- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Doğum kontrol hapıda bi işe yaramıyor malesef ki sadece düzenliyorablam 45 yaşında halaaa sancıdan her ay kıvranır kızlar üzgünüm ,
ama tek çare dogum kontrol hapı
Benim de doğumdan sonra ağrı namına hiçbir şey kalmadı. Hiç hissetmiyorum bile adet olduğumuBebis var mi canim? Benim regl agrilari bebisten sonra gecti, ya da dogum sancisindan sonra regl viz geldi tam emin degilim :)
Ay ciddi misiniz ilk reglde hemen etkisini gösterdi miBebis var mi canim? Benim regl agrilari bebisten sonra gecti, ya da dogum sancisindan sonra regl viz geldi tam emin degilim :)
Evet,regl oldugumu hissetmiyorum bile o dereceAy ciddi misiniz ilk reglde hemen etkisini gösterdi mi
Karın bölgesine sıcak su koymak özellikle kasıklara..yumurtalıklara zarar vereceğinden tavsiye edilmiyor. Ayak altına koysun,koyunSu şisesine sıcak su koy al koynuna yat onunla canim. Ayagina karnına her yerine koy. Mısıl mısıl uyu. Ben böyle rahatlıyordum :)
Dogrudur canım ben bilmiyorum ama genelde belime koyuyordum zatenKarın bölgesine sıcak su koymak özellikle kasıklara..yumurtalıklara zarar vereceğinden tavsiye edilmiyor. Ayak altına koysun,koyun
Maşallah Pekin normal mi oldunuz sezeryan mı fark ediyor mu acabaEvet,regl oldugumu hissetmiyorum bile o derecelohusalik biter bitmez olmustum hic agri sizi yok ondan beridir masallah
Ben sezeryan oldumMaşallah Pekin normal mi oldunuz sezeryan mı fark ediyor mu acaba
Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen.
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor.
Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.
İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?
Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.
Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?