Her bir noktam irin ve kıldan oluşuyor

Roaccutane kullanmayın ikinci kez, çok ağır bir ilaç o sorumluluk almıyorlar, sıfırdan bir daha sarsma vücudunu.
Bir süre alternatif tıp denesen? Karınca yağı filan diyorlardı, gerçi bunlar biraz daha bölgesel işlemler.
En azından yüzün için, nane kürü diye bir şey duymuştum bi araştırsan?
Karinca yagi denedim olmadi
Sari kantoron denedim
Limon tuz deneyecegim bir de nane yiyecegim
Sogan suyu ve hayit otu iciyorum
Dediginuz gibi artik ilaclara ara verdim
Yuzume sivilce icin yumurta suruyorum
Yedigim herseyin kabugunu surer oldum yuzume
Allahin vermedigini hiyar mi verecek diyorum bazen
Ama elimden de bukadari geliyor

Geçmiş olsun canım..birazda bitkisel şeylere yonelsen..mesela yüzünü aldıktan sonra, limonu kes yüzüne sur..asit olduğu için hem kıl köklerini zayıflatır, hemde sivilcelere iyi gelir..bide deniz suyu dene aynı şekilde uygula deniz suyu sivilcelere çok iyi geliyor
Deniz tuzu aldim sulandirip suruyorum bazen
Kille limonda yapiyorum sabahlari
Yapmazsam pates kizartilir yuzumde zaten

Cnm eğer beyaz tenliysen alex doğru seçim ama buğday veya esmersen alex olmaz diod olmalı birde yüzün içinde çift cihaz çalışan bir yer bulman lazım seans sonrası kıl kökü falan gözükmez diodda tertemiz olur bir hafta yada 2 hafta sonra çıkar çıkanlarda dökülür aynı zamanda sonra 2. Seans yalnız iyibir merkez seçmen lazım.6 seans yada 7 seansta biter kalanlar olursa tek tük onlarda iğneliyle toplanır.Ayrıca lazere başladığında sivilcelerinde kurur çünki lazerin kurutucu özelliği vardır.Birde roakutan kullandıysan bir yıl sonra başlaman lazım lazere lekelenmelerin olabilir gittiğin merkeze roakutan kullandığın tarihleri belirtmen lazım .Tabii bunlar genetikse geçerli eğer hormon problemin varsa özellikle pko lazer işe yaramaz tam bitiyo gibi olur bir anda yeniden fışkırır
Param olursa size sorarim ins.
Ben simdi pko falan varsa soganla idare edeyim bakalim Allah bir is nasip ederse lazere baslarim

Bence sivilce tedavisini simdilik geri plana alip once tuylerden kurtulmaya bakın, ilac tedavisinden bikac ay sonra lazere baslanabiliyor. Ben 8 seansta tun tuylerden kurtuldum ama benim zaten sorunum yoktu, eski ev arkadasim aynen bu resimdeki gibiydi, once ipl yaptirdi bir fayda goremedi sonra alex e gecti bitis garantili, hala devam ediyor. Tamamen bitmedi ama eski haliyle alakasi yok, az tuylu bir kadina donustu. Boyle kalsam buna da raziyim diyor.
Onun hicbir hormonel sorunu yoktu tamamen genetikti.
Aslinda vucud icin bu yuzden cok endisem yok
Alex icin iyi diyorlar genelde
Beni en cok endiselendiren yuz
Cok hassas kipkirmizi oldu iki senedir boyle
Kilcal damarkar hep gozukuyor

Kadin doğuma gidin birde. Kuzenimde bu şekilde cildiyeye falanda çok gitti en son kadın doğuma gitti pko olduğunu öğrendi

Devlet hastanelerinde ücretsiz iğneli epilasyon yapıyorlardı bazı durumlarda ama şartları bilmiyorum tam olarak. Bir araştırın isterseniz.
Bundan hic haberim yoktu
İgneli yontem yapilmiyor kaldirildi diye duymustum
Arastiracagim tesekkurler

arkadaşım bu tüm vucuttaki kıllanma bir hastalık ve tedavisi oldukça pahalıdır .Sana tavsiyem eğer bir an önce kurtulmak ve hayatını düzene koymak iş bulmak belki de yuva kurmak istiyorsan öncelikle utanıp sıkılmayı ve başkalarının laflarını önemsemeyi bırak bu senin hayatın annen kardeşin bile senin acını anlayamaz tam olarak.Sana tavsiyem en tepeden başlayarak buna cumhubaşkanı başbakan özel hastane hele unıversite sahibi hastane sahipleri zahide yetiş seda...s.. gibi kadın programları yardım dernekleri yani bulabildiğin heryere mailler at mektuplar yaz inan birinden biri cevap verecektir ve seni ulaşamayacağın tedavilere ulaşmanı sağlayacaklardır.ınstagram facebook ta hesap aç.Umarım herşey yolunda gider

sivilcrler için bi önerim var aklında olsun. Yıllarca kırmızı suratım ve irinli sivilcelerle uğraştım. Sonunda la roche posay effaclar serisi ile tanıştım. Nemlendiricisinin micro soyma özelliği vardı. Differrin gibi kabuk kabuk olmuyo suratın. paran olursa denersin. Benim canıma tak etmişti. Aldım öğrenciyken. 2 yıl kadar kullandım ve sonra herkes bana cildimin güzelliğinden bahsetmeye başladı. Farketmişsindir sen de birine iyi gelen şey diğerine gelmeyebiliyor . Umarım şifanı bulursun. Kıllar benimde baş belam. Ona bişey diyemem. Yaşamayan bilemez. Zor hakikaten sosyalleşmenin önüne geçiyor.

Sedefli ağda denediniz mi peki
Yok sir denedim ama bi daha yapabilcegimi sanmiyorum kendi basima yapamiyorum zaten kardesim yardim etmisti yuzumde felakete yol acti alerji olmusti o lekeler ve damar catlamalari hala duruyor . Kollarimdaki killar bi haftada geri cikti. Yuz kol ve bacak yapabildik butun gunum gitti.

arkadaşım bu tüm vucuttaki kıllanma bir hastalık ve tedavisi oldukça pahalıdır .Sana tavsiyem eğer bir an önce kurtulmak ve hayatını düzene koymak iş bulmak belki de yuva kurmak istiyorsan öncelikle utanıp sıkılmayı ve başkalarının laflarını önemsemeyi bırak bu senin hayatın annen kardeşin bile senin acını anlayamaz tam olarak.Sana tavsiyem en tepeden başlayarak buna cumhubaşkanı başbakan özel hastane hele unıversite sahibi hastane sahipleri zahide yetiş seda...s.. gibi kadın programları yardım dernekleri yani bulabildiğin heryere mailler at mektuplar yaz inan birinden biri cevap verecektir ve seni ulaşamayacağın tedavilere ulaşmanı sağlayacaklardır.ınstagram facebook ta hesap aç.Umarım herşey yolunda gider
Haklisiniz hem de cok ailem bile anlamiyor. Babam istese her ay taksitle yaptirabilecek güçte ama bana kıllı seven de vardir diyor. Bir baba bir kızına nasil böyle konusur anlamiyorum..
Evlilik gibi bi dusuncem yok.
Bu durumda bi hastalik gelmesinden korkuyorum.
Ölümün bile haberli gelmesini temenni ediyorum.
Diger soylediklerinize gelince zaten cevreme utandigim icin bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimi ulkeye reklam edemem. Kapali bi bayanim bu sorunumu cogu kisi bilmiyor.Umarim en kisa zamanda hayirli bir işim olur da kimseye minnet eylemem rezil olmam. Tesekkurler

Son düzenleme:
Can'ım bende de böyle sorunlar vardı kısa ve etkili çözümü lazer 3 seansta bitti sadece 50 lira yavaş yavaş yaptırıyorum bende

Kpssden sonra bi işe girceksin muhakkak ozaman kredi çekip lazer ve cilt bakımını rahatça yaptırabilirsin illa ev araba için çekmek gerekmiyo mutsuzsan böyle bi şeyle çözebilirsin bi uzmanla görüş önce üzülme heeşeyin çaresi var en azından lazer olana kadar sir ağdayla çöz idare et

Siz bu alex lazerle igneliyi denediniz mi
ikisinide denedim çözüm alamadım sadece azaldı.iğnelide çözüm aldım oda 10 sene sonra hepsi geri çıktı.iğneliyi yüzüme yaptırdım tanıdık yaptı.tek seansta kökten çözdü.ama iğneliyi şimdi uyanık merkezler elektirğini az verip müşteriyi git gel yapıyolarmış.para kazanmak için.halbuki iğnelinin elektriğini doğru verseler tek seaans bile çözüm.alekstede durum aynı jullünü düşük atıp gel git gel git.bizde para kazanalım senden durumu var.

Okadar etkili mi cidden. Hemen gidip alasım geldi
o kadar etkili canım aldım çok seviyorum valla.yazık etmişim kendime ağdayla haksızlık etmişim.7 yıl önce gelmiş türkiyeye bilmiyordum bütün paramı yatırır alırdım.ama mesela bir arkadaş vurda 2 sene önce almış evde bekliyo diyo.niye yapmıyorsun bilmiyorum dedi.ben yapmaya başlayınca oda çıkarmış dolaptan kullandım dedi.aslında iyi bir alet diyor.insanları anlamıyorum gerçekten.ne istediklerinide.

siğortanız varsa özel hastanelerde lazer epilasyon yapılıyor bence bir görüşün derim .
allah yarımcınız olsun

Yok sir denedim ama bi daha yapabilcegimi sanmiyorum kendi basima yapamiyorum zaten kardesim yardim etmisti yuzumde felakete yol acti alerji olmusti o lekeler ve damar catlamalari hala duruyor . Kollarimdaki killar bi haftada geri cikti. Yuz kol ve bacak yapabildik butun gunum gitti.
Bence sedefli ağda denemelisin.sir agda gibi değil. Cok farkli. Can yakmiyo bile hem de

Back
X