Ben de diyorum caktirmaBi an bunları ben yazdım sandım
Ama bi fark var ben şimdi de kaldırıldın bu bayramlar diyorum:))
Kiz limoncuyazık bi hemcinsten böyle kadınları asalayan bi cümle duymak
Demekki eşin sana ve senin düşüncene saygı duymuyor.iste dönmüyo sorunda burda baslıyo 3 gün ille kalıyo
:))) aynen ya çekemiyorum zaten misafir kalabalığınıBen de diyorum caktirmacocuklugumdan beridir degismedim
Her bayramim ayri bir travmayla bombok oldugundan beridir sevmem
ben kadınları düsünüyorum ama kadınlar beni düsünmüyo erkek delisi kul köle olma pesindeler haa görmesek bilmesek tüm gecmisteki fedakar vefakar analarımız yaptıda ne oldu kadın ölür adam 1 sene sonra evlenir kadın hasta olur aman sende hep hastasın olur kadın 1 gun yemek yapmaz zaten ne zaman yaptın kı olur ama beni anlayan daha pek yok arada cıkıyo iste benim kafada :)))Kiz limoncu
Sen saglam feministsin ha
Bir partiye uye ol ve aktif olarak kadin kollarinda calis diyorum sana
Boylesi bir dusunce evde oturmamali sahsen
Ay bir de sacmasapan tatlilar yapip ikram etmiyorlar mi igreniyorum yaaaa:))) aynen ya çekemiyorum zaten misafir kalabalığını
Sendenim bebegimben kadınları düsünüyorum ama kadınlar beni düsünmüyo erkek delisi kul köle olma pesindeler haa görmesek bilmesek tüm gecmisteki fedakar vefakar analarımız yaptıda ne oldu kadın ölür adam 1 sene sonra evlenir kadın hasta olur aman sende hep hastasın olur kadın 1 gun yemek yapmaz zaten ne zaman yaptın kı olur ama beni anlayan daha pek yok arada cıkıyo iste benim kafada :)))
bide 3 görümce kocaları 3 er tane cocukları kaynım esi ve biz düsünün yani o mutfagın halini kaynanam damatları pasa ilan eder kaynım ve esim pıs gibi oturur bende esime yönelik laf oldumu hayatta durmam carparım lafı o yüzden cehennem evi 4 sinemalarda diyorum her bayram :)))3 günde fenaymış
tatil bayramdan sonra xaten hazır o yüzden bisey yapamıyorum en azındna 3 gunu 2 gune indirme kafasındayımSendenim bebegim
Kocani ayart ve tatile cikin
Ne bayrami yahu
Hmmtatil bayramdan sonra xaten hazır o yüzden bisey yapamıyorum en azındna 3 gunu 2 gune indirme kafasındayım
Birak madem kendisi kalsin sen evine doniste dönmüyo sorunda burda baslıyo 3 gün ille kalıyo
Ay bir de sacmasapan tatlilar yapip ikram etmiyorlar mi igreniyorum yaaaa
Hele ki bursada su birayla yenilen tuzlu fistik vardir ya onunla ev baklavasi yapiyorlar
Bir de aycicek yagiyla
Iyyyy
Hangi eve gitsen tak diye onune geliyor
Arkadas kirk kat yufka aciyorlar bari adam gibi malzeme kullan yazik o emegine degil mi ama?
Iki kilo ceviz alip koysalar sanirsin geberecekler[/QUOTE
Ne biçim bi yorum nasıl yaparlarsa yaparlar senin evine gelene iki kat bile açıp yapacagına ihtimal vermiyorum ayıp geberecekler falan ne demek senin kafandaki adamlar umarım evime ugramaz git iki kilo cevizli al evinde tıkın bayramdan anladıgın buysa
ben zaten gitmicem ama onun 3 gun kalmasına sinir oluyorum kadın seni damatlarının yanında asalıyo buda sus pus oturuyo bende görünce katlanamayıp kavga ediyodu bu yüzden gitmiyorum huzurum kacıyo onları gördükceBirak madem kendisi kalsin sen evine don
tatile her zaman gidilir, ama bayram her zaman değil.Sendenim bebegim
Kocani ayart ve tatile cikin
Ne bayrami yahu
Hic hos degil evetben zaten gitmicem ama onun 3 gun kalmasına sinir oluyorum kadın seni damatlarının yanında asalıyo buda sus pus oturuyo bende görünce katlanamayıp kavga ediyodu bu yüzden gitmiyorum huzurum kacıyo onları gördükce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?