Her bir noktam irin ve kıldan oluşuyor

Rabbim affetsin ama hastalik olmasini dilerdim.
bi hastalik olsa tedavisi olurdu gecici olurdu
Okuyorum lazerde ignelide sonuc alamayan yananlar vs.
Bir bayan icin en zor durumlardan
Öyle söyleme. .Allah çaresiz dert vermesin.bunun çaresi var biliyorsun.

Sizde bir de kıl kökü iltihabi var. Ve tedavisi olan bi rahatsizlik. Neden uygun bir tedavi uygulamamis size?
Alti yil antibiyotik kremler vs.
Alti ay da roaccutane tedavisi
Duzeldim bir sene sonra bozuldu
Simdi tekrar roaccutane yazayim diyor
Artik ilaclara inancim kalmadi
Gecici olarak tedavi ediyor kalici hasarlar birakiyor.
Saclarimi dudaklarimi mahvetti ilaclar
Dogal yollara yoneldim
Sogan suyu hayit otu vs. ama pek umidim yok

Roacutane gecici bir cozum. Birakinca bir ay icinde eski haline donuyorsun. Baska tedavileri de var. Doktorunuzu degistirin isterseniz.
Gunde iki defa, yemeklerden 15 dakika once once birer avuc taze nane tuketin. Tuylenmeyi azaliyor cidden. Sogan suyu da iyi gelebilir aslinda. Bi sure uygulayin bakalim.

Canim agdani evde yapsan? Limonla sekeri karistirip yapanlar var ona alerjin olmaz belki.Bide killarini aldiktan sonra limon tuz sur gec ve ince cikariyor.
Lazer uygun fiyatlida var baya zaten en baslarda sık gidiliyor sonra nadir gidiyorsun

Evet ayrintili testesteron kan ultrason vs. bakildi.
Zaten babam cok killi genetik olmasi normal ki doktor da genetik dedi.
Genetikse lazerle güzel sonuç alırsınız ağda ve ip sivilce yapar yüzünüze vurmayın gerekmedikçe ama lazerden başka birşey çözüm olmaz durumunuza geçmiş olsun

Alti yil antibiyotik kremler vs.
Alti ay da roaccutane tedavisi
Duzeldim bir sene sonra bozuldu
Simdi tekrar roaccutane yazayim diyor
Artik ilaclara inancim kalmadi
Gecici olarak tedavi ediyor kalici hasarlar birakiyor.
Saclarimi dudaklarimi mahvetti ilaclar
Dogal yollara yoneldim
Sogan suyu hayit otu vs. ama pek umidim yok

Roaccutane kullanmayın ikinci kez, çok ağır bir ilaç o sorumluluk almıyorlar, sıfırdan bir daha sarsma vücudunu.
Bir süre alternatif tıp denesen? Karınca yağı filan diyorlardı, gerçi bunlar biraz daha bölgesel işlemler.
En azından yüzün için, nane kürü diye bir şey duymuştum bi araştırsan?

Geçmiş olsun canım..birazda bitkisel şeylere yonelsen..mesela yüzünü aldıktan sonra, limonu kes yüzüne sur..asit olduğu için hem kıl köklerini zayıflatır, hemde sivilcelere iyi gelir..bide deniz suyu dene aynı şekilde uygula deniz suyu sivilcelere çok iyi geliyor

Siz bu alex lazerle igneliyi denediniz mi
Cnm eğer beyaz tenliysen alex doğru seçim ama buğday veya esmersen alex olmaz diod olmalı birde yüzün içinde çift cihaz çalışan bir yer bulman lazım seans sonrası kıl kökü falan gözükmez diodda tertemiz olur bir hafta yada 2 hafta sonra çıkar çıkanlarda dökülür aynı zamanda sonra 2. Seans yalnız iyibir merkez seçmen lazım.6 seans yada 7 seansta biter kalanlar olursa tek tük onlarda iğneliyle toplanır.Ayrıca lazere başladığında sivilcelerinde kurur çünki lazerin kurutucu özelliği vardır.Birde roakutan kullandıysan bir yıl sonra başlaman lazım lazere lekelenmelerin olabilir gittiğin merkeze roakutan kullandığın tarihleri belirtmen lazım .Tabii bunlar genetikse geçerli eğer hormon problemin varsa özellikle pko lazer işe yaramaz tam bitiyo gibi olur bir anda yeniden fışkırır

Bence sivilce tedavisini simdilik geri plana alip once tuylerden kurtulmaya bakın, ilac tedavisinden bikac ay sonra lazere baslanabiliyor. Ben 8 seansta tun tuylerden kurtuldum ama benim zaten sorunum yoktu, eski ev arkadasim aynen bu resimdeki gibiydi, once ipl yaptirdi bir fayda goremedi sonra alex e gecti bitis garantili, hala devam ediyor. Tamamen bitmedi ama eski haliyle alakasi yok, az tuylu bir kadina donustu. Boyle kalsam buna da raziyim diyor.
Onun hicbir hormonel sorunu yoktu tamamen genetikti.

Canım tek tek çözmeye çalış,önce tüylerin için düşünelim.Biraz para biriktirebilirsen,part time bir işe girip falan lazere gidebilirsin YA DA lazer bana yetmez çok seans gerekir diyorsan lumea lazer epilasyon aletini alsan? içinde çok fazla atış var diye biliyorum ve sadece aleti alarak sorunundan kurtulacağına eminim:) hem de acısız.
lazer epilasyonu alana kadar ağdaya alerjin varmış ama yukarıdaki bir arkadaş yazmış evde kendin yap diye.evet çok tarif var,annemler de eskiden kendileri yaparmış hep.benim vücudum seninki kadar tüylü değil ama beyaz tenliyim tüylerim siyah siyah çok belli oluyor.takıntım da var inan her yerimi alıyorum neredeyse.yüzüm de bıyık,çene ve kaş,vücudumda da göbek,kollar...eskiden dirseğime kadar alırdım şimdi gözüme batmaya başladı omuzuma kadar alıyorum.bel bölgemi de alıyorum.kimsenin vücudu mükemmel değil bende de çatlak dolu,yara izi gibi hem de.Kendinle mücadele etmelisin biraz,1 yıl çabala bak nasıl değişirsin:)
sivilce konusuna gelirsek de bir süre tedaviye ara ver bence,vücudun kendini toplasın.o arada tüylerini biraz halletmeye çalış.sonra mutlaka doktorunu değiştir ve yeniden tedaviye başla.ne halde insanlar nasıl düzeldiler bir bilsen.geçecek hepsi.

Evet genclik yillarim depresyonla gecti
Ben su an atansam parayla fiziksel olarak duzelsem de manen bana actigi yaralarin kapanacagini sanmiyorum.
Zamaninda ailem calismama musaade etseydi ya da devlet rapor verseydi.. Artik cok gec bazi seyler icin.
Kaç yaşındasınız? Hiçbir şey için geç değildir.Nefes alıyorsak umut var demektir.

bu arada ben lise yıllarımda uzuuunca bir süre bioder kullandım.tüy dökücü yüzünden kıllarım çok artmıştı,bazı köklerden çift çıkıyordu düşün.bioder yüzde 50 azalttı diyebilirim.bacak ve koltukaltımı.

canım hiç lazere para dökme derim.zaten döke saça bi olduk biz azalsada çözüm değil.git hemen bir plips lumea al her yerine atış yap bu aletle 4 ayda teşekkür edeceksin bana muhteşem bir alet.yüzümede atıyorum çok ama çok memnunum.şimdi bi kıl görsem anında tak tak atış tek tüğe bile tahammülüm yok.birde bebek totsuna alışıyosun bir tüğ bile bozuyo sanki bütün güzelliği geliyor o kadar yani.
Okadar etkili mi cidden. Hemen gidip alasım geldi

Canm senın o ornek olarak gösterdiğin resim var ya benm gorumcem o resimden cok daha kıllı. Hemde aşırı aşırı kıllı. onun da genetikmşş aileden geliyormuş. Benm eşimde birazcık kıllı ama erkek oldugu için göze batmıyor. Neyse 6 yıldır lazere gitti görümcem hiç azalmamıs artık gitmiyor. Pazarda gezerken bi kadın görümcemi durdurdu ve dediki önceden ben de senin gibiydim naneyi hep ac karnına yedim yeşil naneyi ve de elimle yeşil naneyi yırtıp yüzüme sürdüm bıkmadan usanmadan bitti gitti kıllar dedi. Görümcem De denedi bikaç defa gercekten de azaldı. Sürekli yapsa belki tamamen bitecek ama üşeniyor. Canım bunu mutlaka ama mutlaka yap

Canm senın o ornek olarak gösterdiğin resim var ya benm gorumcem o resimden cok daha kıllı. Hemde aşırı aşırı kıllı. onun da genetikmşş aileden geliyormuş. Benm eşimde birazcık kıllı ama erkek oldugu için göze batmıyor. Neyse 6 yıldır lazere gitti görümcem hiç azalmamıs artık gitmiyor. Pazarda gezerken bi kadın görümcemi durdurdu ve dediki önceden ben de senin gibiydim naneyi hep ac karnına yedim yeşil naneyi ve de elimle yeşil naneyi yırtıp yüzüme sürdüm bıkmadan usanmadan bitti gitti kıllar dedi. Görümcem De denedi bikaç defa gercekten de azaldı. Sürekli yapsa belki tamamen bitecek ama üşeniyor. Canım bunu mutlaka ama mutlaka yap
ayy ben de deneyeyim ya,inşallah benimkiler de azalır.

Devlet hastanelerinde ücretsiz iğneli epilasyon yapıyorlardı bazı durumlarda ama şartları bilmiyorum tam olarak. Bir araştırın isterseniz.

Canim agdani evde yapsan? Limonla sekeri karistirip yapanlar var ona alerjin olmaz belki.Bide killarini aldiktan sonra limon tuz sur gec ve ince cikariyor.
Lazer uygun fiyatlida var baya zaten en baslarda sık gidiliyor sonra nadir gidiyorsun
Sivilceden dolayi yapamiyorum su an
Hem yenilerini cikariyor hem olanlari koparip leke yapiyor
Sicak deriye temas etmesinden dolayi sanirsam.
Su an hamam otu kullaniyorum o da sivilceleri azdiriyor gerci ama en azindan vaktimi cok almiyor
Cunku ben vakit harcamaktan biktim artik

Back
X