Her ay resmen ölüyorum :(

Kız bende geberıyorun regl agrılarından ama farkettım kı kısın daha cok oluyor yazın dayanabılecegın olcude genelde bunu kış şartlarına bagladım soguk cok etkıkıyor ayagına kalın kalın gıy bır ay boyınca terlıksız yere basma ayagın usudugunde sıcaksu trbası falan yap kesınlıkle ayagını soguk tutma aradakı farkı grursun usutme o kadar cok seyın sebebı kı bılmıyruz

ben de her ay aynıyım
liseden beri her ay senelerdir aynı sancıyı çekiyorum.
resmen kabus oldu her ay gun sayıyorum
kusma bende de oluyor
ağrı sancı ve hayata küsüş
her ay aglamakla gecıyor, çözüm bulamadım iğne dısında

Ben yazinda çok kotu oluyorum ama o sıcakta sıcak su torbasına sarılıp yattığını bilirim ama nafile oyhhh

Koca ülke de 1 doktor yok mu ya bu olayın çözümü şu dur diyen aaaah ah
Bilim adet sancısını geçirecek ilaçlarla uğraşmak yerine spermler üzerine araştırmalar yapmakla meşgul. Sperm gençleştirir vb araştırmaları bolca nette bulabilirsiniz.

Bende tipki senin gibiydim, evlenmeyi bırak 4 doğum yaptım banamisin demedi, sadece hafifledi. Ama doğum kontrol hapı ii geliyor hem düzene sokuyor hem ağrıyı aliyor ama kimyasal kullanmakta nereye kadar... ben menopozu bekliyorum :))

Benimde ağrım çok oluyor doktorum rahim kanalımın dar olduğunu doğumdan sonra esneyeceği için rahatlayacağımı söyledi. Ağrı kesicisiz duramıyorum bende. Benimkinde ööyle bir gariplikte var biterkende ağrıyor doğumdan sonra rahata ererim belki

Hamile de kalamıyorum ki anacım.
Ne kadar çaresizim Allah'ım.
Tövbe tövbe
Benmde adetlerim bildim bileli hep ağrıdır cnm her ay hastanelik oluyorm bende çikolata kistleri vardı hep onlar yapıyor dediler evlendim amelyt oldm agrm gene geçmedi 2 gün önce adet oldm gene oldum ağrıdan günde 6 tane ağrı kesici içtim banamisin demedi buscopan arveles apranax etolfort ...dediğin gbi cocugum da olmuyor tedavi görüyorm doktora söyledim nedenini de bulamıyorlar umursamıyorlar gerçi. acaba bu agrilarin sebebi çocuk olmamasinin nedeni bağlantılı olabilirmi

Bende de aynı sorun var. Doğumdan sonra geçer dediler iki doğum yaptım hala her ay sancı çekiyorum.
Ben hiçbir çözüm bulamadım. Konuya gelen yorumları okuyacağım simdi belki bende faydalanırim.

Aa acaba benm rahim kanalida mi dar bende tüp bebek tedavisi görüyorm transfer sırasında ağrıdan fenalaştm rahimden geçiş olmuyor kanama oluyor demişti transfer ertelendi

Benimki doğumdan sonra da geçmedi maalesef

Aile hekimimiz agnucaston önerdi. Bitkisel bir ilaç. Tamamen geçirmese de hafifletti.

Benim de çok ağrılı geçiyor. Dışarı çıkmak ölüm olsa da bir süre yürüdükten sonra gerçekten çok rahatlıyorsunuz. Sıcaklık veren pedlerle çıkınca daha kolay oluyor. En sancılı zamanlarında ayakta duramıyorum ben onlar olmasa.

Aa acaba benm rahim kanalida mi dar bende tüp bebek tedavisi görüyorm transfer sırasında ağrıdan fenalaştm rahimden geçiş olmuyor kanama oluyor demişti transfer ertelendi
Doktorunuzun söylemesi gerek bence sorun ben sebebini sorduğumda ağrıların ya rahim ağzı kısa yada dar tarzında bir şey söyledi doktorum

Ben bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor bunlar normal mi
Normal bende bayilacak gibi oluyorum gozlerimi acamiyorum ,kusuyorum ,(ishal oluyorum bu niyeyse artik:) ,karnim cok feci agriyor nezaman majezik icsem agri 20 dk sonra bitiyor oh diyorum .Yalniz birsey kesfettim maydonoz ve dere otu yemek iyi geliyor.

Canım ayni dert bendede var

Evlen geçer dediler, daha beter oldu..
Çocuktan sonra biter dediler, iki tane çocuk doğurdum yine geçmedi

Yalnız arvelles çok iyi geliyo adet sancılarına, bitanede içsen geçiyor bende, öneririm bi dene..
3er dörder içmen gerekmesin diğerlerini..

Ben bikaç yıl önce rahmimin ters olduğunu öğrendim, genel alttan ultrasonla muayenede..

Bununda, ilişkide acı hissi ve adet dönemi çok sancı yaptığını okudum..

Nitekim rahmi ters bayanlarda bu daha çok rastlanır bi durummuş..

Paylaşmak istedim, bilgin olsun diye..

aynı ben ya , dolorex iç 1 taneyi iç sonra 2 saat sonra bi tane daha , en azından ağrın geçiyor kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…