iste esim gittimi gelmem kafasında bende artık gitmiyorum cünkü 1 gun kalıp gelmiyo 3 gunde benim zorumla dönüyodu yoksa 5 gun eee iyi muhabbet yok ilgi alaka yok orda huzurlu degilim ne gidicemValla sevmesen de eşinin hatrına gidip bayram kutlaman lazım arada düşmani boyutlarda kopukluk yoksa.
Ha şart sunarsın 3 gün kalmam ama diyerek.
Bayrama 3 gün kaldı böyle konular çoğalır
+1Yahu bu bayram konusu herkesi geriyor gercekten yaaaa
Sen gittin ben gittim
Once kizin tarafi mi oglanin tarafi mi
Hangisinde kac gun kalicaz
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Ben nefret ederim bayramlardan
Cocuklugumdan beri hep bir problem teskil etmistir benim icin
Miniciktim kaldirilsin bu pis bayramlar diye agladigimi hatirliyorum
kızlar eslerinizin aileleri uzakta olanlar özellikle ki uzakta dediysem 2 3 saat mesefe bayramlarda ne yapıysounuz ille gidip 3 gece kalıyomusunuz yıllardır aynı seyi yasamaktan ben bıktım bayramda el öpülür cok cok cok iyi agarlarlarsa belki 1 gece kalınır ama oda yok ben gitmiyorum bu yüzden siz neler yapıyosunuz....
ha tabi bu arada bayramdada gitmiceksen diyenler icin zaten 2 ayda bi kez esim gider ailesini görmeye sadece bayramlarda degil
Yahu bu bayram konusu herkesi geriyor gercekten yaaaa
Sen gittin ben gittim
Bidibidi bitmiyor yaaaa
iste dönmüyo sorunda burda baslıyo 3 gün ille kalıyoGidin en fazla bir gece kalın dönün evinize.
yaa ben zaten ailelerde degilim o eski kafalardan yok bende madem 3 gun tatilimiz var al cantanı git ufak bi tur yap ille bayramda bayram arige günü el öp ondan önceki gün öp sonra öp önemli olan her an iyi olmak şirret olup kavga edip ama ille bayram diye o gun el öpülmesi bana cok karsıEsin anlayışsız mı? Senin de bir ailen yok mu ziyaret etmen gereken. Ben olsaydım 1 gün kalır dönüyorsa birlikte ailemin yanına geçerdim, dönmüyorsa da bir daha gitmezdim.
yazık bi hemcinsten böyle kadınları asalayan bi cümle duymakevlendiysen katlanacaksın güzelim :)
Bi an bunları ben yazdım sandımYahu bu bayram konusu herkesi geriyor gercekten yaaaa
Sen gittin ben gittim
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Sevimsizligimizle mutluyuz ki biz hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?