Her ay resmen ölüyorum :(

Benimde öyle canim arveles içiyorum o iyi geliyor. Rahim filmi sonucu rahimimde egrilik olduğunu öğrendim bu egrilik adet sancısı yapar mi bilmiyorum ama benimde çok sancılı oluyor su an battaniyenin altında ayaklar buz gibi ve ağrı sizi içindeyim.

Tek etkili çözüm ayağınızı sıcak tutmak.
Ben de inanılmaz ağrılar çekerdim bunun için doktora bile gitmiştim üni.deyken.
Tıp dünyasını hayrete düşürecek bir teşhis koyarak "Evlenince geçer" demişti.
Evlendim geçmedi.
Sonra bir ay hava da soğuk olduğu için panduflarımı ayağımdan çıkarmadım ve o ay reglim hiç ağrısız geçti.
Kulağıma küpe oldu ve artık hava 30 derece de olsa ayağımdan çorap terlik eksik etmiyorum.Hiç ağrısız geçiyor çok şükür.

Civanperçemi çayı ile buscopan kullanıyorum ben de. Aynı semptomlar bende de var çünkü her ay.. Bu çayı dene canım inanılmaz etkili.
Ayağını sıcak tutma konusu da bende sadece biraz hafifletiyor, ağrısız olmuyor bildim bileli. nomunomuchua

Hepinizin ortak sorunu Endometriozis!!!

Bir laparaskopi herseyi cozer...

*** alinti: Endometriozisin en sık görülen belirtisi adetten önce ve adet esnasında görülen ağrılar (Genellikte normal adet sırasında görülen sancılardan daha şiddetlidir), cinsel temas sırasında ve sonrasında görülen ağrılar, kısırlık, düzensiz veya fazla kanamalardır. Diğer belirtiler ise yorgunluk, adet sırasında ağrılı barsak hareketleri, sırtın alt tarafına vuran ağrı, adet sırasında ishal veya kabızlık ve diğer barsak rahatsızlıkları olabilir.

canım kusma dısında ben de senınle aynıyım. her ay cekemeyecegımı anladıgım dakıka en yakın acıle gıdıp bir agrı kesıcı yaptırıyorum regl ıcın, haplar care etmıyor zaten. 15 dakıka sonra yenıden dogmus gıbı oluyorum.tavsiye ederim..

Ben olucam rahimimde egrilik varmış bebek tutmayabilirmis dusebilirmi siz oldunuzmu bu ameliyatı Allah in iziniyle olup atlatirsam inşallah bu agrilarimda geçer

Ben evlenene kadar her ay adetimin ilk 2 günü acilde olurdum garanti.
Evlendim acil olayı kalktı ama hala ağrı oluyor şiddeti değişti ya da dayanıklılığım arttı bilemiyorum.
Birde ben ne içsem kanamamı kesiyordu.
Şu an suprafen 400 mg içiyorum adetime 2 gün kala günde bir tane ve başladığında çok hafif geçiriyorum eskiye göre.
Bu ilacı denemeni tavsiye ederim canım.

Adet ağrıları için ağrı kesiciler var Nimes gibi onları denediniz mi?
Bir de İbrahim Saraçoğlu'nun civan perçemi kürü var sitesine bir bakın isterseniz.

bebek doğunca geçer diolar benim kısmen azaldı ama geçmedi ... apranax ii gelirdi bana olmadan önce papatya çayı ... çorapsız gezme üşütme....

Ben olucam rahimimde egrilik varmış bebek tutmayabilirmis dusebilirmi siz oldunuzmu bu ameliyatı Allah in iziniyle olup atlatirsam inşallah bu agrilarimda geçer
Yok ben hastaligi bir yakinimdan biliyorum. Kendisi doktor ve sadece bu tarz hastalari ameliyat ediyor ve herkes sifa buluyor sizde iyi olursunuz insallah

Ayağımda iki çorap bir terlikle geziyorum dışarı çıkarken bile pantolon altına mutlaka birseyler giderim Tayt yada kilotlu çorap ama yinede çok şiddetli olur agrilarim
Buscopan ve Civan percemi kullanıyorum bende . Çivan percemi gerçekten rahatlatiyor ama geçtiğini görmedim daha hic buscopanda pek ise yaramıyor gbi geldi bana papatya çayı da içiyorum şu aralar ama oda geçirmedi şu gaz sancılarımi .adetin 4. Günundeyim hala geçmedi yatıyorum gittikçe süresi uzuyor sanki ohhhh

Bu siddetli agrilar hastalik sebebi olabilir. Doktora gidin..

Endometriozis hastaligini duydunuz mu? Duymadiysaniz arastirin lutfen...

Tipta caresi olabilir derdinizin

bende sizin gibiyim benim çözümüm majezik ve sıcak su torbası. özellikle ayaklarınızı sıcak tutun üşütmemeye dikkat edin.. geçmiş olsun

Regl sancıları içinde yerde yuvarlanırken sıkılıp siteye girmek ve en baştaki konunun bu olması... Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.

Bende ilacsiz yapamazdim kivranirdim resmen dogumdan sonra baya azaldi bazen arada parol aliyorum

Bu siddetli agrilar hastalik sebebi olabilir. Doktora gidin..

Endometriozis hastaligini duydunuz mu? Duymadiysaniz arastirin lutfen...

Tipta caresi olabilir derdinizin
Kaç kere gittim kadın doğum doktoruna hicbirsey yok diyorlar.dogum kontrol hapı kullandım 3 ay boyunca onlar daha kötü yaptı daha hassaslastim

bende sizin gibiyim benim çözümüm majezik ve sıcak su torbası. özellikle ayaklarınızı sıcak tutun üşütmemeye dikkat edin.. geçmiş olsun
4 gündür sıcak su torbası yanımda ben yatakta altımda elektrikli battaniye ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…