan uzaklıktaymış ayarlamış venediğe gidiyosun dedi sevinemedim bile yazık eşimde bozuldu en çok istediğin şeyi söyledim sevinmedin bile dedi inş hamile olurum ve sorunsuz bi hamilelik olurda gidebillirim tabi önce hamile olmam lazım
ama ya serden geçicen ya yardan .. kararını sen ver.
o zaman şöle diyelim . bebeğinle git doktor sakınca görmesin analı bebeli Venedik gezintisi yapın
bi soru daha sorcam sabah sabah size açar açmaz benim sorularımı görünama gülmeyin dereyi görmeden paçaları sıvadı diye
şimdi ben haziran 29da italya'ya gitcem ya mayısta hamile kalırsam (innnnşşşşallaaaahhhh) haziran 29'da 9+1haftalık hamile olmuş oluyorum acaba yolculuk yapmamda sakınca olurmuki
ayy evet ne güzel olur zaten öyle diyorum bebeğime italyayı gezdircem ohh annesinin karnında gezmeye başlıcak doğuncada bisürü gezcez sana ihtiyacımız kalmıcak diyorum eşime aklın fikrin gezmede çocuğuda kendin gibi alıştırcan diyo allahım yaa çok istiyorum bu ay inş hamile olurum yaaa inşşşş
yakımıda aldım dün haaahahaha
allah sizi karetmesinnnnnnnnnnnbi ateş ölçme yöntemindesiniz,bir burda.yavaş gidin leeeaan biraz.takip edemiyorum.
Tünaydın bu arada sultans of the dance larım​ benimmmm
Ucak yolculugina hamilelik engel degil. sadece 7. Aydan sonra dr kontrolu o kadar dert etme sen. canim...
valla benimde kafam döndü bizim topiğin hepsi zaten ateş ölçmeye kaydı heral artık hepsini ayrı bi sekmede açtım öyle takip ediyorum hahahahAllah sizi karetmesinnnnnnnnnnnbi ateş ölçme yöntemindesiniz,bir burda.yavaş gidin leeeaan biraz.takip edemiyorum.
tünaydın bu arada sultans of the dance larım​ benimmmm
al benden de okadar canım bende çok istiyorum allahın izniyle :) dün bu haftaki 3. Mik mik oldu yumurtlama haftamdı umarım tutturmuşuzdur birşeyler yaa..
tatlım,eşinde de sorun yoksa 9 aya kadar bekle bakalım.bak bende de güya hiç sorun yoktu.tıp fakültesine bile gittim.sadece 2 doktor pkolu olduğumu anlayabildi.ben bile ultrasonda gördüm,pkoları,tesbih gibi dizilmişlerdi yan yana.tek doktorla kalsam ben de sorun yok deyip boşuna bekliycem.şimdi ilaç kullanıyorum bakalım.sen de tek doktorla yetinme.hsg,hormon tahlillerin falan tam mı?rahat ol olucak diyor. bi kere oldu bidaha olucak diyor.
bekliyorum canım.inşallah bebişlerimiz bizimledir.
canım ben gittim dr hiç bi sorun yok zaten 1 kere hamile kaldım. ama ben cok stres problem yapıyorum kendime.
canım,klomene en geç reglin 5.günü başlanıyor.ama sen 3.günü de içebilirsin.bana 3.günü dedi.günaydın canlar
yaaa ben sizce kolmene bugünmü başlayım yarınmı bilemedim doktor ne dediydi onuda unuttum dün aramıştım sormakta aklıma gelmedi napıyım
sen bi hamile kal da sonra yaparsın planlarını.o kadar uzun vadeli şeyler düşünme,kendini yıpratırsın.o gün geldiğinde ne gerekiyorsa yapılacak odur.bi soru daha sorcam sabah sabah size açar açmaz benim sorularımı görünama gülmeyin dereyi görmeden paçaları sıvadı diye
şimdi ben haziran 29da italya'ya gitcem ya mayısta hamile kalırsam (innnnşşşşallaaaahhhh) haziran 29'da 9+1haftalık hamile olmuş oluyorum acaba yolculuk yapmamda sakınca olurmuki
tatlım,eşinde de sorun yoksa 9 aya kadar bekle bakalım.bak bende de güya hiç sorun yoktu.tıp fakültesine bile gittim.sadece 2 doktor pkolu olduğumu anlayabildi.ben bile ultrasonda gördüm,pkoları,tesbih gibi dizilmişlerdi yan yana.tek doktorla kalsam ben de sorun yok deyip boşuna bekliycem.şimdi ilaç kullanıyorum bakalım.sen de tek doktorla yetinme.hsg,hormon tahlillerin falan tam mı?
eğer her şey yolundaysa her ay doktora git,yumurta takibi yaptır bakalım.
canım,klomene en geç reglin 5.günü başlanıyor.ama sen 3.günü de içebilirsin.bana 3.günü dedi.
sen bi hamile kal da sonra yaparsın planlarını.o kadar uzun vadeli şeyler düşünme,kendini yıpratırsın.o gün geldiğinde ne gerekiyorsa yapılacak odur.
beklenen mide bulantıları gelmiş bulunmakta.koltuğa yapıştım ilkinde bi ısırık tost almıştım sadeceşikayet etmiyorum ama bu kusmuğu çok bekledim ahahah
aman gözün aydın gizoş bebğim midemi bulandırıyo die göbek ata ata kus şimdi bakem
o kadarda güzel değilmiş aslında :) ama olsun
yaa biz sana dediydik deeemii neyse inş sadece sen çok endişeleniyosun diye sinyal vermiştir sadece ve geri sakin sessiz hallerinize dönersiniz inş naptın sen daralmaların geçtimi
beklenen mide bulantıları gelmiş bulunmakta.koltuğa yapıştım ilkinde bi ısırık tost almıştım sadeceşikayet etmiyorum ama bu kusmuğu çok bekledim ahahah
al sana mide bulantısı.yaşadın mı analık hissini şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?