Her erkek aldatırmı? Aldatan mı suçlu,Aldatılan mı?

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kızlar bu ara en çok gördüğümüz konular aldatılma üzerine.bende yeni evliyim ve korkar oldum artık.eşim eve geç gelse acaba aldatılıyomuyum diye düşünmeden edemiyorum...çok surat yapıyorum bazen olmadık nedenlerden..ERKEK İÇİN aldatma nedeni olabilirmi bu? sizce aldatan erkekler neden aldatır.ne eksik gelir onlara,neyi yetiremez kadınlar?

aldatılma nedenini sormuşsun..hiç bir neden hiçbir sebeb aldatmaya bahane olamaz,adam benden memnun değilse açık açık söyleyecek baktı bende düzelme yok gitsin boşasın ondan sonra ne halt edicekse etsin,aman ben surat astım kadınlık yapamadım eşim beni aldattı hakettim diyemem kabul edemem beğenmeyen çeksin gitsin..hem karım evde dursun beklesin hemde ben günümü gün edeyim diyemez bir erkek hakkı yok buna..

Son düzenleme:

İnsanoğlunun eksiği bitmez arkadaşım; ilgi gösterirsin rahat bırak der, uzak durursun ilgilenmiyor der, cok güzel olursun cirkini beğenir, bakımsız olursun bakımlıyı secer, ev hanımı olursun çalışanı bulur, çalışan olursun ev hanımı cocuklu bulur :)

Kadın/Erkek diye ayırmamak lazım. Eğer bu şekilde düşünürsen üzülürsün. Vicdanı, Ahlakı olmayan herkes birbirini aldatabilir.

cidden paranoyak oldum.geç geliyor iki gündür çalışıyorum diyor ama ya çalışmıyosa başka yerdeyse.eşime güveniyorum ama erkek milletine çokta güvenmemek lazım yazıyor bazı arkadaşlar.böyle oluncada insan paranoyak oluyor.

her erkeğin aldattığına inanmıyorum. eşime de güveniyorum. sonuçta bende sabah işe diye çıkıyorum evden, bazen mesaiye kalıyorum 10 da eve geliyorum. şimdi geç geldim diye eşim aldattığımı mı düşünsün?

eğer şeytana uyar ve aldatırsa eninde sonunda ortaya çıkar bu.
bu dünyada hiçbirşey gizli kalmaz. Allah kuluna gösterir.

ama paranoyak olmaya gerek yok. aldatılan arkadaşlar için üzülüyorum. aldatmanın bahanesi olamaz. surat astın, iyi yemek yapamadın, sıcak davranmadın gibi birsürü bahane söyleselerde aldatmak için yeterli değil.

çünkü evlenirken bir söz veriyorsun. verdiğin sözü çiğnemeyeceksin. sevgin ve saygın bittiyse, gönlünde, hayallerinde bir başkası varsa o zaman boşanır yoluna devam edersin.

Allah kimseyi şaşırtmasın, yoldan çıkarmasın. ama dikkatli olmakta fayda var.

Son düzenleme:
canim olmadik seylerde surat yapma gizliden takibini ediceksen et ama olur olmadik guvensizlik yapma.merek etme aldatan adam minareyi calan kilifini hazirlar misali yaptigi rezillige mutlaka bi bahane bulur.

yani suclu tabikide aldatanda nerden bulurlur o hakki bilmem.kimsenin basina gelosin istemem.eminim zordur aldatilmak.

kadını erkeği yok bunun canım benim...
böyle düşünerek surat yaparak biyere varamazsın...
hiçbi yalan sonsuza kadar kadar sürmez...
varsa bişey çıkar ortaya zaten...
allah şaşırtmasın kimseyi...

Tabii ki her erkek/kadın aldatmaz!
Aksini düşünenlerin kendilerine yandaş aradığına inanıyorum ben!

KK da bu konuları çok fazla okuduğun için paranoyak olmuş olmayasın?

Adam işine gidip evine geliyorsa sorun yok, bunaltma.

ALLAHA şükür bişeyini görmedim henüz zaten çok yeniyiz.ama gerçekten buradan okudugum konulardan etkileniyorum sanırım...

arkadasım guzel bı soru sormusun ama en guvenılır erkek bıle aldatıyor nedenınıde acıklayım evlenıyorsun onun oluyorsun bı zaman sonra bu benım nasıl olsa dıyor hersey aynı aynı olmaya baslayınca bı monotonluk oluyor kadın sıkılmasa bıle erkek kesın sıkılıyor arayışa gırıyor aldatmasa bıle gozlerı başka kadınlara kayıyor ben yaşadıgım için konusuyorum bence sende gözunle gormeden kuruntu yapma ama gözunlede gorursen burnundan getır cunku her ne olursa olsun hıcbı bayan aldatılmayı hak etmıyor ortada kadın tarafından aldatma yoksa

gözümlede gördüğüm an benim için herşeyin sonu olur gibime geliyor.yanı onunla tekrar barışmayı düşünemem düşünsemde eskisi gibi olamam.o yüzden bu olmadan önüne nası geçerim olmaması için benim elimden bişey gelirmi bunu bilmek isterim.

her erkek aldatır diye bişey yok..
evlilik sorumluluğunu sindirmiş,karakteri sağlam kişiler.. kadın veya erkek farketmez,aldatmaz..
geçimsizlik belki olur ama, her geçimsizlik olan evlilik, aldatmayla da sonlanmaz..
anlaşamıyorsan, ömür geçmez diyorsan, ayrılıp hayatına bakacaksın...benim düsturum budur..

eşine güveniyorsan sorun olmamalı,ama gözlerini de üzerinden çekmemeli..
insanoğlu, şaşar beşer..

ama erkekler öyle düşünmüyor bence.benim heyecanım bitti artık sevmiyorum ayrılayım diyen erkek çok azdır.sevmiyorum ama elimin altında dursun bu saatten sonra boşanmak olmaz,çocuklarımın anası,ev işlerini sırtlanan birisi var.madem ben aşkı dışarıda arıyım çaktırmadan diyorlar bence...

bunları demeyen de var canım. böyle düşüncelerle kafana şüphe tohumları ekme...

buraya yazan bayanlar konu başlığından da anlayacağın üzere "bir derdim var." diyerek yazıyorlar.

derdi olmayan, eşi aldatmayan buraya yazmaz ki... yani hep üzücü örnekleri okudun, etkilendin.

iyi örnekler ise kişilerin kendilerinde kaldı, paylaşmadılar.

gözünü açık tut her zaman, ama şüphe ile kendini zehirleme...

böyle düşünüyorsan da düşünceni kendine sakla, tabir-i caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derim ben.

Her erkek elbette aldatmaz ama aldatanlar çoğunlukta gibi. Sebebi de bana göre erkek çocuklarıı ahlak, vicdan ve merhamet duygularından uzak yetiştirmemiz sırf erkek olduğu için her şeyi yapabileceklerini zannediyorlar ve bazı kadınlarımız da buna çanak tutuyor adeta erkektir yapar yok erkeğin deneyimli olması daha iyidir diyerek bir züğürt tesellisi içindeler. Bir de yapılan çoğu hatada erkek hiç kusurlu bulunmuyor ortada bir kadın varsa direk ona bir yafta yapıştırılıyor erkeklerin kendini savunmasına bile gerek yok kadınlar olarak onları baştan aklıyoruz zaten.

Son düzenleme:
böyle düşünüyorsan da düşünceni kendine sakla, tabir-i caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derim ben.

ya aslında bazı laflarıyla benm eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü.biz 6 ay ilişkiye giremedik vajınısmus sorunu yüzünden.eşimde hep ' tedavi ol doktora gidelim neden gitmiyosun seni aldatmammı gerek illa' gibi laflar kullandı..şimdi normal ilişkimiz sorunu çözdük ama neden o lafları kullandı ağzımımı aradı tepki vermiyeceğimimi sandı bilemiyorum o yüzden hep şüphe duyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…