Her ay resmen ölüyorum :(

Can'ım sıcak su torbasının cok faydası oluyor. Onu da dene. Ben adet görmeye ilk başladığım yıllar ayni sen gibiydim ama azaldı Zaman'la

Hormonlarda bir sorun görmediler ama çok ilginç
Ayakta bile duramazken yürüyüş imkansız maalesef.
Vitamini araştıracağım teşekkür ederim.

Birsey degil, gecmis olsun. Inanmayacaksiniz ama bu agrilarin tek caresi rahim cevresini, yumurtaliklari sakinlestirmek, bu da egzersizle olur. Agrilardan iki uc gun once cok hizli yuruyus yapin, iki saat mumkunse, acimayin! Inanilmaz faydasini goreceksiniz.
Turk kadinlari asiri hareketsiz oldugundan oluyor. Normal yetiskin bir kadinin spor ihtiyaci karsilanmiyor.
Bir baska cozum de Kegel egzersizleri.

Aynen bana da öyle oluyor. Neyin var diye soruyorlar.
Öğrencilerim öğretmenim bayılacak mısın yoksa dediler o derece kendimden geçiyorum
Evde bir şekilde atlatılıyor da işteyken çok zor.

Allah şifa versin hepimize. Çok teşekkür ederim.

Soğan suyunu bende duydum ama nasıl içiliyor bilmiyorum .
Benimde bu yaşıma kadar hiç ağrım bulantım olmazdı bi bakardım regl olmuşum .
Ama son aylarda daha bir hafta önceden bulantılarım başlıyor .
Hamile kadın gibiyim diyorum en ufak kokuya afedersin öğürmeye başlıyorum

Can'ım sıcak su torbasının cok faydası oluyor. Onu da dene. Ben adet görmeye ilk başladığım yıllar ayni sen gibiydim ama azaldı Zaman'la

Benim de azalır umarım.
Çok teşekkür ederim.

Aklımın bir köşesinde olacak.
Çok teşekkür ederim.

Ayni ben bilirim o aciyi buscopan 3 tanede zor geçiriyor ben arveles iğne yaptiryorm 5 dk sürmüyor o kadar rahatlatiyor ki hic bilmiyorsun sanncidan agladigimi bilirim sicak iyi gelioo bence arveles cok iyi bi agri kesici adet zamannda iğne korkun varsa hap kesmiyorda..

Gerçekten çok iyimserim sanırım.

Evet 2liyi tamamladım da sıcak su torbasından korkuyorum okuduğum bu haberden sonra.

http://www.milliyet.com.tr/sicak-su-torbasi-sonu-oldu-gundem-2174158/

Kalitelisinden alirsaniz sorun olmaz, birde yarisina kadar doldurun boylece sikissa bile cok basinc yapmaz kapagina. Ulkeye ucuz diye cin mallarini dolduruyorlar vatandasta ucuz diye aliyor kullaniyor. Korkmayin en azindan ayaklarinizin altina koyarsiniz. Hem ben genelde havlu gibi birseye sariyorum, sizinti olsa bile en azindan once havlu emer.

Arveles hiç denemedim ondan da bulundurayım artık madem.
Çok teşekkür ederim.
Çeken bilir sorma, bu halde uyumak bile mesele

Dogumdan once ben de cok agri cekerdim ilk 2 gun agridan duramazdim,dogum yaptim inanirmisiniz geldigi ani bile anlamiyorum,agri aci hic birsey kalmadi,birde tam gunu gunune geliyor,eskiden cok duzensizdi simdi gunu gunune oluyorum.

Senin neden değişti acaba çok ilginç
Öğürme kusma çok kötü gerçekten

Haklısınız. Çok teşekkür ederim.

Cocuk düşünmüyorsaniz bi 6 ay dogum kontrol hapı kullanin. Rahat edin

6 ay kullanıp bıraktıktan sonra eskiye dönmeyeceksem denemeye değer.
Çok teşekkür ederim.

Dogumdan once ben de cok agri cekerdim ilk 2 gun agridan duramazdim,dogum yaptim inanirmisiniz geldigi ani bile anlamiyorum,agri aci hic birsey kalmadi,birde tam gunu gunune geliyor,eskiden cok duzensizdi simdi gunu gunune oluyorum.

Çok ilginç yaa gerçekten mucize diye boşa demiyorlar bu doğum olayına demek :)

Bende anlamadım valla hiç öğürmezdim ben son 6-7 aydır sürekli öğürüyorum ve çok az geliyo nedense

Tarcin iyi geliyor .. Yiyin.. sicak sute ekliyebilirsiniz..

Geçmiş olsun soğan kürü uygulamanı tavsiye ederim. Bebeğim olmadan önce sistitim vardı yani idrar yolu enfeksiyonum neler çektirmişti bana ya . Soğan kürü kist için diolar ama ben yaptım enfeksiyonum geçti kist falan varsada gitmiştir herhalde :) sancınada iyi gelebilir. Bu arada bende bi soru sorayım doğum yapalı 8 ay oldu regl olmadım hala bu durumu yaşayan var mı?

Benim normalde çok rahattır ama bi kaç kere zor geçti dayanması güç gerçekten çok zor allah yardımcın olsun canım internette bir şey görmüştüm 100 lira civarı titreşimli bişe iyi geliyomuş galiba araştır istersen

Ben regl gunum haftasonuna denk gelsin diye dua ederdim
Her ay her ay isyerindekilerin anlamasindan izin istemekten usanmistim artik
Oyle bi agri ki dunya yansa umrun olmaz yeterki gecsin baska bisey istemez insan

Bu durumun bana tek artisi; dogum sancimi usuttum herhalde deyip hafife almistim
Doktor nst de agrimi gorunce sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun millet bu sancida ortaligi ayaga kaldiriyo demisti
Her ay dogum sancisi gibi sanci cekiyodum haberi yok tabi
Bebekten kaynakli sezeryan oldu sonra
Aslinda o agri esigiyle bi avazda dogururdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…