Herkeste ayni olmuyor ama istetatile her zaman gidilir, ama bayram her zaman değil.
Ay canimİyi ki bekarım
En çok bayram ve yıllık izin döneminde seviniyorum buna
seninkilerdemi limonucunun ve eşinin ailesi gibiHerkeste ayni olmuyor ama iste
Ben limoncunun durumunu bildigim icin ona gore yorum yaptim,bayram yapilacak aile var yapilmayacak aile var ne yazik ki. Herkes bayramin hakkini verseydi benim etrafimda ben de boylesine nefret etmeseydim mesela degil mi?
Anlatsam roman olur inan:)seninkilerdemi limonucunun ve eşinin ailesi gibi
o zaman haklısın tabi, bayram zehir olur böyleAnlatsam roman olur inan:)
Benim esimin ailesi beni istemeye dahi gelmedi
Evlendim anneme bir telefon bile acilmadi
Kac bayramdir buna ragmen esimi saydigim icin gittim ziyaretlerine
Ama onlardan bir adim gelmedigi icin derdimi esime guzelce anlattim. Artik gitmek icimden gelmiyor dedim. Ama sen dersen ki dark gel gidelim benim hatirim icin,yine giderim surat yapmam az oturur kalkarim dedim. Sen haklisin seni de anneni de cignediler,ben de gitmicem dedi. Oyle.hala dun aksam bile alalim oglani gidelim annen de torunuyla tanismis olur dedim yok dedi. ( oglum 9 aylik daha babaannesi gormeye gelmedi)
Bir de cocuklugumdaki bayram fiyaskolari var babaannem ve halam yuzunden onlar daha betero zaman haklısın tabi, bayram zehir olur böyle
ayyy ne güzel bi cift aynı kafada aynı rutinde :))))Ya bizde pek sorun olmuyordu bu konu bir bayram bizim tarafa gideceksek diğer bayram eşimin ailesine gidilirdi.
Hatırladığım kadarıyla kurban bayramından önce yıllık izne ayrılıp 4-5 gün tatile gitmiş,3 günde köyde kayınvalidede kalmıştık bayramı geçirmiştik sonra işler var dedik döndük ,
Bir ramazanda da arefe günü kaldık bayramın birinci günü bayramlaşıp tatile gittik yine :)
Bende eşimde benim aileme gidelim diye kavga çıkaran insanlar değildik en azından bu konuda uyuşuyorduk,yılda bir kez görmüş olurduk o da toplasan bir yılda bayramda en fazla 3 gün,yıllık izinde en fazla 3-4 gün sonrası tatil olurdu :)
Eşinizin ailesi nasıl insanlar bilemiyorum tabi ben eşimin ailesini severdim sessiz sakin köy gider yayılır kitabımı okurdum,sohbet eder,konu komşuyla tanışır herkes güleryüz gösterdi.
Eşiniz çok sık gitmiyorsa ve ailesiyle problem yoksa gidilebilir yoksa gitmezdim herhalde bende, huzursuz olduğum yerde duramam..
Ya kendi aileme ya da 3-5 gün kafa dinleyeceğim bir yere giderdim.
ayyy bizimki üst katımda olza yasanmaz zaten tüm ogullarını bosamaya niyeti kadın damatlara yani kızlara para kalsın kafasında ogluna degillNe kadar şanslıymışım ben.Benim kv üst katımda oturduğu için o tür problemler yaşanmaz
Tüm oğullarını mı?ayyy bizimki üst katımda olza yasanmaz zaten tüm ogullarını bosamaya niyeti kadın damatlara yani kızlara para kalsın kafasında ogluna degill
yok cnm ya normal ev araba arsa normalde tam tersi olur bu ogullarını kendi kullansın kafasında diger kaynım bosandı evlendi bakalım bunun sonu nasıl olcakTüm oğullarını mı?Kv'niz çok mu zengin ,malı mülkü kızlara bırakmak istiyor?Eğer öyleyse yaşlıdır,idare edin ne olacak
ayyy ne güzel bi cift aynı kafada aynı rutinde :))))
iste kücük yasta ask evliligi yaparsan ben gibi böyle olgunlastıgında
aslında bir elmanın yarısı olmadıgını anlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?