her bayram üstü aynı terane

Nerelerdeydin kiz ozledim seni
Esinle bayramda gidin ama birkac saatligine
Kutlasin ailecek sonra donun evinize veya tatile falan gidin yani uzun zaman gecirmeyin esinin de gonlu olsun senin de

Canım bizde agustos 2 de gittik kurbanda yine gidicez aynı sekilde esimin ailesi baska sehirde ve 1 hafta kalcaz.bende istemiyorm ama maalesef annesidir babasıdır her ne kadar ise yaramasalar da

sekerim söyleki ille gelicekse gelisn 3 saat otursun yasım daha cok genc ama kaynana menüm hazır bile 1 tepsi su böregi 1 tepsi baklaya seyitoglunda 1 tencere sarma yanında cay torunlara ev yapımı limonata yaaaa keske bal serbet olalımda gelmesinler benim annem iyi olunda dag ardında durun der

iste dönmez öyle bi gelenegimiz var arifeden gidilir ev curcuna olur arifeden herkez gelmis olur yatıcak yer kavgası yaparız bayramın sonuna kadarda durulur malesef 2 kisi gidis 80 dönüs 80 esim hayatta 1 günlügüne 0 parayı vermez madem verdim kalırım der iste baska sehirde olması bütün isi bozuyor yakın olsa bi caya yada kahvaltıya gider oturur dönersin

Ay canım seninki yemek yapmıyor ben 1 yıllık gelinim oraya gittik ne bir hazırlık insan güzel yemekler yapar onu da gectim bizde geline güzel yatak hazırlarlar bana dogru düzgün yatak bile hazırlamıyo kendi kullandıgı nevresimleri seriyo.Boyle anlayıssız yobazlar.oraya gidince istanbula dönmek icin gün sayıyorum 1 hafta 1 yıl gibi ıyy !

Iyi sen de dur dağ ardında, gitme annenin yanına..

Icine zorla sevgi Koyamam ya, senin bakış açın senin kararın. Ben kocana acirim

İyide kendi ailenize gidemiyorsunuz o zaman?
Eşiniz çok bencilce düşünüyor.
O zaman bir bayram sizinkilerde bir bayram onun ailesinde vakit geçirin, öyle ayarlayın.
En adili budur yani.

bendede ne yemek hazırlama ne nevresim cnm nerde utanmaz oglu varken kızına veriyo yatak odasını ayıp yani erkek cocugun varken kızını yaptırmak demek bize göre biz koltuk tepesinde yatıyoruz kızı yayıla yayıla dubleks genis yatakta

Anlayıssız aileyle cok zor canım ne yapıcaksın dua et ki uzaksın

İyide kendi ailenize gidemiyorsunuz o zaman?
Eşiniz çok bencilce düşünüyor.
O zaman bir bayram sizinkilerde bir bayram onun ailesinde vakit geçirin, öyle ayarlayın.
En adili budur yani.
ben kendi aileme yakınım sürekli görüsürüz o yönden sıkıntı cok esimde gider gelir hatta fazla fazla aileme gitmek ister bi yanım esim icin git katlan diyor ki bi yanımda offf aman allahım felaket orası benim icin kadın uyuzlugunu bulasık makınesini kaldırdı ya 15 20 kisi oluyoruz bayramda insan makıneyi kaldırır mı hic bilerek yapıyor

Mesela bu bayram kv olse ve esin sana "son bayramibda anamin elini senin yuzunden opemedim" dese ve kusse.....birak bayramda gitsin.sen de git.anasi yemek yapmiyo ve kocani eziyo.sen ezme...degmez ki ..ayrica ayni sorun bende de var.aynen seninki gibi kv var.benimki bi de bizle gorusmek istemedigini soyledi.Yuzumu alip gitmek istemiyorum ama gitsem de hic konusmam.yerimden kalkmam.cayimi da versin ohhh....ayaklarim gidecek, gonlum degil

Ailenizin yakın olması ne farkeder ki bayramda gidemiyorsunuz sonuç olarak?
Onlarda çok uzak değil 3 saat mesafe.
Ee böyle anlaşmak en adili, bir bayram sizde bir bayram onlarda.
Bu teklifi sunun eşinize, en azından bir bayram eşiniz için katlanırsınız ayrı ayrı geçirmezsiniz bayramı.

Ama bak sen her istediğinde gidiyorsun hatta fazla gidiyorsun baban bile bundan şikayetçi

Eşin gececi sen annendesin gündüz istersen gidersin ama adam yılda 3 kere gidiyor

Bak benim ailem 8 saat uzakta yılda 1-2 bana yetiyor ama eşimin aynı şehirdeki ailesi ile de 3-4 ayda bir görüşüyoruz her hafta gitsek ben de daha sık gideceğim anneme derim

Sen gitmesen de oluyorsa elleme adamı gitsin

Ya ne garip dusunceleriniz var nedemek kizini yaptirmak falan siz de bi kizsiniz annenizin evinde odada kalinca boyle mi dusunuyolar. Esimin de gitmesini istemiyorum diye bi'sey yok bayram bu benim bildigim iki aileye de cift olarak gidilir.

kaynanam cok uyanık iste yemek yeriz mesela görümce yıkar gecen seneye kadar makıne vardı isimiz kolaydı esime sürekli oglum bak kardesin yıkadı yardesin yaptı sürekli her konuda kızım bana sunu aldı bunu yaptı vsvs esimi kücük düsürüyo kaynananım esindende korkusu olmadıgı icin evde hic saygı yok
o ortama girince kendimi cok kötü hissediyorum babam cok haklıymıs diyorum esim cok iyi ama ailesi berbat bana göre

Limoncu
Eşine, "orda kalacağımız her saat başı, bi gün ceza keserim " de...
Bizim tanıdığımız enişteyse asla gitmezzz

esimde sunu diyor biz siiznkileri hep görüyoruz bayramda gitmesekte olur der yada bayram sabahı gideriz oturuz 2 saat sonra arabaya biner esimin ailesine gideriz yada babama cok kızıyorum esimin yanında demiyor ama bana dedigi sen bayramda önce onlara git diyorum senin erkek evladın yok ben sana her bayram gelicem ama babamda geri kafalı burda görüyorum kızın babası damada kızıyo bayramda getirmedin yada kızım az geldi yada her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…