Hamurdan anlamak gerek :) diyorum :)Ahaha ya ilk yıllar iş müsait olmadı,sonra hamilelikti bebekti falan bahanem oldudaha sonra öteki kardeşlerden giden oldu bayramlarda bizde illa ki bayramda gidelim demedik başka zamanlarda gittik...Velhasıl "bayramlarda mutlaka gidilir" diye bir rutin oluşmadı,biraz da hamuru müsaitse demek
Ay bir de sacmasapan tatlilar yapip ikram etmiyorlar mi igreniyorum yaaaa
Hele ki bursada su birayla yenilen tuzlu fistik vardir ya onunla ev baklavasi yapiyorlar
Bir de aycicek yagiyla
Iyyyy
Hangi eve gitsen tak diye onune geliyor
Arkadas kirk kat yufka aciyorlar bari adam gibi malzeme kullan yazik o emegine degil mi ama?
Iki kilo ceviz alip koysalar sanirsin geberecekler
Mecburlar sanki ille o baklavayaPoffff o becerilemeyen ama inatla yapilan baklava var ya beni de sinir ediyo ya
Ici nisastali
Disini koparcak ama illa yapcaklar
Yapma arkadasim yapma ya
Bi de ben ev baklavasi yemiyorum deyince aaaaaaaa olumu gor
Bak cok guzel oldu diye israr kiyamet
Bende sevmiyorum bayramlari
Bitsin artik bu terane
Oyy bende baklava yiyemiyorum. Hatta biri yanimda yese icim bulaniyor. Ne igrenc bi tatli ya. Bi de koca bi tabak yiyenler var ki, onlari gorunce midem bulaniyo, bunlar insansa ben neyim diyomMecburlar sanki ille o baklavaya
Beceremiyorsan yapma, muhallebi yap bari de biseye benzesin herkes de yesin
Motor yagli baklava böyyk
Ayy ben çok severdim bayramları yaaaYahu bu bayram konusu herkesi geriyor gercekten yaaaa
Sen gittin ben gittim
Once kizin tarafi mi oglanin tarafi mi
Hangisinde kac gun kalicaz
Bidibidi bitmiyor yaaaa
Ben nefret ederim bayramlardan
Cocuklugumdan beri hep bir problem teskil etmistir benim icin
Miniciktim kaldirilsin bu pis bayramlar diye agladigimi hatirliyorum
Aciyorum kirk kat acilan yufkaya ve verilen emegeOyy bende baklava yiyemiyorum. Hatta biri yanimda yese icim bulaniyor. Ne igrenc bi tatli ya. Bi de koca bi tabak yiyenler var ki, onlari gorunce midem bulaniyo, bunlar insansa ben neyim diyom
Haha ne mutlu sanaAyy ben çok severdim bayramları yaaayeni kıyafet alırlardı, bayramda giyilecek diye öncesinde izin vermezlerdi bayram gelse de giysem diye heyecanla beklerdim konu komşuyu gezip şeker çikolata toplardık.. Okullar tatil olurdu bir kere ,daha ne olsun sevinmem için
Şimdi eski tadı yok ama.. Zaten akrabalık ilişkilerimiz zayıf eşimin de benim de , bayramda ayıp olmasın diye gittiklerimizden de "Bayram olmasa arayıp soracağınız yok" diye zılgıt yiyip kalkıyoruz
Ahahah o artik Turkiyenin milli tatlisi oldu ki.Aciyorum kirk kat acilan yufkaya ve verilen emege
Bir de bursada biskuvili bir tatli yapiyorlar seker deposu, potibor biskuvileri dizip ara ara krema dokuyorlar, sonra tekrar biskuvi
Seker seker seker
Allahim bitsin bu aci
Yav getirmeyin noolur diye yalvariyorum eline ayagina kapaniyorum ev sahibinin o derece yaa,yemiyorum ben oyle seyler ama dinleyen kim
Ay iyice benimde midemi kaldurdiniz ne öyle ayyOyy bende baklava yiyemiyorum. Hatta biri yanimda yese icim bulaniyor. Ne igrenc bi tatli ya. Bi de koca bi tabak yiyenler var ki, onlari gorunce midem bulaniyo, bunlar insansa ben neyim diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?