- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bende aynen senin gibiydim canım hatta adet olduğum zaman kiz kardeşimin yardımıyla wcye gidiyordum kabus gibiydi evlendimde geçmedi daha sonra dikloron iğnesini önerdi doktor her adet oldugumda vuruyordum acilardan eser kalmadi üstelik kanimda gayet güzel gidiyordu onu kesinlikle dene canım bana tesekkur edeceksin :)Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen.
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor.
Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.
İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?
Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.
Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum
Tarcin iyi geliyor .. Yiyin.. sicak sute ekliyebilirsiniz..
Geçmiş olsun soğan kürü uygulamanı tavsiye ederim. Bebeğim olmadan önce sistitim vardı yani idrar yolu enfeksiyonum neler çektirmişti bana ya . Soğan kürü kist için diolar ama ben yaptım enfeksiyonum geçti kist falan varsada gitmiştir herhalde :) sancınada iyi gelebilir. Bu arada bende bi soru sorayım doğum yapalı 8 ay oldu regl olmadım hala bu durumu yaşayan var mı?
Evet cnm tam bir mucize..
Ben mucizelerimi kaybettim ama..
Reyhan çok fayda ediyor adet sancısına.
Benim normalde çok rahattır ama bi kaç kere zor geçti dayanması güç gerçekten çok zor allah yardımcın olsun canım internette bir şey görmüştüm 100 lira civarı titreşimli bişe iyi geliyomuş galiba araştır istersen
Ben regl gunum haftasonuna denk gelsin diye dua ederdim
Her ay her ay isyerindekilerin anlamasindan izin istemekten usanmistim artik
Oyle bi agri ki dunya yansa umrun olmaz yeterki gecsin baska bisey istemez insan
Bu durumun bana tek artisi; dogum sancimi usuttum herhalde deyip hafife almistim
Doktor nst de agrimi gorunce sen nasil bu kadar rahat olabiliyosun millet bu sancida ortaligi ayaga kaldiriyo demisti
Her ay dogum sancisi gibi sanci cekiyodum haberi yok tabi
Bebekten kaynakli sezeryan oldu sonra
Aslinda o agri esigiyle bi avazda dogururdum ben
Bende aynen senin gibiydim canım hatta adet olduğum zaman kiz kardeşimin yardımıyla wcye gidiyordum kabus gibiydi evlendimde geçmedi daha sonra dikloron iğnesini önerdi doktor her adet oldugumda vuruyordum acilardan eser kalmadi üstelik kanimda gayet güzel gidiyordu onu kesinlikle dene canım bana tesekkur edeceksin :)
Ben olmadan 1-2 gün önce buscopan plus içiyorum hem ağrı kesici hem kas gevşetici olanından. Doktorum vermişti zaten iyi geliyor çok. Ağrı kesici olarak Majezik ve arveles çok iyi geliyor.
ben cocuk doguruncaya kadar her ay 9 dogurdum.
yuzum kirec gibi olurdu,kasiklarimin agrisini tarif edemem.kusma ve ishal cabasi.
anlamayan aile ferdi,yurt arkadasi ve is arkadasi kalmazdi.isyerindeki erkek arkadaslarim yardimci olmak icin bana hizmet ederlerdi hatta.patronlarda tipime bakip eve gonderirlerdi... vesselam
dogurunca gecti fakat 2. yi dogurunca hafiften basladi ama bunada dukur
Ben son 2 senedir her gece yatmadan once duzenli bitki cayi iciyorum. Lavanta, melisa ya da papatya.. Icine biraz tarcin ya da karanfil katiyorum. Adet agrilarim eskiye gore azaldi.
Evveliyatinda 2 kez bayilip acile kaldirilmisligim var. Aynen sizin gibi bulantim oluyordu. Birde ilginc bir wcye gitme istegi..
Gereksiz bir not: sicak su torbasindan bende korkuyorum. Sac kurutma makinasiyla isitiyorum karnimi ayagimi ya da utuyle havlu isitip karnima koyuyorum.
Doğum başlangıcı gibi aynı :) ne kadar benziyorlar birbirlerine yaBen son 2 senedir her gece yatmadan once duzenli bitki cayi iciyorum. Lavanta, melisa ya da papatya.. Icine biraz tarcin ya da karanfil katiyorum. Adet agrilarim eskiye gore azaldi.
Evveliyatinda 2 kez bayilip acile kaldirilmisligim var. Aynen sizin gibi bulantim oluyordu. Birde ilginc bir wcye gitme istegi..
Gereksiz bir not: sicak su torbasindan bende korkuyorum. Sac kurutma makinasiyla isitiyorum karnimi ayagimi ya da utuyle havlu isitip karnima koyuyorum.
Sıcak su torbasından korkuyorsan kurutma makinasıda gürültülü ve etkisi kısa süreli olduğundan sana en iyi ısıtıcı tavsiyesi mermer taş. Avucun büyüklüğünde bir mermer taş aldır onu ocakta ısıt ısınmaya başladığında üzerine 1 çorba kaşığı su dök zaten buhad oluo uçuyor kalmıyor yani ıslaklık neyse iyice ateş gibi olduktan sonra kalınca bir el havlusuna sar karnına koy çok yaksın istemiyorsan iki kat havluya sar taş ılımaya başlayınca tek kat havluyla ısıtırsın çok iyi bu yöntemSaç kurutma makinesi mantıklı ben de onu alayım bir de.
Teşekkür ederim.
Ne çektik şu ağrıdan.
Hastanede acile gidip iğne yaptırsanız.
Benim çok sevdiğim bir ablam her ay yaptırıyor yoksa duramıyordu, çözümü böyle bulmuştu.
İşte bu da çok tehlikeli. Her ay yapılan ağrı kesici iğne bir kadının ölümüne neden olmuştu..
Aaaa ilk defa duydum çok şaşırdım.
Yazık ya niye ölmüş,doktor hatası mı sürekli iğne yapılmadan kaynaklı mıydı?
Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Ben hep böyleydim.
Ben dikloren iğne olarak yaptırıyordum daha etkili. Ben de aynen senin gibiydim ve dr hiçbişey de bulamamıştı. Doğum kontrol hapı kullandım bi süre acayip rahattım, anlamıyordum bile regl olduğumuBu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Ben hep böyleydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?