- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Konunuza yaptım yorumumu zaten.esimin alıskanlıkları baska onsuz olamamam baska burda herkezın kocasının ille bi kötü alıskanlıgı vardır heralde onun icin kocamımı bırakıcam yada ailesine her zaman gitmesine gözmü yumucam cok kel alaka bisey söylüyosunuz yani
lütfen eski konularım degil konu sayfa 1 den cvp yazın lütfen
mümkün oldugunce is yapmıyorum zaten cünkü kendi 5 kisi yasıyo ne cocuguna ne kocasına yemek yapmıyor hele biz varken dahada yapmıyor adamlar köpek gib tabiri caizze calısıyo sabah tan aksmaa kadar adamlara git peynir ekmek ye diyo koca kadın esimle ya dısarda yeriz ya mangal yaparzı yada tost most gecistiririz ama kızı bardak kaldırsa kaynanam olay gibi anlatıyor sanki cok bisey yapmıs gibiKız gibi konuşacak mı yazmışsınız ailesi ile de ona yazdım konuşacak demek ki diye
Eşin de seni sürüklemiyor kendi gidiyor
Sen de ilk gittiğinde iş yapmasaydın senden iş bekleyen aç kalırdı
Kv min evinde iki kere bulaşık yıkadım biri Görümcemin istemesi biri de nişanı
10 yıllık evliyim böyle düğün cenaze vs olmadığı sürece iş yapmam Kv bundan şikayetçi olabilir bana ne
Bir kere de gittik yoklarmış kurban bayramı idi dolapta et bulduk eşim doğradı ben de pişirdim zira evde sadece görümcem ve biz vardık bizim çocuk acıkıyordu
Kv iş yapma ya kıymetli olursun ya kovulursun
olabilir cnm da napalım yani millet burda kocam beni istemiyo diye konu acıyo acaba bendemi sorun var diye burası bir derdim var sitesi kızarım yazarım kimseyi baglamaz yeni soruma ya cvp ver yada eski konulardan polimik cıkarma bide ugrasmıs sayfadan alındı yapmıs yuhh beeeKonunuza yaptım yorumumu zaten.
Eşinizin alışkanlıklarından bıkan siz,sayfa sayfa adamın tacizini,yataktan dahi kovduğunuzu anlatan siz,işe gitsin istiyorum diyen siz. Şu an 4 gün gitmesin diyende siz. Gayette alakalı birşey söylemişim siz geriye dönüp mesajlarınızı bir okuyun derim. Hatta ben bir mesajinizi ekleyeyim .
Bunları söyleyen sizsiniz,ben uydurmadım bu sebeple gitsin sizde kafa dinleyin demişim doğal olarak.
Eki Görüntüle 1627910
gün sayısı cok fazla iste carsamdan gitmek istiyor esim arifeden pazar gününe kadar ordayız o zaman cok fazlaCanim benim bisey daha ekleyom ben olsam diye dusundum de geberesiceyi hic sevmem gitmekte istemezdim ama esim tek gidip birde bi kac gun kalcaksa yalnizda birakmazdim cunku o zaman firsat vermis olursun arkandan laf ederler sana deger verip bayramda elimizi opmeye bile gelmedi diye bos yere doldurmalarina izin vermemek adina bence gitmelisin
sükür ki beni anlayanlar cıktı tatlı dil demisler ya hani derlerya kadının suratından irin akıyo resmen o kem gözleri aman allahım agzında küfür alnında secde bide hacca gitcek ualn demezlermi sen önce cocuklarınla iyi gecin bi oglunu bosattı sıctı agzına 1 gelinin var ya senede 4 kere geliyoruz azcık hürmet dimi ben onlar geldimi en ala yemek yapıyorum her gece menü hazırdır etler mangallar dısarı lüks yerlere götürtütüm program yapar yer ayırtım onlar daha gelmeden ama o kadın ben gelirken bi cay koymaz yaa bi cay bee insanBir sürü yorum yyazılmış bu durumu bilmeyenler yorum yyapmış. Konusahibinin iistediği15 cçeşit yemek deil.sadece biraz daha iilgi saygı. kızına gösterilen özen oğlunada gösterilsi n istiyo.
Aynıdurum bende de var ccanım. Kızıgeliyo diye ayağa kalkar.ama oğluna ttıkyok.eee o eve bböyle birine nnasıl gitmek istenir . Tabi ki o eve gitmek istirap olur
sükür ki beni anlayanlar cıktı tatlı dil demisler ya hani derlerya kadının suratından irin akıyo resmen o kem gözleri aman allahım agzında küfür alnında secde bide hacca gitcek ualn demezlermi sen önce cocuklarınla iyi gecin bi oglunu bosattı sıctı agzına 1 gelinin var ya senede 4 kere geliyoruz azcık hürmet dimi ben onlar geldimi en ala yemek yapıyorum her gece menü hazırdır etler mangallar dısarı lüks yerlere götürtütüm program yapar yer ayırtım onlar daha gelmeden ama o kadın ben gelirken bi cay koymaz yaa bi cay bee insan
aynen yaa arabayla geliyorz korna calıyoruz kı esim arıtyo anne 10 dakkaya evdeyiz diyo insan bi kapı önüne cıkar balkona cıkar yaa korna calıyoz 5 dakka baklıyız ne gelen var ne giden hep yatmıs oluyo ama kızı gelcegi zaman sokagın basında bekliyo yuhh diyorum baska bisey demiyorum allah insaallha hacılık nasip etmesinBu duruma düşmeyen bilmez canım. Kızıgelince hhazırola ggeçecek gelin gelirken evde bile olmayacak ...kkapıya tanrı misafiri gelse bir su bir çay verilir ki bu insan senin oğlun ve eşi. Ah ah. .aynen bende kaç gün öncesinden neler neler yaparım yesinler icsinler ....gözümüz yemekte deil sadece biraz hürmet
aynen yaa arabayla geliyorz korna calıyoruz kı esim arıtyo anne 10 dakkaya evdeyiz diyo insan bi kapı önüne cıkar balkona cıkar yaa korna calıyoz 5 dakka baklıyız ne gelen var ne giden hep yatmıs oluyo ama kızı gelcegi zaman sokagın basında bekliyo yuhh diyorum baska bisey demiyorum allah insaallha hacılık nasip etmesin
bende bayılıyorum kaynanamaHer gelin gibi anlaşamıyoruz derkenben çok iyi anlaşıyorum gitmek isterse gitsin seni zorlamıyorsa karışma bence
aynen yaa arabayla geliyorz korna calıyoruz kı esim arıtyo anne 10 dakkaya evdeyiz diyo insan bi kapı önüne cıkar balkona cıkar yaa korna calıyoz 5 dakka baklıyız ne gelen var ne giden hep yatmıs oluyo ama kızı gelcegi zaman sokagın basında bekliyo yuhh diyorum baska bisey demiyorum allah insaallha hacılık nasip etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?