Her erkek aldatır mı?

Sadece erkek değil kadınlarda aldatabilir. Fakat sorunuzun cevabı her erkek aldatmaz ama aldatma eğiliminde olabilir.

Her erkek aldatmaz, her kadın da aldatmaz. Aldatan insanın kişilik problemleri vardır. Çok gençtir, kişiliği oturmamıştır, bi halt sanır aldatır. Olgundur, iyi para kazanmaya başlar etrafına kadınlar toplanır, aldatır. Yaşını başını alır, aklı çıtırlara kayar, aldatır. Aldatmayı alışkanlık haline getirmiştir, aldatır da aldatır.

Aldatmayacak adamı nasıl buluruz nasıl anlarız sorusunun bir cevabı yok. Eğer güven problemin yoksa hissedersin zaten. Bi de böyle şeyler dilinde olan adam genelde aldatmaz. Bi eniştem var sürekli konuşur " dün de ruslara gittik, arkadaşım katyayla nadya nasıl" falan gibi şakalar yapar ama ailesine korkunç bağlı bir adamdır. Ablam da ler geçer, bazen takılır o da ona.

Öyle bütün hayatını kadının önüne seren erkeklere de güvenmem ben pek. Şifreleriymiş telefonuymuş önğne yığıyorsa kork o adamdan. Güvensizdir çünkü. Senden de aynısını bekler, vermezsen sorun çıkar. Ha aldatır demiyorum ama bunaltır insanı. Bana eşim al bunlar şifrelerim dese ne münasebet derim. Banane senin hesaplarından. Güveniyorsam kontrol etme ihtiyacı duymadan güvenmeliyim. Ve şunu bilir şunu söylerim, düzgün karakterli bir adama koşulsuz güvenirsen, o güveni boşa çıkarmamak için elinden geleni yapar.

guzel soru sormussun ama cevabıda bellı malesef bana gore her erkek alldatırr cok nadırdır oyle aldatmayan bu kanıya cok guvendıgım sevdıgım kişi tarafından aldatılınnca bu sonuca vardımm aldatanda bırdaha yapmam derse onada ınanmayın

Ben evliyim aldatilmadim(ama buradakileri okuyunca ya oyleyse diye bi paranoya geliyor)ben asla esim aldatmaz diyemem buyukkonusmazm yapacak tarzda degil ama gene de insanoglu bu belli olmaz.Allah korkusu olan yapmaz bence

Siz kocanızın sizi aldatacağını düşünüyor musunuz? Hiç aldatıldınız mı?

Ben sırf bu aldatılma olayları yüzünden evlenmeme kararı aldım.

Hangi erkekler aldatmaz? Yada ne onları engeller?

bence her erkek aldatmaz
çünkü bazı erkekler gerçekten bir kişiyi seveyim yıllarca onla beraber olayım hayatımın sonuna kadar sadece o olsun istiyor
yani hayatı boyunca sadece tek bir kişiyle beraber olma arzusunda olup o niyetle evlenen erkekler de var
sanırım karakter meselesi
bazı erkeklerin kucağına çıplak kadın gönder yine de aldatmaz
karakter meselesi
sanırım duygusallığı cinselliğe göre ön planda tutan bir karakter
bazı erkekler tek eşlilikten yana oluyor ömrünün sonuna kadar :)

ayrıca aldatan kadın da çoktur
çoğu erkek kendinden olmayan bir çocuğu kendi çocuğu bilip büyütmektedir
kadınlar aldatır da hamile kalırsa örtbas edebiliyor çok rahat
erkekler örtbas edemiyor ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
Ben 2010 da evlendim. Ilk tanistigimiz gun esim kendisiyle ilgili ne varsa anlatti ve butun sosyal medya hesaplarinin sifrelerini verdi. Kendisine bir kere mailden bi kere de facebook'tan kadinlar tarafindan mesaj atildi. Ikisinde de bana havale etti ilgileniver diye. Surekli dipdibeyiz zaten. Ona guveniyorum. Oyle kuru bir guven degil kendisi adam gibi adamdir Allah razi olsun. Hep der, basina gelmesini istemeyecegin seyi baskasina yapmamak lazim. Ben seni aldatirsam sana da bu hakki vermis olurum. Zaten birbirimize soz verdik. Ileride birbirimizden aldatacak kadar bikarsak bunu acikca soyleyecegiz ve bosanip ne balt yiyeceksek o zaman yiyecegiz. Ama bizimki kararli. Burus burus bir teyze olana kadar birakmayacagim seni, o halinle ilgili planlarim var :17: Kilo alirsam diyorum, o zaman da degisiklik iyi olur diyor :1: Adamin butun hayalleri benim uzerime :52:

Simdi nasil oldu da esimi bu hale getirdim diyeceksiniz. Oyle dunya guzeli biri degilim. Zaten bi bucuk metre boyum var. Cilveli isveli olmakla yakindan uzaktan alakam yok. Beceremem zaten. Oyle evcil hamarat biri de degilim.

Aslinda ben esimi hic degistirmedim. Zaten kendisi boyle. Yani hayatta tek istedigi sey huzur, bana bayildigindan falan degil yani sadece beni mukemmel gormek istiyor ve goruyor da. Insanlari degistiremezsiniz, evleneyim ben bunu yola sokarim demeyin. Yada bir kere aldatti artik cok pisman vs. diyerek kendinizi kandirmayin cunku adamin kisiligi o sekilde.

Bir de sunu unutmayin esinizin en iyi arkadasi siz olun. Evde yemek yapan cocuk doguran temizlik yapan kadin bir sure sonra sadece hayatini idame ettirdigi siradan bir seymis gibi gelecek gozune. Ama eger esinizin kankasi da siz olursaniz size hem arkadas hem de es olarak baglanacak. Ama dedigim gibi kisilik meselesi.

Allah hickimseye aldatilma acisi vermesin.

Biz de 2005'te evlendik. Dediklerinizi aynen yaşadık yaşıyoruz. Bire bir. Benim eşim de aynı şeyi söyler. Ben yaparsam Allah bana da yaşatır diye korkar da. Ben de bilirim eşimin şifrelerini, saklamaz hiç. Ama hiç bakmışlığım da yoktur. Sizden tek fazlam benim ya alırsam dediğiniz kiloları almış olmam. 50 kiloyla evlenip bebek tedavisi doğum derken 85 kilo oldum. Ama adam bana bakarken hala gözleri ışıldıyor. Konuya dönersek aldatmanın cinsiyeti değil, şahsiyeti vardır. Şahsiyetli insan, aldatmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 2010 da evlendim. Ilk tanistigimiz gun esim kendisiyle ilgili ne varsa anlatti ve butun sosyal medya hesaplarinin sifrelerini verdi. Kendisine bir kere mailden bi kere de facebook'tan kadinlar tarafindan mesaj atildi. Ikisinde de bana havale etti ilgileniver diye. Surekli dipdibeyiz zaten. Ona guveniyorum. Oyle kuru bir guven degil kendisi adam gibi adamdir Allah razi olsun. Hep der, basina gelmesini istemeyecegin seyi baskasina yapmamak lazim. Ben seni aldatirsam sana da bu hakki vermis olurum. Zaten birbirimize soz verdik. Ileride birbirimizden aldatacak kadar bikarsak bunu acikca soyleyecegiz ve bosanip ne balt yiyeceksek o zaman yiyecegiz. Ama bizimki kararli. Burus burus bir teyze olana kadar birakmayacagim seni, o halinle ilgili planlarim var :17: Kilo alirsam diyorum, o zaman da degisiklik iyi olur diyor :1: Adamin butun hayalleri benim uzerime :52:

Simdi nasil oldu da esimi bu hale getirdim diyeceksiniz. Oyle dunya guzeli biri degilim. Zaten bi bucuk metre boyum var. Cilveli isveli olmakla yakindan uzaktan alakam yok. Beceremem zaten. Oyle evcil hamarat biri de degilim.

Aslinda ben esimi hic degistirmedim. Zaten kendisi boyle. Yani hayatta tek istedigi sey huzur, bana bayildigindan falan degil yani sadece beni mukemmel gormek istiyor ve goruyor da. Insanlari degistiremezsiniz, evleneyim ben bunu yola sokarim demeyin. Yada bir kere aldatti artik cok pisman vs. diyerek kendinizi kandirmayin cunku adamin kisiligi o sekilde.

Bir de sunu unutmayin esinizin en iyi arkadasi siz olun. Evde yemek yapan cocuk doguran temizlik yapan kadin bir sure sonra sadece hayatini idame ettirdigi siradan bir seymis gibi gelecek gozune. Ama eger esinizin kankasi da siz olursaniz size hem arkadas hem de es olarak baglanacak. Ama dedigim gibi kisilik meselesi.

Allah hickimseye aldatilma acisi vermesin.

Amin Allahm kimseye yasatmasin ve mutlulugunuzu daim etsin yazdiklariniz cok hos ve mantikli tam dusunduklerimi bir bir yazmissiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aldatmaz diye dusunurdum ama aldatildim. Topunun belasini versin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bence her erkek aldatmaz
çünkü bazı erkekler gerçekten bir kişiyi seveyim yıllarca onla beraber olayım hayatımın sonuna kadar sadece o olsun istiyor
yani hayatı boyunca sadece tek bir kişiyle beraber olma arzusunda olup o niyetle evlenen erkekler de var
sanırım karakter meselesi
bazı erkeklerin kucağına çıplak kadın gönder yine de aldatmaz
karakter meselesi
sanırım duygusallığı cinselliğe göre ön planda tutan bir karakter
bazı erkekler tek eşlilikten yana oluyor ömrünün sonuna kadar :)

ayrıca aldatan kadın da çoktur
çoğu erkek kendinden olmayan bir çocuğu kendi çocuğu bilip büyütmektedir
kadınlar aldatır da hamile kalırsa örtbas edebiliyor çok rahat
erkekler örtbas edemiyor ortaya çıkıyor.

İnşallah bi kaç sene sonra aldatıldım diye konu açmazsın buraya.

eğer erkek karısını ya da sevgilisini her neyse çok seviyorsa kaybetmeyi göze alamaz ve kolay kolay aldatmaz. amaa benim kocam kesinlikle aldatmaz diyemez kimse bence ,hayat bu kime ne getireceği belli olmuyor malesef :19:

Back
X