Canım tek tek çözmeye çalış,önce tüylerin için düşünelim.Biraz para biriktirebilirsen,part time bir işe girip falan lazere gidebilirsin YA DA lazer bana yetmez çok seans gerekir diyorsan lumea lazer epilasyon aletini alsan? içinde çok fazla atış var diye biliyorum ve sadece aleti alarak sorunundan kurtulacağına eminim:) hem de acısız.
lazer epilasyonu alana kadar ağdaya alerjin varmış ama yukarıdaki bir arkadaş yazmış evde kendin yap diye.evet çok tarif var,annemler de eskiden kendileri yaparmış hep.benim vücudum seninki kadar tüylü değil ama beyaz tenliyim tüylerim siyah siyah çok belli oluyor.takıntım da var inan her yerimi alıyorum neredeyse.yüzüm de bıyık,çene ve kaş,vücudumda da göbek,kollar...eskiden dirseğime kadar alırdım şimdi gözüme batmaya başladı omuzuma kadar alıyorum.bel bölgemi de alıyorum.kimsenin vücudu mükemmel değil bende de çatlak dolu,yara izi gibi hem de.Kendinle mücadele etmelisin biraz,1 yıl çabala bak nasıl değişirsin:)
sivilce konusuna gelirsek de bir süre tedaviye ara ver bence,vücudun kendini toplasın.o arada tüylerini biraz halletmeye çalış.sonra mutlaka doktorunu değiştir ve yeniden tedaviye başla.ne halde insanlar nasıl düzeldiler bir bilsen.geçecek hepsi.