Her ay daha da eksiye girmek :(

yav kuzum naptınn şehrin nüfusu 2 katı olacak.Benim bile hemen taşınasım geldii

Ben Metro yu sık kullanırım şehrin otopark problemlerinin yaşandığı bölgelere sorun yaşamadım ama tabi toplu taşıma ve hayat benim çevremden ibaret değil haklılık payınız vardır mutlaka

Konuyla alakasız ama şu mantığı anlamıyorum.Çeyrek takıldıysa çeyrek götürülmeli.Şöyle düşünün eğer arkadaşınız altınını Size takmayıp kenarda saklasaydı o altın şuan 400 liraydı

Ben Metro yu sık kullanırım şehrin otopark problemlerinin yaşandığı bölgelere sorun yaşamadım ama tabi toplu taşıma ve hayat benim çevremden ibaret değil haklılık payınız vardır mutlaka
Ankara öyle değildi istanbul berbat
Ülkenin yarısı burada yaşayınca sonuç bu oluyor
Bir de benim gittiğim yere metro vapur vs. Yok tek otobüs 1.5 saat yol tamamen ayakta yani o otobüse binmeyip arabaya binene bir şey diyemiyorum

yol masrafınız nedır gelen bellı gıden bellı ayakkabı kıyafet almıyoruz dıyorsunuz her ay 1000 tl arttırabılırsınız halbukı

Sonuna kadar haklısın ben bazen iş için geliyorum İstanbul’a da vallahi otelden çıkmaya korkuyorum halbuki alışveriş yapmak istediğim ve gezmek istediğim yerler var. Ama kesin kaybolurum

Arada arcadıum yapalım çünkü bizde görevli gibi oradayız. Sanki maaş veriyorlar
orayı sevmıyorum yemek katında çeşit az .mağaza sayısı az şöyleee havalı havalı boy gösterme yeri orası sadece.osoyete pazarında buluşsak o zaman .sevıyorum ben umıtkoy.s. pazarını eğlenceli bir yer.Dudu var orda bir de bayılırsın .ha bire zengin koca arıyor yıllardır bulamadı kuzum

Orada takıcı bir kadın var adını bilmiyorum ama çok güzel parçalar getiriyor. Kısa saçlı heryerinde bileklik vs kullanan hoş bir bayan

Olan hediye etsin. Emanet vermyoruz hediye goturuyoruz ama.. para yoksa cocuga bez alirken 2kere dusunuyorsam sacma yani ceyrek takcam diye bi tarafimi yirtip borca girmek..

aynen bencede bir ay böyle deneyelim diye söyle birşey diyemez o zaman sanırım

Kayinvalidenizin maaşı vs yok mu ya da başka çocuğu?neden sadece siz bakıyorsunuz?

Nasıl bi market ki bu 1900tl harcanmış.havyar filan mı yiyolar kahvaltıda.
Benim için çok büyük bi sorun olurdu bu.kusura bakmayın ama bu şartlarda asla düze çıkamazsınız . Siz her şeyden kısıp 1900tl kv ye vermek üstelik siz de çalışıyorsunuz zor yani

Sen de çalışıyorsun fakat kv nin nereye para harcadığını bilmiyorsun. Öyle şey mi olur canım. Bebek geliyor bizim biraz birikim yapmamız gerek de, Al ekstreleri bak hesap et. bütçe yapacaksın. Gelir gider tablonu çıkar aaa ne yani 3 kişi 4 bin masraf hem de mutfak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…