- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben olucam rahimimde egrilik varmış bebek tutmayabilirmis dusebilirmi siz oldunuzmu bu ameliyatı Allah in iziniyle olup atlatirsam inşallah bu agrilarimda geçerHepinizin ortak sorunu Endometriozis!!!
Bir laparaskopi herseyi cozer...
*** alinti: Endometriozisin en sık görülen belirtisi adetten önce ve adet esnasında görülen ağrılar (Genellikte normal adet sırasında görülen sancılardan daha şiddetlidir), cinsel temas sırasında ve sonrasında görülen ağrılar, kısırlık, düzensiz veya fazla kanamalardır. Diğer belirtiler ise yorgunluk, adet sırasında ağrılı barsak hareketleri, sırtın alt tarafına vuran ağrı, adet sırasında ishal veya kabızlık ve diğer barsak rahatsızlıkları olabilir.
Yok ben hastaligi bir yakinimdan biliyorum. Kendisi doktor ve sadece bu tarz hastalari ameliyat ediyor ve herkes sifa buluyor sizde iyi olursunuz insallahBen olucam rahimimde egrilik varmış bebek tutmayabilirmis dusebilirmi siz oldunuzmu bu ameliyatı Allah in iziniyle olup atlatirsam inşallah bu agrilarimda geçer
Tek etkili çözüm ayağınızı sıcak tutmak.
Ben de inanılmaz ağrılar çekerdim bunun için doktora bile gitmiştim üni.deyken.
Tıp dünyasını hayrete düşürecek bir teşhis koyarak "Evlenince geçer" demişti.
Evlendim geçmedi.
Sonra bir ay hava da soğuk olduğu için panduflarımı ayağımdan çıkarmadım ve o ay reglim hiç ağrısız geçti.
Kulağıma küpe oldu ve artık hava 30 derece de olsa ayağımdan çorap terlik eksik etmiyorum.Hiç ağrısız geçiyor çok şükür.
Ayağımda iki çorap bir terlikle geziyorum dışarı çıkarken bile pantolon altına mutlaka birseyler giderim Tayt yada kilotlu çorap ama yinede çok şiddetli olur agrilarimCivanperçemi çayı ile buscopan kullanıyorum ben de. Aynı semptomlar bende de var çünkü her ay.. Bu çayı dene canım inanılmaz etkili.
Ayağını sıcak tutma konusu da bende sadece biraz hafifletiyor, ağrısız olmuyor bildim bileli.nomunomuchua
Kaç kere gittim kadın doğum doktoruna hicbirsey yok diyorlar.dogum kontrol hapı kullandım 3 ay boyunca onlar daha kötü yaptıBu siddetli agrilar hastalik sebebi olabilir. Doktora gidin..
Endometriozis hastaligini duydunuz mu? Duymadiysaniz arastirin lutfen...
Tipta caresi olabilir derdinizin
4 gündür sıcak su torbası yanımda ben yatakta altımda elektrikli battaniye ama yokbende sizin gibiyim benim çözümüm majezik ve sıcak su torbası. özellikle ayaklarınızı sıcak tutun üşütmemeye dikkat edin.. geçmiş olsun
Normal doğum mu oldu acabaBende ilacsiz yapamazdim kivranirdim resmen dogumdan sonra baya azaldi bazen arada parol aliyorum
Dün vuruldum daha iğneyi hafifletti ama geçmediacile gidip bir iğne vurdursan canım etkisi daha uzun sürer. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?