Her ay resmen ölüyorum :(

Hiç olmadı adet sancım doğumlarım bile sancılı değildi
Sancılı adet olanları görünce şaşırıyorum bu kadar olamaz gibime geliyor
Sancısı olan olacak olan bütün bayanlar geçmiş olsun sancınız son bulsun

maydanoz ye cidden maydanoz ağrıyı kesiyor ayrıca regl zamanlarında çay,kahve,kola,yoğurt gibi şeylerden de uzak dur

Kızlar benim agrımda çok şiddetli oluyor resmen yere yapısıyorum dogum sancısıyla birebir aynı oldugunu dusunuyorum hatta daha fazla olabilir
Bende hamile kalamıyorum 3 yıldır dogumla gecer diye umut ediyorum ama o da olmuyor işte

ablam 45 yaşında halaaa sancıdan her ay kıvranır kızlar üzgünüm ,

ama tek çare dogum kontrol hapı

aa bitane daha benden varmış
konuyu takipteyim
benimde önerilere gerçekten ihtiyacım vardı

Bebis var mi canim? Benim regl agrilari bebisten sonra gecti, ya da dogum sancisindan sonra regl viz geldi tam emin degilim :)
Benim de doğumdan sonra ağrı namına hiçbir şey kalmadı. Hiç hissetmiyorum bile adet olduğumu

Doğumdan sonra adam oldu benim regl :)
Çok az bir sızı ile geçip gidiyor
Çok ilginç bir şekilde

Su şisesine sıcak su koy al koynuna yat onunla canim. Ayagina karnına her yerine koy. Mısıl mısıl uyu. Ben böyle rahatlıyordum :)

Seni çok iyi anlıyorum canım ben hamile kalmadan önce bekarkende evlendikten sonrada her ay iğne yaptırıyodum hap falan imkanı yok baygnlık gecirdigim aylar bile olmustu allah yardımcın olsn.

o evlendikten sonra geçer atasözünü kim çıkardıysa geçmeyen regl ağrımı karnına bırakıp kaçmak istiyorum.

nomunomuchua kekik çayı,bitter çikolata ve türk kahvesi çok iyi geliyordu bana da..benim de çok sancılı geçiyor. Kekik çayını adetin bir gün öncesinden de içersen daha iyi olur. Ayrıca ayak altına sıcak su torbası,ve ilk gün mümkün mertebe hareket etmeme. Ben hep dua ederdim iş günlerine denk gelmesin diye,çok fena bi sancı gerçekten

Su şisesine sıcak su koy al koynuna yat onunla canim. Ayagina karnına her yerine koy. Mısıl mısıl uyu. Ben böyle rahatlıyordum :)
Karın bölgesine sıcak su koymak özellikle kasıklara..yumurtalıklara zarar vereceğinden tavsiye edilmiyor. Ayak altına koysun,koyun

valla en guzel cözüm dolereks hem hafıfı hem zararsız majezik daha agır meselaa

benimde cokkkkkkkkk agrm olur ilk 2 gun olurum ne yemek yiyebilirm ne keyfim olur bide cok siskinlik yapıyo bende gecen hususı tartıldım net 3 kilo fazla cıkardı adetliyken siskinlikte cabası aynen sıcak su koy dolereks ic en öemlisi yaz kıs farketmezsizin corap giy cünkü yazdan olsa kan kaybettigimiz icin üsüyorum

evening primrose oil ve b12 iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum, acaba psikolojikmi, antidepresanda iyi geliyor demişler ama onu da bilemiyorum
ama pms için ben evening primrose ile b12 den azda olsa fayda gördüm
ama kusma derecesinde olması çok kötü ama ya, gerçekten zor, ya da doğum kontrol hapı kullancaksın onlarda azaltır biraz
bi de yedi gün öncesinden yoğun egzersiz dene derim, o da iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…