Her ay resmen ölüyorum :(

Bende aynen senin gibiydim canım hatta adet olduğum zaman kiz kardeşimin yardımıyla wcye gidiyordum kabus gibiydi evlendimde geçmedi daha sonra dikloron iğnesini önerdi doktor her adet oldugumda vuruyordum acilardan eser kalmadi üstelik kanimda gayet güzel gidiyordu onu kesinlikle dene canım bana tesekkur edeceksin :)

Ben olmadan 1-2 gün önce buscopan plus içiyorum hem ağrı kesici hem kas gevşetici olanından. Doktorum vermişti zaten iyi geliyor çok. Ağrı kesici olarak Majezik ve arveles çok iyi geliyor.

Tarcin iyi geliyor .. Yiyin.. sicak sute ekliyebilirsiniz..

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Soğanı yapamadım canım ya içemedim burnumdan geldi cayır cayır yandı sonra da
Gerçekten burnumdan geldi yani o derece kötü

Bir arkadaşım 16 aydır olmadı bu arada.
Dr emzirirken 2 yıla kadar adet görmeyebilirsin demiş.

Evet cnm tam bir mucize..
Ben mucizelerimi kaybettim ama..

Çok üzüldüm canım
En kısa zamanda tekrar mucizeni kucaklamanı dilerim.
Allah gönlüne göre versin.

Reyhan çok fayda ediyor adet sancısına.

Bunu duymamıştım, araştıracağım teşekkür ederim.

O da neymiş ki ilk kez duydum.
Bakacağım teşekkürler :)

Benim de öyle olur muhtemelen.
Her ay ölüp diriliyorum sanki

Deneyeceğim canım çok teşekkür ederim.

Ben olmadan 1-2 gün önce buscopan plus içiyorum hem ağrı kesici hem kas gevşetici olanından. Doktorum vermişti zaten iyi geliyor çok. Ağrı kesici olarak Majezik ve arveles çok iyi geliyor.

Ben de buscopan plus alıyorum ama olduktan sonra.
Önce alsam belki daha etkili olur_O

ben cocuk doguruncaya kadar her ay 9 dogurdum.
yuzum kirec gibi olurdu,kasiklarimin agrisini tarif edemem.kusma ve ishal cabasi.
anlamayan aile ferdi,yurt arkadasi ve is arkadasi kalmazdi.isyerindeki erkek arkadaslarim yardimci olmak icin bana hizmet ederlerdi hatta.patronlarda tipime bakip eve gonderirlerdi... vesselam
dogurunca gecti fakat 2. yi dogurunca hafiften basladi ama bunada dukur

Ay gerçekten suratımız bağrıyordur regl oldum diye.
O derece kendimi kaybediyorum ben de çok iyi anlıyorum.

Valla sancının yarısına değil minicik hafiflemesine bile şükrediyorum.
O derece bir perişanlık..

Ben son 2 senedir her gece yatmadan once duzenli bitki cayi iciyorum. Lavanta, melisa ya da papatya.. Icine biraz tarcin ya da karanfil katiyorum. Adet agrilarim eskiye gore azaldi.

Evveliyatinda 2 kez bayilip acile kaldirilmisligim var. Aynen sizin gibi bulantim oluyordu. Birde ilginc bir wcye gitme istegi..

Gereksiz bir not: sicak su torbasindan bende korkuyorum. Sac kurutma makinasiyla isitiyorum karnimi ayagimi ya da utuyle havlu isitip karnima koyuyorum.

Saç kurutma makinesi mantıklı ben de onu alayım bir de.
Teşekkür ederim.

Doğum başlangıcı gibi aynı :) ne kadar benziyorlar birbirlerine ya

Saç kurutma makinesi mantıklı ben de onu alayım bir de.
Teşekkür ederim.
Sıcak su torbasından korkuyorsan kurutma makinasıda gürültülü ve etkisi kısa süreli olduğundan sana en iyi ısıtıcı tavsiyesi mermer taş. Avucun büyüklüğünde bir mermer taş aldır onu ocakta ısıt ısınmaya başladığında üzerine 1 çorba kaşığı su dök zaten buhad oluo uçuyor kalmıyor yani ıslaklık neyse iyice ateş gibi olduktan sonra kalınca bir el havlusuna sar karnına koy çok yaksın istemiyorsan iki kat havluya sar taş ılımaya başlayınca tek kat havluyla ısıtırsın çok iyi bu yöntem

Ne çektik şu ağrıdan.
Hastanede acile gidip iğne yaptırsanız.

Benim çok sevdiğim bir ablam her ay yaptırıyor yoksa duramıyordu, çözümü böyle bulmuştu.

İşte bu da çok tehlikeli. Her ay yapılan ağrı kesici iğne bir kadının ölümüne neden olmuştu..

Bekarken adet sancisindan nerdeyse bayilacak hale gelirdim her ay.
Sancidan kivrim kivrim kivranir kusmaktan bi hal olurdum
Dakka basi lavaboya..
İlaclar fayda etmez gider agri kesici igne yurdururdum.
Evlendim 2 yil sonra oglum oldu ve dogumdan sonra inanilmaz derecede sancilarim azaldi.
Taki şu 4 aydir yime sancilaniyorum ama bekarkendki gibi degil.
Arveles agri kesici cok iyi geliyo

Bende senin gibiydim hala da oyleyim 1 senedir dolorex iciyorum acayp iii geliyo. Ama amasi var hamilelik dusunmeden 3 ay once kullanilmamaliymiş. Ama mecburum kullaniyorum birtek agriyi o kesiyo birde su torbasi.
Ama su torbasi anlik hep yatip hep sicak su koyacanda ohoo...
Iyi bir haberim var ama bu agrilar cocuk dogurunca geciyomus

Muzu bol bol tuketmenizi öneririm. Adet sancıları genellikle potasyum eksikliginden oluyormus. Bende çok çektim evlenince falanda gecmedi. Dogum yaptiktan sonra duzeldi. Muz bende ise yarıyor bayağı.

Benimde aynı şekilde ilk iki gün bacaklarım tutmaz, bayilacak gibi olurum agridan. Gece çarşaf parcalamisligim var evde ağrı kesici bulamadığım için. Ama ilaç geçici çözüm.

Adet ağrısına spor çok iyi geliyor. Düzenli yapılacak ama sirf o günlerde değil hiç olmadı regl başlamadan bi kaç gün önce yürüyüşe başlamalı. Ben o günlerde ilaç alıp agrimi hafiflettikten sonra hareket edip bacaklarimi esnetmeye calisiyorum hiç olmadı.

Ben dikloren iğne olarak yaptırıyordum daha etkili. Ben de aynen senin gibiydim ve dr hiçbişey de bulamamıştı. Doğum kontrol hapı kullandım bi süre acayip rahattım, anlamıyordum bile regl olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…