her bayram üstü aynı terane

:))) haline sukrey.biz her kira fayura tum bakimini yaptigimiz halde, damafin igne almadi bile kiymetliydi.

Sen gitmesen bile, kocan gitmeli ..

Bayramda anne baba ziyaret edilir. .

Ya ne garip dusunceleriniz var nedemek kizini yaptirmak falan siz de bi kizsiniz annenizin evinde odada kalinca boyle mi dusunuyolar. Esimin de gitmesini istemiyorum diye bi'sey yok bayram bu benim bildigim iki aileye de cift olarak gidilir.
daha hic babamın evinde kalmadık diyim kaldık söyle ailem tatildeydi kardesim tek diye gittik sonra kalaım deidk benim odam yerine yatak odasında kalalım dedik annem biliyo sadece o gece kaldıgımızı babana söyleme dedi cünlü bizde kızın babasının yatagına yatması ayıp kacar baban bilirse yatagı atar dedi annem bizde pek damat yatıya kaldırılmaz

babam sikayetci degil bildigin geri kafalı bayramda erkege gidilir kız gelmesede olur diyor cnm ben demokrat atatürkcü bi kızım neden babamı öksüz bırakıyım kı benim erkek kardesim yok yani

esinin ailesiyle aynı sehirdesin ve 3 4 ayda birmi masallah esine o zaman cnm ayrıca sende gidelirsin 2 ayda bi git nolcak benim bildigim erkek hep dısardadır yani kız gibi vıc vıc ailesiyle ne konuscak zırt pırt gitsin

Konuşacak demek ki

Bana 2 ayda bir git diyorsun ama kocan yılda 3 kere gidince olay oluyor ilginç

Konuşacak demek ki

Bana 2 ayda bir git diyorsun ama kocan yılda 3 kere gidince olay oluyor ilginç
konusacak demekkiyi anlamadım

ayrıca sen tek gidiceksin esini sürüklemiceksin ki sürüklesen bile ailen esine eminin cok güzel davranıyolardır genelde kız ailesinde damata pasa gibi oturur cünkü esim bizdede cok rahat ama ben kaynana gittimi öyle degil cok baska cok garip insanlar ben kaynana yanına tatilemi hizmet etmekeyemi gidiyorum damat kız evinde pasa gelin kaynana evinde berbat

Ne istediğinizi anlayamıyorum sizin? Eski konularda eşim sürekli taciz eder evde beni,şöyle böyle saydırıyordunuz ,ne oldu şimdi? Ne değişti? Mevzu kayınvalideyle inatlaşmaksa bilemem ama bu kadar yakındığınız,pis dediğiniz eşiniz gidip kalsa sizde kafa dinlerdiniz,tacizsiz günler geçirirdiniz
Kendinizle bu kadar çelişmeniz tuhaf.

yanlıssınız yarın öbür sizin gelininizde size aynı şekilde davranır .yaptıgınızı yasamadan ölmezsiniz .bırakın üç günlük dünya gitsin görsün ailesini

Bende kaynanasini hic sevmeyen hatta nefret eden biriyim ama dogruya dogru esin hakli istersen bu yil 5 kere gitmis ol bayram ozel bi durum
Dunyanin en kotu aileside olsa herkesin kendi cani tabiki bayramda ellerini opmek isteyecek eger bayram olmada sen haklisin ikna et gitme derim ama bayramda her anne baba evladini bekler hiiiicc esinle arani bozma katlaniver heran yaninda yorende degil ona sukret tadinizi kacirma

Adı üstünde bayram tatil değil insanlar bayramda buyuklerini ziyaret eder eşiniz aynısını sizin aileniz için yapsa kesin adam kötü olurdu.

esimin alıskanlıkları baska onsuz olamamam baska burda herkezın kocasının ille bi kötü alıskanlıgı vardır heralde onun icin kocamımı bırakıcam yada ailesine her zaman gitmesine gözmü yumucam cok kel alaka bisey söylüyosunuz yani

lütfen eski konularım degil konu sayfa 1 den cvp yazın lütfen

6 sayfada en insancıl ve beni anlayan yorum yaptıgın sagol cnm

Bence de gitsin ama bütün bayram tatilini orada geçirmesin sonuçta sende onun ailesisin bayramda senle de beraber olmalı. Bayramda ayrı kalmayın

Coook haklısın . Ben ramazan bayramında gitmedim . Kurbandada gitmicm

Kız gibi konuşacak mı yazmışsınız ailesi ile de ona yazdım konuşacak demek ki diye

Eşin de seni sürüklemiyor kendi gidiyor

Sen de ilk gittiğinde iş yapmasaydın senden iş bekleyen aç kalırdı

Kv min evinde iki kere bulaşık yıkadım biri Görümcemin istemesi biri de nişanı

10 yıllık evliyim böyle düğün cenaze vs olmadığı sürece iş yapmam Kv bundan şikayetçi olabilir bana ne

Bir kere de gittik yoklarmış kurban bayramı idi dolapta et bulduk eşim doğradı ben de pişirdim zira evde sadece görümcem ve biz vardık bizim çocuk acıkıyordu

Kv iş yapma ya kıymetli olursun ya kovulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…