Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet bi sene kullandim
On yedi yasimdayken duzenim bozulmustu adet olmamistim alti ay. doktora gittim bi sey cikmamisti buna da genetik demisti en az uc kutu kullanmisimdir
Butun vucudumu yapabilecegimi sanmiyorum omur yetmez benim agdadan sonra bi hafta suruyor cikmasi bir ay olsa değdi bu zamana derdim..
Vaktim oldugu ve cesaret geldiginde denerim belki tesekkurler
Butun vucudumu yapabilecegimi sanmiyorum omur yetmez benim agdadan sonra bi hafta suruyor cikmasi bir ay olsa değdi bu zamana derdim..
Vaktim oldugu ve cesaret geldiginde denerim belki tesekkurler
Evet bi sene kullandim
On yedi yasimdayken duzenim bozulmustu adet olmamistim alti ay. doktora gittim bi sey cikmamisti buna da genetik demisti en az uc kutu kullanmisimdir
bende de genetik. lazere gittim. çıkmayan yerlerimde de çıkmaya başladı. hepsi çoğaldı. boşa zaman ve para harcadım. param yok diye üzülme. zaten lazer genetiklerde işe yaramıyor.