Çok çok çok benzer bi durum benim basımda da var size saygı gosterilmiyorsa sadece 1. Gün gidin dönün bütün bayramı orada gecirmeyin. Bayramlar en güzel günlerdir insanlar mutlu olmak ister bizim de hep burnumuzdan getiriyor eşimin ailesi anladım ki hobileri umursamamaya çalışıyorum siz de öyle yapinyine bayram geliyor yine kaynanaya gitme mevzusu cıktı
söyleki esimin ailesi bize 3 saatlik baska bi sehirde esim ille bi bayram gider kısın 1 hafta biz gideriz bide yaz tatilinde 1 hafta gideriz ama
temmuzda zaten yani ramazan bayramında gittik aguztozda yıllık iznimizde gittik 1 hafta simdi kurban bayrmında yine gitmek istiyor ben gitmicem ama esiminde gitmesini istemiyorum
bilen bilir kaynanamla her gelin gibi anlaşamıyoruz evlerinde hep bi huzursuzluk sürekli bi bagarma kocasına diger ogluna yastıkları bozdun halıyı kaydırdın balkonu acrtın vsvs yemek sorunu baslı basına var esime yani kendi ogluna bile saygısı yok 8 senedir bi kere yemek yapıp karsılamadı kendi kızı geldimi 10 cesit yemek yapıp sokagın basında bekliyo gerci banane kendi oglunun yüzü düsüyo beni baglamaz ama kızıyorum esimi saymamalarına kardeslerinden 10 yas büyük abi bile demiyolar ayıp yani
neyse simdi esimi ne diye ikna ediyim gitmesini istemiyorum,
cünkü su ara cok sık gittik
esimin ailesi baska sehirde kızlar o yüzden git gel yapmıyo yani 3 saatlik yol ama git gel yapmaz iste koca kafalı
yine bayram geliyor yine kaynanaya gitme mevzusu cıktı
söyleki esimin ailesi bize 3 saatlik baska bi sehirde esim ille bi bayram gider kısın 1 hafta biz gideriz bide yaz tatilinde 1 hafta gideriz ama
temmuzda zaten yani ramazan bayramında gittik aguztozda yıllık iznimizde gittik 1 hafta simdi kurban bayrmında yine gitmek istiyor ben gitmicem ama esiminde gitmesini istemiyorum
bilen bilir kaynanamla her gelin gibi anlaşamıyoruz evlerinde hep bi huzursuzluk sürekli bi bagarma kocasına diger ogluna yastıkları bozdun halıyı kaydırdın balkonu acrtın vsvs yemek sorunu baslı basına var esime yani kendi ogluna bile saygısı yok 8 senedir bi kere yemek yapıp karsılamadı kendi kızı geldimi 10 cesit yemek yapıp sokagın basında bekliyo gerci banane kendi oglunun yüzü düsüyo beni baglamaz ama kızıyorum esimi saymamalarına kardeslerinden 10 yas büyük abi bile demiyolar ayıp yani
esimin ailesi baska sehirde kızlar o yüzden git gel yapmıyo yani 3 saatlik yol ama git gel yapmaz iste koca kafalı
kaynanam cok uyanık iste yemek yeriz mesela görümce yıkar gecen seneye kadar makıne vardı isimiz kolaydı esime sürekli oglum bak kardesin yıkadı yardesin yaptı sürekli her konuda kızım bana sunu aldı bunu yaptı vsvs esimi kücük düsürüyo kaynananım esindende korkusu olmadıgı icin evde hic saygı yok
o ortama girince kendimi cok kötü hissediyorum babam cok haklıymıs diyorum esim cok iyi ama ailesi berbat bana göre
aynen yaa arabayla geliyorz korna calıyoruz kı esim arıtyo anne 10 dakkaya evdeyiz diyo insan bi kapı önüne cıkar balkona cıkar yaa korna calıyoz 5 dakka baklıyız ne gelen var ne giden hep yatmıs oluyo ama kızı gelcegi zaman sokagın basında bekliyo yuhh diyorum baska bisey demiyorum allah insaallha hacılık nasip etmesin
Kız gibi konuşacak mı yazmışsınız ailesi ile de ona yazdım konuşacak demek ki diye
Eşin de seni sürüklemiyor kendi gidiyor
Sen de ilk gittiğinde iş yapmasaydın senden iş bekleyen aç kalırdı
Kv min evinde iki kere bulaşık yıkadım biri Görümcemin istemesi biri de nişanı
10 yıllık evliyim böyle düğün cenaze vs olmadığı sürece iş yapmam Kv bundan şikayetçi olabilir bana ne
Bir kere de gittik yoklarmış kurban bayramı idi dolapta et bulduk eşim doğradı ben de pişirdim zira evde sadece görümcem ve biz vardık bizim çocuk acıkıyordu
Kv iş yapma ya kıymetli olursun ya kovulursun
Yaaaa supersinBu bayram kayınvalidemler bize geliyor el öpmeye
Bayram genelde erkeklere bayram zaten, kadınlara yemek yapma, misafir ağırlama, yorgunluk çekme. Kayınvalidem de bu hengameden bıkmış olacak ki bu bayram bize gelmeye karar verdilerYaaaa supersin
Su bayramlari sevemedim gitti harbiden her bayram ayni terane deli danalar gibi ondan ona kos ondan ona kos gittin mi gitmedin mi yok kac saat oturdun yok yemesi icmesi bilmemnesi valla biktim ya bayramda tatile gitmeyi ne cok isterdim sirf su geyiklerden kurtulmak icin
Ah canim ya aynen aynenBayram genelde erkeklere bayram zaten, kadınlara yemek yapma, misafir ağırlama, yorgunluk çekme. Kayınvalidem de bu hengameden bıkmış olacak ki bu bayram bize gelmeye karar verdiler
Aslında bir kaç ay öncesinden bayram tatili kampanyalarından alıp "sürpriiiiiz" demek var ama, o da parayla
yine bayram geliyor yine kaynanaya gitme mevzusu cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?