Her degisik insan beni buluyor sanırım. Değişik elti konusu

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Öncelikle iyi bayramlar.

7 aylak evliyim eltilerimle sayılı görüştüm diyebilirim. Çok samimi deģiliz birbirimizi arayıp sormayız.

Evlendiğimden beri büyük eltim sürekli cuma ve kandil mesajları atar ama ben böyle şeylere cevap vermiyorum. Şimdi bi mani bulup karşılık vermek gelmiyor geliyo okuyorum ve kapatıp geçiyorum.
Bu benim eltime batmış yememiş içmemiş kvme yetiştirmiş.

Ben sürekli mesaj atıyorum darlydaya bana cevap vermiyor ben ona ne yaptım ki çok kırıldım artık konuşmam demiş.

Ne büyük hata yapmışım aman allahım. Neyse bugün bayramdır küçük olanda benim mesaj atayım dedim. Cevap vermemiş. Bu umrumda değil vermesin ben yapmam gerekeni yaptım büyüklük benim olsun.

Sorun şu hanımlar akşam üzeri kv me gideceğiz. Büyük ihtimal onlarda orda. Sizce ne yapmam gerek? Siz olsanız ne yapardınız. Herkes orda olur selam allahın selamı elimi uzatsam mı ki? Yoksa görmemezlikten mi gelsem?

Bide bu eltimin huyu sanırım evin ilk gelini. Bi küçük eltimide zamanında kıskanmış sürekli kv mi ondan falan baya kök söktürmüş.

Ben ne yapayım değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Düzenleme: hanımlar kendimi yanlış aktardım kısaca şöyle söyleyeyim. Ben zaten cevap verdim ilk zamanlar. Sonralardan o bana ben ona kişisel mesajlar attık konuştuk. Araştık hatta. Sonralardan cuma mesajlarına cevap vermedim çünkü evde internet olduğundan sms yapmıyorum. Wptan bir kaç kez mesaj attım geri dönüş yok. Karşılığında kvme beni anlatmış yazmadıda etmedide diye.

Yani anlayacağınız son mesaj bile telefonumda duruyor ben yazmışım.

Ama kimseye kanıtlama yapmicam özellikle kvme bisey demicem. Sadece orada da bana surat yapıp yüzünü dönerse diye konu açtım. Ilk kez başıma geliyor ben böyle bişey görmedim daha önce.

Şimdi inşallah kendimi aktarabilmişimdir.

Son düzenleme:
kadinin yaptığında kötü bir durum yok ki, ayip olmasin diye en azindan 1-2 sefer '' bilmukabele sizinde'' yazsaniz eliniz aşınmazdı.
tabi bayram mesajınıza onunda cevap vermemesi sacma olmus.

birsey olmamis gibi davranin bayramlasin ve mesafeli olun.

Haklısınız açıklamamışım. Evde internet olduğu için paket yapmıyorum. Kv falanda biliyor mesajlara cevap vermem veremem daha doğrusu.

Evet elim aşınmazdı ama bilmiyorum ya ilk zamanlar mesaj attım hal hatır sormak için ama sonralardan her zaman her zaman yazmadım yani.

Sevmesenizde nezaketen de cevap verseymişsiniz keşke beklemiş demekki zaten onun da sizin bayram mesajiniza cevap vermemesi kirildigini gosterir bence hiç bişey olmamış gibi bayramlaşın bayram bu böyle ufak seyler yüzünden küslük olmaz

Bence hic o islere girme bosuna basini agritma gormemis duymamis gibi yap normal biriymis gibi selamlas ve bayramlas cok fazla diyolaga gerek yok ama gormemezlikten gelirsen is uzar mesafe hr zaman iyidir ozellikle esin ailesine karsi ne yuzgoz olacan ne hic konusmayacan resmi bir muhabbet olacak o kadar

Orası öyle zaten yüz gözde değilizde. Teşekkür ederim.

Toplu mesajlara ben de hiç cevap vermiyorum. Onu iletişimde kalmak, hal hatır sormak anlamına geldiğini düşünmüyorum. Eltiniz demiş ya ben ona hep mesaj atıyorum o cevap vermiyor diye. İletişim kurmak için atılan bişey değil ki,"cuman mübarek olsun darlydacım nasılsın" yazsa neyse. Yani alınmak yersiz burda.
Ama alınmış onun için önemli demek ki.
Karşılaştığınızda görmezlikten gelmeyin sakın, selam verin, hatta ben olsam durumu açıklardım, alınmışsın ama sana özel bişey değil, genel alışkanlığım bu tarzında güzel bir şekilde gönlünü alabilirsiniz.
Arada büyütecek çok büyük bir mesele yok daha yolun başındasınız böyle şeyler için soğukluk sokmayın araya.

Haklısınız zaten görümcem kv üvey annem neredeyse rehberimdeki herkes atıyor. Hiçbirine cevap vermiyorum ona özel değil yani.

Aslında kv me dedim açıklamıştı durumu o soyledi ben söyle demedim de. Yinede kırılmış. Üzüldüm böyle olmasını istemezdim ama şahsi bir kez ramazanda aradı bide nasılsın demişti hep cevap verdim. Bende yazdım hal hatır sormak için abla nasılsın diye. Yetmiyormuş demek ki. Sağolun bu arada hayırlı bayramlar.

Rica ederim, size de hayırlı bayramlar.
Dediğim gibi bayramını kutlayın, açıklayın gerekirse, sonra kendisine bırakın çok üstüne düşmeyin, hala uzatırsa kendi bileceği iş, ama uzatmazsa siz de uzatmayın gerek yok.

kendinize dertmi arıyorsunuz? incir çekirdeği doldurmayacak bir konu ve bayramlaşıp bayramlasmayacaginizi düşünüyorsunuz bu konu yüzünden ben de olsam iyi niyetle attığım mesajlara cevap gelmese kırılırım yani yabancı değil sonuçta eltide aileden sizde bir hayırlı cumalar yazsanız incileriniz dökülmez kandilde senede bikac kere olan bişey cevap verseniz ne olucakki ? bence bayramlasin ufacık şeylerden kin gutmeyin sevin birbirniizi

Sadece bu kadar mı ?konuya attığın başlık ile içerik arasında çok farklar var ve ben değişik bir insan tavrı görmedim

Mesaj atmış ,cevap gelmeyince kırılmış ama bunu kayınvalideye yetiştirmekle hata yapmış doğru .Keşke bir kaç mesajına cevap yazsaydın

Bence normal şekilde bayramlas,uzatirsan dillerinden kurtulamazsin bu defa

Bir kaçına yazdım zaten. Ama rutinleşen her cuma mesajına artık cevap atmadım. Gelen maniye seninde mubarek olsun abla diyorum. Gelen cevap yok neden çünkü toplu mesaj. Bende mesaj attım onun kişisel mesajina aramalarınada cevap verdim.
Anlatamamışım olayı kusura bakmayın. Olay bundan ibaret sürekli cevap yazmıyorum deģil son zamanlarda cevap vermedim.

Hiç cevap yazmamazlık yapmadım ki..
Ilk zamanlar cevap yazdım son şu bi kaç dönemdir bişeyler yasandı. Mesela eşim abisiyle görüşmüyor konuşmuyorm benimde eltimle görüşmemi istemedi. Ben buna ragmen yine cevap verdiğim kişisel mesajlar oldu. Bunu haketmedim. Kv me ispiklenecek kadar kötü deģildi yani durum.

Him o zaman kayinvalideye söylemesi üzüldügunden değil

Ama sen yinede bozuntuya vermeden bayramlas :) daha fazla açık aramasın çünkü surat asarsan çok kazan kaynatırlar arkandan

Yani sürekli mesaj atıyorsa arada bir teşekkürler vs. yazabilirdiniz. Hiç yazmayışınız dikkatini çekmiş demek ki. Tabi böyle bir durumda normalde mesajı kesmek ve mesafe koymak gerekir karşı tarafın da mesafe istediğini düşünerek. Kaynanaya yetiştirmesi kötü olmuş. Bence hiçbirşey olmamış gibi merhaba-nasılsın vs.

Diğer yaşadıklarını bilemem ama mesajıma cevap vermese bende bozulurum, sonuçta akrabasınız yabancı değilki.

Arada teşekkür ederim vs yazsaydınız ne olurdu anlamıyorum, evet kv yetiştirmesi yanlış tamam da, ayrıca neden elinizi uzatmayacakmışsınız daha neler. Bence siz daha da mesafe koymaya bahane arıyorsunuz. Siz kök söktüren elti görmemişsiniz. Başlığa istinaden siz daha değişiksiniz.

mesajlarina arada cevap vermissiniz zaten bence bu konuda eltiniz haksiz ama bayramda mesaj konusunda ben biraz farkli dusunuYorum.bayramda mesaj ese dosta arkadasa atilir.eltinizi mesajla degil arayarak kutlasaydiniz keske. gordugunuzdede gayet normal konusun bence onemsemeye gerek yok.iYi bayramlar

Ben konuyu eksik yazdım hiç değil son zamanlarda cuma mesajlarına cevap yazmadım. Kişisel olarak aradım sordum aynı şekilde mesajlarına cevap verdim. Bi anda kvme böyle demiş. Mesajlarıma cevap vermiyor demiş. Ama benim telefonumda herşey kanıtlı konuşmalarımız duruyor. Hatta en son ben hayırlı kandiller demişim. Mesaj cevabına. Bi daha konuşulmamış. Yaziyorum nasılsın diyorum cevap yok çok kırıldım falan demiş.

Kimseye bişey kanıtlamak zorunda deģilim. Ama üzüldüm böyle şeylere çok takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…