ya aslında bazı laflarıyla benm eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü.biz 6 ay ilişkiye giremedik vajınısmus sorunu yüzünden.eşimde hep ' tedavi ol doktora gidelim neden gitmiyosun seni aldatmammı gerek illa' gibi laflar kullandı..şimdi normal ilişkimiz sorunu çözdük ama neden o lafları kullandı ağzımımı aradı tepki vermiyeceğimimi sandı bilemiyorum o yüzden hep şüphe duyuyorum...
Kızlar bu ara en çok gördüğümüz konular aldatılma üzerine.bende yeni evliyim ve korkar oldum artık.eşim eve geç gelse acaba aldatılıyomuyum diye düşünmeden edemiyorum...çok surat yapıyorum bazen olmadık nedenlerden..ERKEK İÇİN aldatma nedeni olabilirmi bu? sizce aldatan erkekler neden aldatır.ne eksik gelir onlara,neyi yetiremez kadınlar?
bir tanıdığım demişti ki eğer kocanız başka kadınlara gitmesin (gidemesin) istiyorsanız adamın elinde para bırakmayın... eşinin nereye para harcadığını bileceksin, sürekli borca sokacaksın, elinde nakit bırakmayacaksın demişti... ilginç bir tez tabi...
ya aslında bazı laflarıyla benm eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü.biz 6 ay ilişkiye giremedik vajınısmus sorunu yüzünden.eşimde hep ' tedavi ol doktora gidelim neden gitmiyosun seni aldatmammı gerek illa' gibi laflar kullandı..şimdi normal ilişkimiz sorunu çözdük ama neden o lafları kullandı ağzımımı aradı tepki vermiyeceğimimi sandı bilemiyorum o yüzden hep şüphe duyuyorum...
bir tanıdığım demişti ki eğer kocanız başka kadınlara gitmesin (gidemesin) istiyorsanız adamın elinde para bırakmayın... eşinin nereye para harcadığını bileceksin, sürekli borca sokacaksın, elinde nakit bırakmayacaksın demişti... ilginç bir tez tabi...
her erkek aldatır demek belki abartılı olur ama son günlerde öyle şeyler duyuyorum ve görüyorum ki artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim parası olan her erkek aldatıyor aldatmayanı istisna maalesefatalarımız boşuna dememiş erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın diye etrafımda dede olmuş 50li 60 lı yaşlardaki adamlar dost bulmuşlar kendine üstelik hiç ummadığım efendi olarak tabir ettiğimiz mevki sahibi insanlar aldatmanın geçerli bir sebebi yoktur ama şu bir gerçek ki erkekler evde çocuklarımın anası dursun iyi aile babası görüntüm bozulmasın ama dışardaki heyecandan da geri kalmayayım diyorlar.Allah kimseyi şaşırtmasın
ya o kaşıgı kıramıyosak ne yapmak lazım..kısmet diyip beklemelimi...sölemesi ayıp eşim 2.500 maaş alır (öyle söyler) 1.500 kredi borcu var.faturalar falanda onda.kaşıgı kırılmış oldumu :) geriye yinede parası kalıyorki kendisine kıyafet almaktan mahrum etmiyor kendini.
ya o kaşıgı kıramıyosak ne yapmak lazım..kısmet diyip beklemelimi...sölemesi ayıp eşim 2.500 maaş alır (öyle söyler) 1.500 kredi borcu var.faturalar falanda onda.kaşıgı kırılmış oldumu :) geriye yinede parası kalıyorki kendisine kıyafet almaktan mahrum etmiyor kendini.
Demekki cinsellik onun için önemli bu konuda her anlamda iyi olmaya bakın.kendinizi geliştirin.ben 7 kıl kadar vajinusmustum bu kelimeyi eşimden hiç duymadım.ama o ilgiyi sever.ama çevremde çok güzel eğitimli hatunu boşayan oldu.herkes bildiği halde kadının talibi bir arttıki.buda ilginçti.
evet cinsellik gerçekten önemliymiş.ilk zamanlarda önemsiz sanıyordum seven insan için problem olmaz sanıyordum öyle değilmiş.bu problemi çözebildiğimizde herşey daha iyi olmaya başladı daha çok ilgilenmeye başladı.ama ben yine problem çıkarıyorum.o hastalıktan kalma korku hala var sanırım.istemiyorum nedense isteksizim.bunuda söylüyorum eşime bişey hissetmediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?