HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o konuda bende kendimi teprikler ediyorum canım içtim 15gün vallaha ardındanda bi ot karışımına başladım aman aman soğana şükrettim şimdi çok şükür adet oldumda hepsini bıraktım rahatladım bide bende uyku yapan sanırım o otlarmış melisa fekan vardı karışımın içinde eral ondan oldu bugün dipdiriyim bide mik mik yok ya rahatım tabe adetim bitsin 2gün sonra yine başlıcam soğana artık bisüre sonra alışıyosun ya içilebilirmiş demeye başlıyosun

ovülasyon testindeki koyu çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtluyorsun canım.o da senin hesabına göre doğru oluyor hemen hemen.13 te çifti gördüysen 14-15 te yumurtlaman lazım.
Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.

ay çıkış saatim gelmiş oh oh ne güzel ama malesef sevgili kaynanam gelecek bana bugün kesin 11-12ye kadar yatmışlardır kalkıp kahvaltı yapıp çay bardağını bırakıp geliolardır yada hala uyuyolardır 2gibi kalkacaklar kahvaltı yapacaklar sevgili oğullarının eve gelme vaktinde gelecekler amaaan aman çekersen böyle neyse şükür bugünümüze öpüyorum anacım hepinizi sakın kocalarla dalaşmak yok pazartesi kocamla küstüm öküz kozalak lafları duymayalım burda kızarım haaaaa

yaaa ben elmalı kurabiye ve pizza yapmak istiyorum.
tarif ilazımmmm.bak kötü bişi olmasın.sonra kozalağın dilinden kurtulamam.
malzemelerim hazır,elma,margarin,pudra şekeri neyinnn.ölçüsünü bilmiyorum.

canım adetin 13 14 15 günleri yumurtlama günü oluyormus doktor öyle demişti bana

ayyy benimde dün kasık agrım oldu ama sogan suyundan sanmıştım ayyy canım inş bende de yumurta tembelligi var o yüzden yumurtlayamadım sandım
dün yumurtlamışsın işte.dün mik mik olduysa iyi.ama bugünde yapman lazım.çünkümmm yumurtan yarına meftaaa olacak allah rahmet eylesin,süphaneke dinimiz amin

canım adetin 13 14 15 günleri yumurtlama günü oluyormus doktor öyle demişti bana
halt yemişşş canım,o genellikle olanı söylemiş.bunu sadece yumurta takibinden anlayabilir.sorsaydın madem sadece 13-14-15 te yumurtlama oluyorsa erken veya geç döllenme nasıl oluyor diye?apışıp kalırdı.her kadın aynı zamanlarda yumurtlamadığı gibi,her ayda aynı zamanlarda yumurtlamıyoruz.psikolojiye,hastalıklara,hava şartlarına ...vs. göre yumurtlama regl bittiği gün bile olabilir ya da regle 2gün kala da olabilir.tabi yıllardan beri artık genelleme yapabilirsin,yaklaşık olarak diye.sen bunu ateş,ovülasyon testi,akıntıya bakarak anlayabilirsin.ama en garantisi doktor takibinde ultrasonla yumurta takibi yaptırmaktır.

Son düzenleme:
git eve,kaynanana iki yalandan sırıt bare.yoksa öküz kozalak diye sen yazarsın

canım zaten o doktordan memnun kalmadım bana fsh 19 iken asılama yaptı haliyle tutmadı tabiii

kızlaaaaar sogan suyumun 7. günü ve yumurtlama günüm benim içimde ne var ne yok döktü öyle bir akıntım oldu ki sormayın sizce etki ediyor mu

benimde 4. günüm canım bende etkisini görmeye başladım.

teprik et cabuk beni
bağımlılık yaptı elimden gelse zararı olmayacağını bilsem öğlen bile içerim o kadar beğendim tadını

o doktora benden bahset. benim çatlak bi arkadasım var yumurtaları çatlak bekliyomuş adetin 8. günü yumurtluyomuş de bu ay kaçırdık kuluçka günümü yine kaldık hazirana

Selam şekerler bizde geldik yeni hastane randevusundan bebiş içerde uçan tekmeler atıyordu resmen nasıl hareketli :)
Ikılı testimizde güzel çıktı 18800 de 1 gibi risk yani çok iyi imiş Rabbim sizlerede bir an önce nasip etsin bu arada erkeğe benzetiyorum dedi :)) oğlum geliyo galiba kızlar

gözün aydınn canımcımmmm :)
oğluşumuz oluyo demekkkk hayırlı evlat olsunda noluyosa olsun :)

gözün aydın canımmmmm
bu araada ben sana erkek demiştim dimi

ne güzel açıklamışsın şekerim ama ben koyu çizgiyi 16. günde gördümmm testte

maşallah canım oğluşuna o zaman belki futbolcu olacaktır

kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldum ARANIZDA BÖYLE OLAN VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…