- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
:))) haline sukrey.biz her kira fayura tum bakimini yaptigimiz halde, damafin igne almadi bile kiymetliydi.kaynanam cok uyanık iste yemek yeriz mesela görümce yıkar gecen seneye kadar makıne vardı isimiz kolaydı esime sürekli oglum bak kardesin yıkadı yardesin yaptı sürekli her konuda kızım bana sunu aldı bunu yaptı vsvs esimi kücük düsürüyo kaynananım esindende korkusu olmadıgı icin evde hic saygı yok
o ortama girince kendimi cok kötü hissediyorum babam cok haklıymıs diyorum esim cok iyi ama ailesi berbat bana göre
daha hic babamın evinde kalmadık diyim kaldık söyle ailem tatildeydi kardesim tek diye gittik sonra kalaım deidk benim odam yerine yatak odasında kalalım dedik annem biliyo sadece o gece kaldıgımızı babana söyleme dedi cünlü bizde kızın babasının yatagına yatması ayıp kacar baban bilirse yatagı atar dedi annem bizde pek damat yatıya kaldırılmazYa ne garip dusunceleriniz var nedemek kizini yaptirmak falan siz de bi kizsiniz annenizin evinde odada kalinca boyle mi dusunuyolar. Esimin de gitmesini istemiyorum diye bi'sey yok bayram bu benim bildigim iki aileye de cift olarak gidilir.
babam sikayetci degil bildigin geri kafalı bayramda erkege gidilir kız gelmesede olur diyor cnm ben demokrat atatürkcü bi kızım neden babamı öksüz bırakıyım kı benim erkek kardesim yok yaniAma bak sen her istediğinde gidiyorsun hatta fazla gidiyorsun baban bile bundan şikayetçi
Eşin gececi sen annendesin gündüz istersen gidersin ama adam yılda 3 kere gidiyor
Bak benim ailem 8 saat uzakta yılda 1-2 bana yetiyor ama eşimin aynı şehirdeki ailesi ile de 3-4 ayda bir görüşüyoruz her hafta gitsek ben de daha sık gideceğim anneme derim
Sen gitmesen de oluyorsa elleme adamı gitsin
ayyy igrenc yaa yazık kocama
babam sikayetci degil bildigin geri kafalı bayramda erkege gidilir kız gelmesede olur diyor cnm ben demokrat atatürkcü bi kızım neden babamı öksüz bırakıyım kı benim erkek kardesim yok yani
esinin ailesiyle aynı sehirdesin ve 3 4 ayda birmi masallah esine o zaman cnm ayrıca sende gidelirsin 2 ayda bi git nolcak benim bildigim erkek hep dısardadır yani kız gibi vıc vıc ailesiyle ne konuscak zırt pırt gitsin
zaten yıllık izin 15 gün 1 hafta deniz tatili 1 hafta cehennem silahı 4 kaynana ziyareti :)))Koca kafali mi yazik mi bi karar ver kizsaka bi yana bayramda buyukler ziyaret edilir. Yazin yillik izinde gitmeyin tatil yapin bence
konusacak demekkiyi anlamadımKonuşacak demek ki
Bana 2 ayda bir git diyorsun ama kocan yılda 3 kere gidince olay oluyor ilginç
ben zaten gitmicem esimi nasıl kandırırm amac oayrı takılın
esimin alıskanlıkları baska onsuz olamamam baska burda herkezın kocasının ille bi kötü alıskanlıgı vardır heralde onun icin kocamımı bırakıcam yada ailesine her zaman gitmesine gözmü yumucam cok kel alaka bisey söylüyosunuz yaniNe istediğinizi anlayamıyorum sizin? Eski konularda eşim sürekli taciz eder evde beni,şöyle böyle saydırıyordunuz ,ne oldu şimdi? Ne değişti? Mevzu kayınvalideyle inatlaşmaksa bilemem ama bu kadar yakındığınız,pis dediğiniz eşiniz gidip kalsa sizde kafa dinlerdiniz,tacizsiz günler geçirirdiniz
Kendinizle bu kadar çelişmeniz tuhaf.
6 sayfada en insancıl ve beni anlayan yorum yaptıgın sagol cnmBende kaynanasini hic sevmeyen hatta nefret eden biriyim ama dogruya dogru esin hakli istersen bu yil 5 kere gitmis ol bayram ozel bi durum
Dunyanin en kotu aileside olsa herkesin kendi cani tabiki bayramda ellerini opmek isteyecek eger bayram olmada sen haklisin ikna et gitme derim ama bayramda her anne baba evladini bekler hiiiicc esinle arani bozma katlaniver heran yaninda yorende degil ona sukret tadinizi kacirma
Coook haklısın . Ben ramazan bayramında gitmedim . Kurbandada gitmicmyine bayram geliyor yine kaynanaya gitme mevzusu cıktı
söyleki esimin ailesi bize 3 saatlik baska bi sehirde esim ille bi bayram gider kısın 1 hafta biz gideriz bide yaz tatilinde 1 hafta gideriz ama
temmuzda zaten yani ramazan bayramında gittik aguztozda yıllık iznimizde gittik 1 hafta simdi kurban bayrmında yine gitmek istiyor ben gitmicem ama esiminde gitmesini istemiyorum
bilen bilir kaynanamla her gelin gibi anlaşamıyoruz evlerinde hep bi huzursuzluk sürekli bi bagarma kocasına diger ogluna yastıkları bozdun halıyı kaydırdın balkonu acrtın vsvs yemek sorunu baslı basına var esime yani kendi ogluna bile saygısı yok 8 senedir bi kere yemek yapıp karsılamadı kendi kızı geldimi 10 cesit yemek yapıp sokagın basında bekliyo gerci banane kendi oglunun yüzü düsüyo beni baglamaz ama kızıyorum esimi saymamalarına kardeslerinden 10 yas büyük abi bile demiyolar ayıp yani
neyse simdi esimi ne diye ikna ediyim gitmesini istemiyorum,
cünkü su ara cok sık gittik
esimin ailesi baska sehirde kızlar o yüzden git gel yapmıyo yani 3 saatlik yol ama git gel yapmaz iste koca kafalı
çarşamba gidip pazar dönücekBence de gitsin ama bütün bayram tatilini orada geçirmesin sonuçta sende onun ailesisin bayramda senle de beraber olmalı. Bayramda ayrı kalmayın
konusacak demekkiyi anlamadım
ayrıca sen tek gidiceksin esini sürüklemiceksin ki sürüklesen bile ailen esine eminin cok güzel davranıyolardır genelde kız ailesinde damata pasa gibi oturur cünkü esim bizdede cok rahat ama ben kaynana gittimi öyle degil cok baska cok garip insanlar ben kaynana yanına tatilemi hizmet etmekeyemi gidiyorum damat kız evinde pasa gelin kaynana evinde berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?