Her çocuk böylemi?

Hayır yanılıyorsunuz. çocuklst babanın anneye davranışına da dikkat eder, baba da çok önemli, çocuğu anne değil epey çokça baba etkiliyor. Bizim ülkede babalar etkisiz eleman olduğu için, çocuklar daha sorunlu.

Bu arada sağlıkla kucağınıza alın yavrunuz şimdiden gözünüz aydın.

Kuralsız olmak yanlış ama çok kuralcı olmakta yanlış bence.
Çocukların bazı dönemleri aşırı hareketli ve huysuz hırçın olabilir.
Hemen anne babayı suçlamak yanlış bence.
Şu an zaten yaş gereği dağıtmaya ve hareketli hırçın olmaya yatkın.
Tatlı dille ve ufak tefek ödüllendirme yöntemi ile biraz sakinleşebilir

Yetiştirme tarzı cok onemli benim kızım cok hareketlidir evimiz hep dağınıktır ama kızmadım eskisi gibi disari cikilmiyor hayat sartlari yüzünden 4 duvar arasında kapali yerde buyuyorlar normal ama ne derseniz diyin karsinizdakine cocuk gibi degil bi yetiskin gibi davrandiginiz konustugunuz zaman anliyor sizi dinliyor kati kurallar degil ama kural koymak her zaman onemli agladi diye her istedigini yapmamak birakin aglasin eger hic tepki vermezseniz zaten susuyor agla yapma dedikce daha cok agliyorlar imkaniniz varsa cocugunuzu kendiniz yetistirin anneyle ananane babanne ayni olmuyor malesef ha bazi ananeler babanneler var onlara lafim yok yetiştirilme sekli cok önemli herseye hayir yapma dememek de

Çocuğunuz olduğunda çarşaf değiştirme günlerinde bolca sabır diliyorum size oyun oynamak istediğinden gitmiyordur yanınızdan siz tv izlerken basket oynayın resim yapın farklı etkinlikler yaptırın ona da

Çok teşekkür ederim umarım güzel bir evlat yetiştiririm. Şükür ki kocam harika bir insan eminim eşim güzel bir örnek olacaktır oğluma. Allah herkesin çocuğunı bağışlasın.

kızım öyle değildi ama oğlum aynen öyle, devamlı müdahale etmek zorunda kalıyorum, mahcup oluyorum, çok kızınca da vicdan yapıyorummm, gececek elbettt ama sabır......

Insanin kendi cocuguna sabri var canim , benimde esimin iyenleri vardi cok severim ama insani cileden cikariyolar benim cocgum olsa kizarim diyosun ama.kendi cocuga kizamiyorsun ben kendimden bilirim oglum 15 aylik asiri yaramaz asiri harektli kizamiyorumda pasif olmasin diye

cocuk tum bunları yaparken anne napıyor
cocuk anne babasını dınlemıyorsa ortada sorun var aralarındakı saygı olusması lazım
her cocuk oyle degıl tabıkı bazı cocuklar bıraz fazla hareketlı bırde cok rahat kuralsız her kafadan cıkan ayrı sesle kendı kendıne buyuyenler var ozaman zor olur
kendı cocugun olunca sabrın daha fazla oluyor bırde

İyi de çocuğun uyku saatinde ayıracaksınız o Zaman'ı

3,5 yaşında çocuk iki saat yetişkinlere müsaade etmez

Bir kahve içimlik başka şeyle ilgilenebilir ama fazlası beklenmez

Çocuğa oyun kurun mesela aynı odada

al çizgi film sen orada izle biz burada deyince onlar benden gizli ne yapıyorlar psikolojisi olur

Yeğen tabii ki çok sevilir ama ben kendi çocuğumuz gibi olamayacağını düşünüyorum. Kendi çocuğunuzda alışıyorsunuz herşeye zaten e haliyle tahammülünüz daha fazla oluyor.

erkek çocukları bıraz soz dınlemez oluyor çocukta suç yok annesi yaklaşımını değiştirmeli... sizde hamilelikten fazla hassas olabılırsınız çocuk doğunca bu hasssasıyet artıcak bence doğum sonrası gelmesınler...

Ben ilgisiz çocukların böyle olduklarını düşünüyorum. Annesi ilgisiz ise bence bu duruma gelmiş dikkat çekmek için uğraşıyor. Her çocuk böyle değil.

Aşırı hareketli bir oglan annesi olarak diyorum ki bazı cocuklara kural mural iş-le-mez.

Pedagoji egitimim var,kitaplar okudum,büyüklerimi dinledim,geleneklere kulak verdim yani her seyi araştırdım yok yok yok.

2 dakika ayni yerde kalamaz,yapma dediğim ne varsa ısrarla ve inatla yapar.

4-5 yaşına gelmesini bekliyorum, Allah can sağlığı versin bu haller elbet gececek.

akşamları evimi bir gorseler bır gorseler..yastık ne ki keşke yastık yerde olsa.oynamasalar bıle o oyuncaklar ortalıkta heryerde ama heryerde olacak. asla toplu duramazlar .sen toplarken arkandan dağıtacak.bır de ustune tooplan-mı-caak azarı işiticekesin.otururken başından aşaya oyuncak kolısı dokulecek anne bak sana bıcı bıcı yaptım dıyecek.duvarlar karalanacak,tv ye ekranına ınadına kırlı ellerını sıvıcak, elını yüzunu kalemle çizicek anne bak güzel olmuşmu dıyecek..gıysı dolabını oturma odasına taşıcak.bebeklerını veya arabalarını lavabo içinde yıkıcak.ışık anahtarlarını ıkıde bır açıp kapıcak kızdığını gordukçe neşelenecek .her işine ama her işine karışak.anne oyle olmaz boyle olacak dıyecek .elınden gelmeyen her işe ama her işe atlıcak ve sana karışacak..hepsını anne olunca anlıcaksın ve ablana hak vereceksın.

bırde evde serbest buyuyen çocuklar mısfarlıkte çok karıştırmıyor en azından kızım oyle. bılmıyorum.mısafarlığe gıderken tembıhlerım ızın almadan dokunmak yok dıye. ızın alır benden.tatlı sert olmak lazım çocuğa karşı.

sanırım dikkat çekmeye çalışıyor, annesinden babasından yeterli doyum almıyor olabilir, yeterince onu dinlemiyor oynamıyor olabilirler, senin evine gelince sevinçli olduğu için şımarıyor da olabilir, her çocuk böyle değil soruna gelince
bence bebeklerin bile bi karakteri oluyor ve o karakter aynen devam ediyor, tabii yarısını da şekillendirmek anne babaya kalıyor

Her çocuk böyle değil, ama kuralsız, her istediğini olan çocuklar genelde böyle maalesef. Ablanızın eli armut toplamasın bi zahmet kendi çocuğuna sahip çıksın, ablanız diye de evini savaş alanına çevirme özgürlüğü yok kimsenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…