- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.721
kusmuk manyağı karııııbeklenen mide bulantıları gelmiş bulunmakta.koltuğa yapıştım ilkinde bi ısırık tost almıştım sadeceşikayet etmiyorum ama bu kusmuğu çok bekledim ahahah
kusmuk manyağı karııııher gün kusarsın inşşşşibol bollll,sulu suluuuu,kokulu kokulu... ıyyyy iğreççççç
daha du rgüzelim.şikayet etmek çin çok erken...her gün kusacaksın inş.o kadar istedin ,duaların kabul olacak.göreceksin sennn kusmuğun alasınıo kadarda güzel değilmiş aslında :) ama olsun
kusmuk sever arkadaşım,kusmuğu isteyen sensin.bana nie kusuyorsunüstüne kuscam gelip bakarsın en son ne yemiş diye ne kadar iğrençsin ya
daha du rgüzelim.şikayet etmek çin çok erken...her gün kusacaksın inş.o kadar istedin ,duaların kabul olacak.göreceksin sennn kusmuğun alasını
ayyy valla kusucam şimdi.ne kusmuktan bir muhabeet oldu.Allah seni ne etmesin gzmmmmm
daha 1 kere kustum çok olması lazım ahahha
daha 1 kere kustum çok olması lazım ahahha
evet canım etkisini göstermiş ..inşallah tamamen temizler içinikızlaaaaar sogan suyumun 7. günü ve yumurtlama günüm benim içimde ne var ne yok döktü öyle bir akıntım oldu ki sormayın sizce etki ediyor mu
evet,konuyu kapatalım soğan suyuna geçelim.kızlaaaaar sogan suyumun 7. günü ve yumurtlama günüm benim içimde ne var ne yok döktü öyle bir akıntım oldu ki sormayın sizce etki ediyor mu
evet canım etkisini göstermiş ..inşallah tamamen temizler içini
evet,konuyu kapatalım soğan suyuna geçelim.valla canım,onu nasıl içiyorsunuz anlamadım.benim midemi bulandırıyor. yaaaa al işte konu yine kusmuğa geldi.soğanı içince kusuyorum napiiimmm
esranın falan dediğine göre etkisi oluyormuş.becerip de içenleri teppriiikkk ediyorum
bi yımırtlayabilsek cevap vericez amaaaa,yımırta eksikliği var biz debir de yumurtlama gününde ne gibi degişiklikler oluyor
canım akıntıda uzama oluyormuş ve genelde kasıklarında ağrı oluyor ben ondan anlıyorum ee sen ovulasyon testi yapmıyormusuninş bu ay hamile kalmak istiyorum yumurtlama günüm bügün degişiklikler neler oluyor acaba bende yok belirti
bi yımırtlayabilsek cevap vericez amaaaa,yımırta eksikliği var biz de
şaka bir yana yumurtladığın gün kasık ağrın olur ve yumurta akı kıvamında bir akıntı.ateşin aniden düşer,ertesi gün zıplar yükselir.işte o gün kutsal mik mik günüdür.her iş derhal bırakılıp mik mike geçilmelidir.ertesi gün de devammmm.
canım akıntıda uzama oluyormuş ve genelde kasıklarında ağrı oluyor ben ondan anlıyorum ee sen ovulasyon testi yapmıyormusun
ve o tarihlere göre tutmuyor benim 13. dünü diyordu fakat ben 16. günü yumurtlama günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?