Her erkek aldatır mı?

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
Siz kocanızın sizi aldatacağını düşünüyor musunuz? Hiç aldatıldınız mı?

Ben sırf bu aldatılma olayları yüzünden evlenmeme kararı aldım.

Hangi erkekler aldatmaz? Yada ne onları engeller?

bende 24 yaşındayım.Aynı senin gibi düşünüyorum..
en dindar ahlaklı görüneninden en ahlaksızına kadar hepsi aldatma eğiliminde...
sözle bakışla zihinle yada fiziksel olarak....evli bekar farketmiyor üstelik..
Ha aldatmayan her yönüyle sadık olan yokmudur ...?
tek tük vardır oda bize denk gelmez....

Hic aldatilmadim ama hep tetikte beklerim.insanoglu bu belli olmaz seytana uyuverir.tabi bunun kadini erkegi yok.herkes aldatir..

her erkeğin aldatma potansiyeli vardır gözü kapalı güvenmemek lazım. ha sadece erkekler değil kadınlar da aldatabilir o yüzden çiftler birbirlerinin kıymetini bilmeli içlerindeki başlangıçta hissettikleri kaybetme korkusunu söndürmemeli. oohh bu benim elimin altında nasıl olsa düşüncesi hakim oldu mu o işten hayır gelmiyor maalesef

Her erkek değil her insan aldatabilir. İhanet cinsiyet meselesinden ziyade kişilik meselesidir.
Vardır aldatanı da aldatmayanı da..

Kesinlikle her erkek aldatır düşüncesine katılmıyorum. Benm kocam beni aldatmaz gibi aptalca bir seye asla inanmasamda her erkk bunu yapar demekte o kadar aptalca gelior ve inanmiorum. Hayat bu cok sey olabilir şartlar degisebilir ama su an icin nisanlimin beni aldatacagi hic aklima gelmior. Aklı başında,kendine saygısı olan adam böyle sey yapmaz. Hep derim erkek aldatabilir bu oluyor ama cekip gitmeyide bilecek. Başkasına asik olduysan git onunla ol hem onu hem bunu üzmek saygısızlık. Buda bir karakter eksiği bence. Ayrica gercektennn allah korkusu olan adam(sahte dindarlardan bajsetmiorum) esine boyle sey yapmaz die düşünüyorum Rabbim kocalarimiza akil fikir saygi ve allah korkusu versin....

Bencede her erkek aldatmaz ancak cogu erkekte bu potansiyel var. Genelde gencken cok sevgilisi olmus görmüş geçirmiş insanlar durulur derler ama bilemiyorum

Aldatır diye evlenmeye misin ne saçma ahah. Öleceğiz nasılsa diye hayatla bağları da keserim o zaman. :1:

her erkek aldatmaz damlacık...yalnız her insanın her an aldatma potansiyeli vardır kadın-erkek fakat yeterli ahlak olgunluğuna ulaşmış insan yapmaz ki bunun dindarlıkla, ya da dindar görünmekle hiç ilgisi yok....şu erkek aldatmaz gibi bir sınıflandırma çok yanlış...yaşayıp, hissedip kendin anlamalısın ve bence bu kadar karamsar olmadan önce erkeklere bir şans ver .....

Ben aldatildim. Yakaladim da zaten. Ama her erkek aldatmaz. Karakter meselesi bu. Beni aldatan cocuk suan evli ama esini sanaldan aldatiyor. Hayati bu sekilde gecmis yani. Karakteri bozuk. Herkes boyle olacak diye birsey yok. Ama gerek cevremdeki erkekleri gerekse burada acilan konulari gorunce sanirim o guvenilir erkeklerin nesli tukenmekte.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Efendim, bütün erkekler aldatmaz.
Konunun erkeklikle kadınlıkla ilgisi yoktur, cinsiyet meselesi değildir. İnsanlık meselesidir. Aldatan birçok kadın da vardır. Düşüncesinde, bakışında, vs..
Ama illa sadece erkeklere indirgeyecekseniz konuyu benim kendi tecrübelerimden şahsi tespitim şu yönde.
Böyle çocukluğunda zor bi hayat yaşamış olan veya yokluk görmüş olan veya ne bileyim, büyük acılar çekmiş olan vicdani duyguları yüksek olan adamlar daha sadık oluyorlar. Aldatma filan olmuyor.

Bir de bunun haricinde her şeyi görmüş, her şeyi yaşamış, tecrübe etmiş artık belli bi doygunluğa ulaşmış erkekler de aldatmıyor. Yani yapacağı hovardalığı yapmış doymuş adamlar, 30 yaşından sonra filan yani. Bu da ikinci kategori.

Son düzenleme:
Erkekler kolay kandirilabilen varliklar iradesi dusuk, kadinlar yillardir istedigi gibi oynatiyor diye yazik garibanlarin ustune yapismis bu leke erkek aldatir diye..
Aldatir mi gercekten? Aldatir tabi ama zihinlerinde her ne yasiyorlarda - biryerde okumustum - sadece cinsel yonlu duygusalliktan cok uzak birsey yasadiklari icin O kadinlarla erkekler bunu aldatma olarak algilayamiyormus.
Ha kadin boyle bir dusunceyle karsilarina ciksa sen beni aldattin k.... diye kellelerini ucururlar orasi ayri... ERKEK İSTE!
Ve sunuda belirtim erkekler yonlendirilebilen varliklar bence kadinlar daha cok suclu..
Ama soylede bir istatistik var ki turkiyede aldatan EVLİ kadin sayisi erkekten daha cok..
Sevgilimin bekar bi arkadasi var afedersiniz 4 gunlugune istanbula gitti bir tanesi dul bir tanesi bekar mi evli mi belli degil iki taneside kesin evli olan 4 kadinla birlikte olmus!!!!

Yasal istatistigi bilmiyorum ama bu dedigimden kabaca her aldatan kadin erkek orantisi olarak 4:1 olarak degerlendirebiliriz...
Vay anasini sayin seyircilerr.....

"Her erkek aldatır." cümlesi ne kadar yanlışsa "Şu erkek aldatmaz." cümlesi de o kadar yanlıştır.

aldatmaya hangi açıdan baktığınıza bağlı, bedensel diyorsan he erkek aldatmaz.. onu ya dini ya da vicdanı durdurur....
Ruhen aldatma olasılığı bedenen aldatma olasılığına göre çok fazladır. aşık olması yoğun duygular beslemesi olasılığı yaşamı boyunca vardır. ha işi reele dönüştürmez içinde yaşar belki ama bu da bir aldatma sayılır sonuçta... aşk duygusu birden kapıyı kırıp girdiği için onu garantisini vermek zor... ha içinde yaşar içinde söndürü.. her erkek aldatmaz ama olasılıklar herzaman yüksektir zannımca

ben aldatıldım . eski sevgilisini benle beni eski sevgilisiyle aldatmış . ayrıldım dedi haberim yoktu . sonra bir gün eski sevgilimle görüştüm falan dedi şok oldum .araştırdım biraz . meğersem işin içinde başka kadınlarda varmış sadece ben değil . adam tuttuğunla aldatmış sevgilisini . ne hikmetse ayrılmıyordu da . kadıncağız kul köle oluyordu buna . sonunda muradına erdi evlendi adamla . ama eminim ki adam bunu aldatmaya devam ediyordur . fırsatını bulsa affetmez yani . burda gördüğüm şey aslında biz kadınlar anlıyoruz biliyoruz algılıyoruz ama nedense vazgeçmiyoruz bu tiplerden . ben vazgeçtim o vazgeçmedi . şimdi adamı neden suçlayayım ki . kadın razı . kadın kaptırmamak için herşeyine göz yumuyor . kısaca aldatılmak istemiyorsak affetmicez birdaha . ama affettikçe erkek aldatır . kime sınırsız özgürlük verilirse o erkek yapar . kaybetme korkusu yaşamayan erkek aldatır . her erkek aldatmaz . benim babam aldatmadı . yakın çevremden hiç duymadım . her erkek aldatır yalanı alldatılan kadının uydurduğu yalandır . ben başka bir konuyada yazdım burda bana sen böyle düşünüyorsan terapiye git dendi . içler acısı . aldatanı affetme dediğim için terapi öneriliyor bana . şaka gibi . insanlar okadar içselleştirmişler ki aldatılmayı . inşş böle bir zavallı kadın olmam . büyük konuşmak istemiyorum ama aldatılma karşısındaki verdiğim tepki budur yani ..

Ben 2010 da evlendim. Ilk tanistigimiz gun esim kendisiyle ilgili ne varsa anlatti ve butun sosyal medya hesaplarinin sifrelerini verdi. Kendisine bir kere mailden bi kere de facebook'tan kadinlar tarafindan mesaj atildi. Ikisinde de bana havale etti ilgileniver diye. Surekli dipdibeyiz zaten. Ona guveniyorum. Oyle kuru bir guven degil kendisi adam gibi adamdir Allah razi olsun. Hep der, basina gelmesini istemeyecegin seyi baskasina yapmamak lazim. Ben seni aldatirsam sana da bu hakki vermis olurum. Zaten birbirimize soz verdik. Ileride birbirimizden aldatacak kadar bikarsak bunu acikca soyleyecegiz ve bosanip ne balt yiyeceksek o zaman yiyecegiz. Ama bizimki kararli. Burus burus bir teyze olana kadar birakmayacagim seni, o halinle ilgili planlarim var :17: Kilo alirsam diyorum, o zaman da degisiklik iyi olur diyor :1: Adamin butun hayalleri benim uzerime :52:

Simdi nasil oldu da esimi bu hale getirdim diyeceksiniz. Oyle dunya guzeli biri degilim. Zaten bi bucuk metre boyum var. Cilveli isveli olmakla yakindan uzaktan alakam yok. Beceremem zaten. Oyle evcil hamarat biri de degilim.

Aslinda ben esimi hic degistirmedim. Zaten kendisi boyle. Yani hayatta tek istedigi sey huzur, bana bayildigindan falan degil yani sadece beni mukemmel gormek istiyor ve goruyor da. Insanlari degistiremezsiniz, evleneyim ben bunu yola sokarim demeyin. Yada bir kere aldatti artik cok pisman vs. diyerek kendinizi kandirmayin cunku adamin kisiligi o sekilde.

Bir de sunu unutmayin esinizin en iyi arkadasi siz olun. Evde yemek yapan cocuk doguran temizlik yapan kadin bir sure sonra sadece hayatini idame ettirdigi siradan bir seymis gibi gelecek gozune. Ama eger esinizin kankasi da siz olursaniz size hem arkadas hem de es olarak baglanacak. Ama dedigim gibi kisilik meselesi.

Allah hickimseye aldatilma acisi vermesin.

Back
X