- 3 Ekim 2018
- 177
- 177
- 18
- 37
yav kuzum naptınn şehrin nüfusu 2 katı olacak.Benim bile hemen taşınasım geldiiBursada kafayi calistirmak lazim,hem daga hem denize yakiniz,dolayisiyla dag koyleri ve kiyi koyleri yani basimizda. Pazarda kilosu 30 lira olan baligi kiyi koylerinden 15 liraya alabilmek mumkun. Veya marketlere hic ugramayan koy tavugunu taptaze ucuza alabilmek mumkun. Kendi salca yapma aliskanliginiz yoksa bile kilosu 10 liraya salca yapan koyluler var. Hem katkisiz hem ucuz hem de fabrikasyondan daha lezzetli. Ben sirf daha saglikli diye son 4 yildir bu sekilde besleniyorum. Bakkaldan ekmek alma huyum bile yok,koylu teyzeler yapiyor cok daha guzel. Tarlasindan 1 liraya domates aldim hep bu yaz. Sehirde 5 liranin altina dusmedi. Biraz da akilli davranmak,aliskanliklari degistirmek gerekiyor artik. Yoksa hayat her yerde zor ama biraz da biz zorlastirmasak daha guzel olacak.
Ben Metro yu sık kullanırım şehrin otopark problemlerinin yaşandığı bölgelere sorun yaşamadım ama tabi toplu taşıma ve hayat benim çevremden ibaret değil haklılık payınız vardır mutlakaVe bütün her şeyin zamlanma nedeni benzin
Meyveden ekmege kadar ama asla fiyatını dusurmuyorlar
Ama şöyle bir durumda var
Toplu ulaşım araçları berbat
En büyük sehirlerde bile doğru düzgün satinde çıkan otobüs yok
Otobusler travmaylar o kadar dolu ki bazen ayakta bile gidemiyorsun durakta kala kalıyorsun
Otobüs dolmuş şoförleri krallığını ilan etmis ıstedikleri saatte kalkip yolcu paylaşıyorlar kendi aralarinda
Trafik kurallari hak getire
Daha tacizci pislikleri otobüs teyzelerini kavgaları otobüsten düşmeleri saymıyorum
Yani toplu taşıma daha büyük rezillik insanlar bu yuzdende arabalarini birakamiyoar
Burada bir kaç üye ile daha komşuyduk yanlış hatırlamıyorsam. Hatta belki birbirimize markette yada başka bir yerde karşılaşmış bile olabilirizkomşu sayılırız ha ha .bizim taraflardanmışsınız
her hafta sonu gordıonda yım beklerim ha ha haBurada bir kaç üye ile daha komşuyduk yanlış hatırlamıyorsam. Hatta belki birbirimize markette yada başka bir yerde karşılaşmış bile olabiliriz
Konuyla alakasız ama şu mantığı anlamıyorum.Çeyrek takıldıysa çeyrek götürülmeli.Şöyle düşünün eğer arkadaşınız altınını Size takmayıp kenarda saklasaydı o altın şuan 400 liraydıBence sadeve biz kadinlar dert ediyoruz. Kocalarimiz dert ediyo olsa biraz dikkat ederler bence. Biz de disarda yemek yemiyoruz tek luksumuz marketten ayda 1 kere hadi bazen 2 kere yaspasta almak oldu kac aydir. Sosyal hayatimiz gezmemiz biyerlerde oturmamiz zaten yok..ama esimin de eli aciktir yani bence kartina guvenerek kardesine suna buna harciyor olabilir. Misal is yerindekiler hadi yemege gidelim diyorlar yemek bi gun biri ismarliyosa bi gun esim .. iste bunlari yapmamasi lazim bence. :/ yada su yoklukta arkadasi evlendi ve esim o bize takmisi diye ceyrek takti. Dedim o takarken 200 tl ancaydi biz 400e alicaz. Olsun borclu mu kalalim dedi. Gr altin almaya yanasmadi mesela..
Ama hersey de cok pahali marketten 70 80le cikiyoeum en asagi. Bi peynir zeytin bi patates sogan bi yesillik ,soda ,tavuk kizimin da istedigi bisey olursa..alsam al sana 100 gidiyo..
Ankara öyle değildi istanbul berbatBen Metro yu sık kullanırım şehrin otopark problemlerinin yaşandığı bölgelere sorun yaşamadım ama tabi toplu taşıma ve hayat benim çevremden ibaret değil haklılık payınız vardır mutlaka
Arada arcadıum yapalım çünkü bizde görevli gibi oradayız. Sanki maaş veriyorlarher hafta sonu gordıonda yım beklerim ha ha ha
Sonuna kadar haklısın ben bazen iş için geliyorum İstanbul’a da vallahi otelden çıkmaya korkuyorum halbuki alışveriş yapmak istediğim ve gezmek istediğim yerler var. Ama kesin kaybolurumAnkara öyle değildi istanbul berbat
Ülkenin yarısı burada yaşayınca sonuç bu oluyor
Bir de benim gittiğim yere metro vapur vs. Yok tek otobüs 1.5 saat yol tamamen ayakta yani o otobüse binmeyip arabaya binene bir şey diyemiyorum
orayı sevmıyorum yemek katında çeşit az .mağaza sayısı az şöyleee havalı havalı boy gösterme yeri orası sadece.osoyete pazarında buluşsak o zaman .sevıyorum ben umıtkoy.s. pazarını eğlenceli bir yer.Dudu var orda bir de bayılırsın .ha bire zengin koca arıyor yıllardır bulamadı kuzumArada arcadıum yapalım çünkü bizde görevli gibi oradayız. Sanki maaş veriyorlar
Orada takıcı bir kadın var adını bilmiyorum ama çok güzel parçalar getiriyor. Kısa saçlı heryerinde bileklik vs kullanan hoş bir bayanorayı sevmıyorum yemek katında çeşit az .mağaza sayısı az şöyleee havalı havalı boy gösterme yeri orası sadece.osoyete pazarında buluşsak o zaman .sevıyorum ben umıtkoy.s. pazarını eğlenceli bir yer.Dudu var orda bir de bayılırsın .ha bire zengin koca arıyor yıllardır bulamadı kuzum
Dahasi varyav kuzum naptınn şehrin nüfusu 2 katı olacak.Benim bile hemen taşınasım geldii
Olan hediye etsin. Emanet vermyoruz hediye goturuyoruz ama.. para yoksa cocuga bez alirken 2kere dusunuyorsam sacma yani ceyrek takcam diye bi tarafimi yirtip borca girmek..Konuyla alakasız ama şu mantığı anlamıyorum.Çeyrek takıldıysa çeyrek götürülmeli.Şöyle düşünün eğer arkadaşınız altınını Size takmayıp kenarda saklasaydı o altın şuan 400 liraydı
aynen bencede bir ay böyle deneyelim diye söyle birşey diyemez o zaman sanırım3750 geriye kalıyor. bence kasım ayında maaşları aldıktan sonra kalan bütün para sende dursun.
ve kalem kalem hesap yap bu para nereye gidiyor. lazım oldukça eşine sen ver. deneme amaçlı yapçağını söyle.
nerelere açık veriyorsunuz neden artıya geçemiyorsunuz.
O da doğru tabi haklısınız.Olan hediye etsin. Emanet vermyoruz hediye goturuyoruz ama.. para yoksa cocuga bez alirken 2kere dusunuyorsam sacma yani ceyrek takcam diye bi tarafimi yirtip borca girmek..
Ay dedim ki esime gr altin takalim. Evlerine de 1 2ay sonra gideriz bi 200 tl.lik hediye aliriz oyle de olur dedim yok dedi. Gerci onun da hesabi madem ayni parayi harcycam ceyrek takarim..da demis olabilir esim..O da doğru tabi haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?