Her ay resmen ölüyorum :(

Benim yıllardır öyle, bekarim ama doğum kontrol hapı kullanıyorum. Kullanmaya başladığımdan beri ağrılarım ya olmuyor ya da hafif şiddette geçiyor. Aksi halde acillik oluyorum. Doktorum sürekli kullanacaksin başka çare yok dedi. Bir de bende kist oluşuyor kullanmazsam.

Bekarken bende cok cektim evlendim dogum kontrol hapi kullanmaya baslayinca gecti şükür bu tur haplar durduryor genelde sancilari, hissetiyorum biraz sanci ama oyle deli gibi agrilar degil

Ben de son birkaç aydır aynı sıkıntıları yaşıyordum. Bende çikolata kisti çıktı ve doktor da ağrılarıma bu kistin sebep olduğunu söyledi. Şu an ilaç kullanıyorum kistim 2 cm küçülmüş çok şükür. Bakalım ilaç bittikten ve kist tamamen kaybolduktan sonra (inşallah) sancım olacak mı göreceğim. Doktora yine gidin bu kadar aşırı olmasının bir nedeni vardır. Başka bir doktora gidebilirsiniz. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Belki yapıyorsunuzdur ama sıcağın da etkisi var .Havluyu ütüyle ısıtıp karnıma koyardım ben oda bayağı işe yarardı.

Evet onu da yapıyorum ama çok az etki ediyor.
Nasıl bir sancıysa bendeki

Bekarken bende cok cektim evlendim dogum kontrol hapi kullanmaya baslayinca gecti şükür bu tur haplar durduryor genelde sancilari, hissetiyorum biraz sanci ama oyle deli gibi agrilar degil

Ben de mi doğum kontrol hapına başlasam acaba ya.
Çocuk öyle böyle de olmuyor zaten bari ağrılardan kurtulayım

Ben bekarken regl olacagim ilk gun tuvaletin kapisinda yatardim ishal karin agrisi kusma rezillikti inim inim inlerdim bir gun 3 tane agri kesiciyi pespese ictigimi bilirim..
Dogum yaptiktan sonra %90 azaldi kalan %10 dugun bayram artik

Ben de normal olmadığını düşünüyorum ama iki dr da bir sorun yok deyince güvendim
Size de çok geçmiş olsun. Rahatlarız inşallah amin..

Bir kere su evlenince kurtulursun tarzi geri kafali careyi kocanin kutsal penisinde arayan carpik zihniyetin dinlemeyin/tekrar bile etmeyin ne kadar itici yaa

Adet donemi oncesinde ( 1 hafta onceden falan) doktorunuza danisarak vitamin mineral destegi alsani, en azindan sanci ve agrilariniza care olabilir, halsizliginize yardimi olur. Mide bulantisi biraz bende de oluyor ilk gun ama sizinki kadar agir degil.

Adet gununuz oldugunda genelde aksam rahatlatici caylar icerim ben , kafama gore karisim yaparim, papatya ihlamur,nane ve taze zencefil parcalari vb
Ozellikle yagsiz yemeye dikkat edin, mide bulantisi icin yardimi olabilir. Cay ve kahveyi azaltabilirsiniz o gunlerde.

Ben bekarken regl olacagim ilk gun tuvaletin kapisinda yatardim ishal karin agrisi kusma rezillikti inim inim inlerdim bir gun 3 tane agri kesiciyi pespese ictigimi bilirim..
Dogum yaptiktan sonra %90 azaldi kalan %10 dugun bayram artik

Ayy aynı beni anlattın.
Gerçekten banyo kapısında yattığımı bilirim.
Nasıl olsa hep ordayım diye.
Doğuma diyorsun yani

:) :)
Gülümsettiniz bu halde teşekkürler.
Onu erkek penisine bağladıklarından değil de cinsellikle birlikte kadının hormonlarındaki değişime bağladıkları için diyorlar sanırım

Teşekkürler önerileriniz için.
Papatya var evde bir deneyeyim çayını.

B12 vitamini ve cok hizli ve uzun yuruyus (evet agrilarim nereye gitti dieyecksiniz)
O da kesmezse jinekologunuz dogum kontrol hapi verebilir, hormon duzenlensin diye.

Evet onu da yapıyorum ama çok az etki ediyor.
Nasıl bir sancıysa bendeki

Ben de mi doğum kontrol hapına başlasam acaba ya.
Çocuk öyle böyle de olmuyor zaten bari ağrılardan kurtulayım
Doktor önerisi ile hafif bir hapa başlayabilirsin.
Evlenmekle kurtulunmuyor bu arada.. Annem evliyken bile duvarları tırmalardim der ağrıdan.. Çocuk doğurunca bir nebze azalmış, onun hala daha ağrısı olur acile gidecek kadar olmasa da..

B12 vitamini ve cok hizli ve uzun yuruyus (evet agrilarim nereye gitti dieyecksiniz)
O da kesmezse jinekologunuz dogum kontrol hapi verebilir, hormon duzenlensin diye.

Hormonlarda bir sorun görmediler ama çok ilginç
Ayakta bile duramazken yürüyüş imkansız maalesef.
Vitamini araştıracağım teşekkür ederim.

Off yaa kadın olmak çile cidden

Regl doneminde gaz problemi de oluyo
Gaz sanciyi agriyi arttiriyo malesef
Gaz giderici kullanin
Birde adacayi icin

Sezeryanla dogum yaptim ciddi oranda azaldi regl donemi sıkıntılarim

Oncesinde ayni anlattiginiz gibiydim
Berbat bi his
Cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim.
Gerçekten gaz da oluyor onun etkisi büyüktür haklısınız.

Yaa cok iyimsersiniz sizce onu o sekilde dusunen teyzenin hormondan falan ne haberi varmidir ki, bildigin penise bagliyorlar iste, hatta ne dusunerek dedikleri hakkinda bile bir fikrim var ama daha fazla abartip yazmayim simdi. teyzelerin kafa fantastik komedi yani.

Papatya iyidir deneyin, bir kasikda bal koyun hmmmm nefis.
pofidik terlik+yumusak battaniye+sicak su torbasi 3 lusunu soylememe gerek yok sanirim, onlar fix.

Ben de normal olmadığını düşünüyorum ama iki dr da bir sorun yok deyince güvendim
Size de çok geçmiş olsun. Rahatlarız inşallah amin..
Allah razı olsun. İnanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bir keresinde o kadar sancım olmuştu ki bembeyaz olmamdan arkadaşlarım bir şey mi oldu diye sormuşlardı. Terliyordum, titriyordu tüm vücudum sancıdan. Siz o dönemlerde ayaklarınızı, karnınızı, özellikle de belinizi sıcak tutmaya çalışın. Sürekli ilaç kullanmak da size zarar verir. Umarım çaresi bulunur. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Gerçekten çok iyimserim sanırım.

Evet 2liyi tamamladım da sıcak su torbasından korkuyorum okuduğum bu haberden sonra.

http://www.milliyet.com.tr/sicak-su-torbasi-sonu-oldu-gundem-2174158/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…