- Konu Sahibi Sungate170308
-
Bazen doğurmasam da böyle içimde mi tutsam diyorum
Merak ettiğim insan kendi çocuğuna daha mı özverili yoksa yiğen ve çocuğun arasında fark yok mu aynımı onu anlamadım buzları yeğenim çocuğum giib diyor. Bende düşünüyorum ben kötü bir anne mi olacağım sürekli uyarıyorum çocuğu. Acaba bunaltıyormuyum?
Çok hareketliyse büyüse de fayda etmiyor ki. Biz sürekli oynuyoruz hala yetmiyor yani .5 yaşında okulda da oynuyor ama nasıl bir enerjidir çözemedim. Ben ondan daha yorgunum :)Aşırı hareketli bir oglan annesi olarak diyorum ki bazı cocuklara kural mural iş-le-mez.
Pedagoji egitimim var,kitaplar okudum,büyüklerimi dinledim,geleneklere kulak verdim yani her seyi araştırdım yok yok yok.
2 dakika ayni yerde kalamaz,yapma dediğim ne varsa ısrarla ve inatla yapar.
4-5 yaşına gelmesini bekliyorum, Allah can sağlığı versin bu haller elbet gececek.
Bazen doğurmasam da böyle içimde mi tutsam diyorum
Katılıyorum yaşamayan bilmezçocuk sizin sözünüzü dinler ama anneyi dinlemez. 3 yaş sendromu zor çocuklarda. ben artık kafayı yiyorum. hani çok bilmiş anneler var ya annenin suçu gibi gören öyle değil işte. her çocuk bir değil. kimi çocuk uslu oluyor söz dinleyen ruhunda var kimi çocuk olmuyor. annenin hüneri değil yani çocuktan çocuğa fark var. dediğim gibi seni dinler ama anneyi dinlemez. hamileyken daha da zorlanman normal takman
Çok hareketliyse büyüse de fayda etmiyor ki. Biz sürekli oynuyoruz hala yetmiyor yani .5 yaşında okulda da oynuyor ama nasıl bir enerjidir çözemedim. Ben ondan daha yorgunum :)
İnş sizinki okulda atabilir benim oğluma okulda yetmiyorTabii hareket her daim devam edecektir ama enerjisinin bir kısmını okulda atmasini umuyorum,bakan her kişiyi sakata çıkardı neredeyse pesinden koştura koştura.
Yine de paha biçilemez bir sevgi ve aşk olduğu için hic ses edemiyorum,Allah tüm yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin
Oyun oynuyorlarmış da sürekli oynamak istemesini sorun ediyor.Çocuk şımarık değil ilgisiz. Biz film izliyoruz sen git çizgi film izle nedir ya? Hiç birlikte boyama falan yapıyor musunuz? Siz ve ya kız kardeşiniz? Ya da bir kitap okuma, bir etkinlik. Parka çıkma? Hoplama zıplama? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çocuğa üzüldüm.
kuralsız yetişen her çocuk böyle maalesef
Kardeşi de uyarıyormuş ama çocuk anneyi dinlemiyormuş.Burada önemli olan kardeşinin tavrı. Benim oğlumda aşırı hareketlidir. Ama gittiğim yerde yerimde oturamam asla hep peşinde olurum. Birşey kirilmasin dagilmasin diye. Eline yiyecek verip dolandirmam ne evimde ne de başkasının evinde ya masa ya da sofra bezi kesin olacak.
Ama siz onun teyzesisiniz, belki annesi çok bunalıp yanınıza geldiyse biraz rahat etmek istemiş olabilir. İnsanların böyle Ankara ihtiyacı oluyor. Benim de annemlerde durumum böyledir. Hamileligin bir etken olduğunu düşünmüyorum. Kız kardeşim hamile. Oğluma karşı hep aynı sabıra sahip. Ama onun evine gittiğimde kardeşimin işini yaparım ona iş bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?