HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

beklenen mide bulantıları gelmiş bulunmakta.koltuğa yapıştım ilkinde bi ısırık tost almıştım sadece şikayet etmiyorum ama bu kusmuğu çok bekledim ahahah
kusmuk manyağı karıııı her gün kusarsın inşşşşibol bollll,sulu suluuuu,kokulu kokulu... ıyyyy iğreççççç

üstüne kuscam gelip bakarsın en son ne yemiş diye ne kadar iğrençsin ya
kusmuk sever arkadaşım,kusmuğu isteyen sensin.bana nie kusuyorsun neysee kıyamam ,gel tamam kus,bakarım ben sana.ama öyle fazla kuru fasulye falan yeme,çok pisss kokiiii çıkarınca.ben de arkandan çıkarmiiim.

kızlaaaaar sogan suyumun 7. günü ve yumurtlama günüm benim içimde ne var ne yok döktü öyle bir akıntım oldu ki sormayın sizce etki ediyor mu
evet,konuyu kapatalım soğan suyuna geçelim. valla canım,onu nasıl içiyorsunuz anlamadım.benim midemi bulandırıyor. yaaaa al işte konu yine kusmuğa geldi.soğanı içince kusuyorum napiiimmm
esranın falan dediğine göre etkisi oluyormuş.becerip de içenleri teppriiikkk ediyorum

sorma canım burnumu kapatıyorum öyle içebiliyorum ama bebegim gelsin yeter ki içerim

bir de yumurtlama gününde ne gibi degişiklikler oluyor
bi yımırtlayabilsek cevap vericez amaaaa,yımırta eksikliği var biz de
şaka bir yana yumurtladığın gün kasık ağrın olur ve yumurta akı kıvamında bir akıntı.ateşin aniden düşer,ertesi gün zıplar yükselir.işte o gün kutsal mik mik günüdür.her iş derhal bırakılıp mik mike geçilmelidir.ertesi gün de devammmm.

inş bu ay hamile kalmak istiyorum yumurtlama günüm bügün degişiklikler neler oluyor acaba bende yok belirti
canım akıntıda uzama oluyormuş ve genelde kasıklarında ağrı oluyor ben ondan anlıyorum ee sen ovulasyon testi yapmıyormusun
ve o tarihlere göre tutmuyor benim 13. dünü diyordu fakat ben 16. günü yumurtlama günümdü

Son düzenleme:

ayyy benimde dün kasık agrım oldu ama sogan suyundan sanmıştım ayyy canım inş bende de yumurta tembelligi var o yüzden yumurtlayamadım sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…