Her ay daha da eksiye girmek :(

Ben de aynı durumdayım, yakında evleneceğim zaten bunalıma girdim ekonomi yüzünden bir de çevredeki insanların tepkileri beni mahvediyor. Ne yapacaksınız, çok kötü zamanda evleniyorsunuz, beyaz eşya çok pahalanmış daha neler neler. Sağolun ya iyi moral veriyorsunuz. Ne yapalım evet pahalı da mecburen alacağız. 3 sene önce arkadaşımızın tek maaşla aldığı eşyaları biz bu sene çift maaşla alamıyoruz. Resmen ne kadar geç evlenirsen o kadar zarardasın.
Ben düzeleceğini de asla düşünmüyorum. Beklemenin manası yok. Zaten bizim de yaşlar küşük değil.

Ayrıca enflasyon diye bir şey var, o zamanın 200 tl si şimdinin 400 tl sine eş değer zaten.

Kızlarımız talip beklerken yakışıklı, zengin, sempatik, onu ulkenin, dünyanın her yerine gezdirecek erkekler bekliyor. Hayatın gerçekleri de bunlar iste. Geçim derdi, hayatin zorluklari, dertler, sikintilar.

Zübeyde de serdar beye iki defa gitmiştim randevu saatim gelince direk almıştı ozamanda çok kabalıktı ama kan almaya veya doople a gönderirse çıkamazsın malesef. Bana Suriyeli deme tüylerim ürperiyor
Kv ye verdiğiniz meblağ çok fazla oğlandan gelinden yardım alırken bukadar rahatlık olmaz

Daha dur bebek doğunca masraflar daha da artcak beziydi mamasıydı aşısıydı bizde bursada oturuyoruz 950 kira veriyoruz kredilerdi faturalardı kızımın masraflarıydı (1 yaşında) ay sonunu getiremiyoruz gene gitti 1 küçük altın çocugun kışlık hiç birseyi yoktu bir alışveriş yaptık 500 tl yle cıktık anlayacağın herkes aynı durumda Rabbim kolaylık versin

Ben Her ay başı gider listesi yaparım nereye ne ödencek diye Benim maaşımla ev kirası kredileri yatırıyorum eşim maaşını ceker benim hesaba yatırır faturaları da ödedikten sonra elimizde ne kalıyor ona göre onu yettirmeye çalışırız en azından nereye ne kadar vermişiz biliriz

Biz maaşları alınca kira, fatura vs ödeyip kalan miktardan market ihtiyacı ve harçlık ayırıyoruz az miktar, geri kalanı birikim hesabımıza atıyoruz. O parayı unutuyoruz daha doğrusu.. Eldeki paraya göre harcama yapıyoruz.

Pahalı ma
Pahalı markalardan almayın canım. 2tane marka var hem çok kaliteli hemde hala 20lira. Ayda 3 paketten 60 lira tutuyor

Kv okadar harcamasin bi zahmet kredi fln derken kalan maasin yetmemesi normal hersey cok pahali zaten

Akşam yazmıştım bebek bezi kaliteli 20liraya var diye. Sonra markete gittik bez almaya bide ne göriyim bez 17ye düşmüş çoook mutlu oldum. Ama türkiyede düştümü bilmiyorum orada hala 20dir belki

ucuz bebek bezi sızdırıyor nesi iyi pişik yapıyor bir de devamlı kullanılırsa

ucuz bebek bezi sızdırıyor nesi iyi pişik yapıyor bir de devamlı kullanılırsa
Ucuz bez değil bu hanimefendi. Hem ucuz hem kaliteli. Araştirin oldukça kaliteli bir marka ama digerleri gibi kazık değil sadece. 6 aydir çok memnunum

Ucuz bez değil bu hanimefendi. Hem ucuz hem kaliteli. Araştirin oldukça kaliteli bir marka ama digerleri gibi kazık değil sadece. 6 aydir çok memnunum
ben sizi mi alıntıladım da bana cevap yazdınız.ucuz beden kastım hangi marka yazmışmıyım iyi okuyun önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…