- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Yok cnm sezaryan oldum hic sanmiyordum gececegini ama baya baya azaldi ilac icmedende atlatiyorum cogu kezNormal doğum mu oldu acaba
Keşke benim de geçse ya cennet gibi gelir bana şu agrilarin geçmesiYok cnm sezaryan oldum hic sanmiyordum gececegini ama baya baya azaldi ilac icmedende atlatiyorum cogu kez
Ins cnm ya ablaminda gecmisti ins sizinkide gecer giderKeşke benim de geçse ya cennet gibi gelir bana şu agrilarin geçmesi
ben de her ay aynıyımBu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen.
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor.
Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.
İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?
Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.
Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum
Ben yazinda çok kotu oluyorum ama o sıcakta sıcak su torbasına sarılıp yattığını bilirim ama nafileKız bende geberıyorun regl agrılarından ama farkettım kı kısın daha cok oluyor yazın dayanabılecegın olcude genelde bunu kış şartlarına bagladım soguk cok etkıkıyor ayagına kalın kalın gıy bır ay boyınca terlıksız yere basma ayagın usudugunde sıcaksu trbası falan yap kesınlıkle ayagını soguk tutma aradakı farkı grursun usutme o kadar cok seyın sebebı kı bılmıyruz
Bilim adet sancısını geçirecek ilaçlarla uğraşmak yerine spermler üzerine araştırmalar yapmakla meşgul. Sperm gençleştirir vb araştırmaları bolca nette bulabilirsiniz.Koca ülke de 1 doktor yok mu ya bu olayın çözümü şu dur diyen aaaah ah
Benmde adetlerim bildim bileli hep ağrıdır cnm her ay hastanelik oluyorm bende çikolata kistleri vardı hep onlar yapıyor dediler evlendim amelyt oldm agrm gene geçmedi 2 gün önce adet oldm gene oldum ağrıdan günde 6 tane ağrı kesici içtim banamisin demedi buscopan arveles apranax etolfort ...dediğin gbi cocugum da olmuyor tedavi görüyorm doktora söyledim nedenini de bulamıyorlar umursamıyorlar gerçi. acaba bu agrilarin sebebi çocuk olmamasinin nedeni bağlantılı olabilirmiHamile de kalamıyorum ki anacım.
Ne kadar çaresizim Allah'ım.
Tövbe tövbe
Aa acaba benm rahim kanalida mi dar bende tüp bebek tedavisi görüyorm transfer sırasında ağrıdan fenalaştm rahimden geçiş olmuyor kanama oluyor demişti transfer ertelendiBenimde ağrım çok oluyor doktorum rahim kanalımın dar olduğunu doğumdan sonra esneyeceği için rahatlayacağımı söyledi. Ağrı kesicisiz duramıyorum bende. Benimkinde ööyle bir gariplikte var biterkende ağrıyor doğumdan sonra rahata ererim belki
Ben de hamile kalmadan once aynen tarif ettigin gibiydim ve agri kesici olarak sadece apranax hafifletiyordu. Buscopan falan viz geliyordu. Bir sure dogum kontrol hapi kullandim ve o donem hamilelikten sonraki en rahat donemi gecirdim. Agri yok kramp yok midem rahat ilac yok... Cocuk planlayinca eskiye dondum maalesef.
Bir de bana yuruyus cok iyi geliyordu ama oyle bakkala gideyim geleyim degil. Baya 1 saat tempolu sekilde. Ilk 100 adimi can cekiserek atsamda sonradan rahatliyordum. Belki denemek istersiniz.
Doktorunuzun söylemesi gerek bence sorun ben sebebini sorduğumda ağrıların ya rahim ağzı kısa yada dar tarzında bir şey söyledi doktorumAa acaba benm rahim kanalida mi dar bende tüp bebek tedavisi görüyorm transfer sırasında ağrıdan fenalaştm rahimden geçiş olmuyor kanama oluyor demişti transfer ertelendi
Normal bende bayilacak gibi oluyorum gozlerimi acamiyorum ,kusuyorum ,(ishal oluyorum bu niyeyse artik:) ,karnim cok feci agriyor nezaman majezik icsem agri 20 dk sonra bitiyor oh diyorum .Yalniz birsey kesfettim maydonoz ve dere otu yemek iyi geliyor.Ben bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor bunlar normal mi
Canım ayni dert bendede varBu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Ben hep böyleydim.
Doktor bişey soylemiyo ona sinir oluyorum bnde histeroskopi yapılacak herlde ozmn belli olurDoktorunuzun söylemesi gerek bence sorun ben sebebini sorduğumda ağrıların ya rahim ağzı kısa yada dar tarzında bir şey söyledi doktorum
aynı ben ya , dolorex iç 1 taneyi iç sonra 2 saat sonra bi tane daha , en azından ağrın geçiyor kalmıyorBu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Ben hep böyleydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?