Her erkek aldatırmı? Aldatan mı suçlu,Aldatılan mı?

seni doktora teşvik için söylemiştir..

bir tanıdığım demişti ki eğer kocanız başka kadınlara gitmesin (gidemesin) istiyorsanız adamın elinde para bırakmayın... eşinin nereye para harcadığını bileceksin, sürekli borca sokacaksın, elinde nakit bırakmayacaksın demişti... ilginç bir tez tabi...

Hayatta hiç kimse için genelleme yapmayın derim. Çünkü insanlar tornadan çıkmadı. Her erkek aldatmaz, her kadın da aldatmaz. Ama aldatan kadın da vardır erkekte. O yüzden konulara bakıpta keyfinizi kaçırmayın.

Son düzenleme:

etrafta o kadar edepsiz kadınlar varki,beş parası olmasa bile bi erkekle sırf yakışıklı veya çekici diye ilişki yaşayabiliyorlar...

doktora gitmeni sağlamak için söylemiştir büyük ihimalle, bundan bişey çıkarma canım. benim de eşim iş değiştirdi, yeni işinde sürekli seyahat etmesi gerekiyo, yakında kalmalı gitmeye de başlayacak. yeni ortamında bayanlar falan da var. ben eşime çok güvenirim. mesela asla uzun süreli bir gönül ilişkisiyle beni aldatacağını düşünmüyorum. ama son okuduğum kitapta, bir erkeğin nasıl bir zayıflık ve gaflet anında bir kadınla ilişkiye girebildiğini okudum, gerçi biraz alkolün de etkisi vardı. benim eşim kullanmaz fazla ama belli de olmaz ki. Allah korusun, Allah şaşırtmasın kimsenin kocasını.

insanın mayasında bozukluk varsa aldatır canım allah korkusu yoksa kuldan utanması yoksa aldatır her evli eşini deli gibi seviyor mu hayır diyebilirim rahatlıkla ama saygısından allah korkusundan aldatmayı düşünmez bile ben ne güzel kadınlar gördüm ne kadar iyi niyetli ama kocasının gözü dışarda ne edepsiz ne sinirli kadınlar gördüm kocası başkasına bakmaz
ya bu iş yaşa başa, güzelliğe çirkinliğe, işe kariyere bakmaz karşı tarafın niyeti bozuksa aldatır o kadar
ama günümüzde aldatma konusunda kadınlar daha ilerde sankiii bu da dünya tersine dönüyor demek

bu sözü bende çok duydum,bir bildikleri vardır elbet diyerekten eşimi ev kredisi borcuna soktum :) zavallım kafasını kaldırıp bakacak hali yok şuan :):):)

her erkek aldatır demek belki abartılı olur ama son günlerde öyle şeyler duyuyorum ve görüyorum ki artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim parası olan her erkek aldatıyor aldatmayanı istisna maalesefatalarımız boşuna dememiş erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırın diyeetrafımda dede olmuş 50li 60 lı yaşlardaki adamlar dost bulmuşlar kendineüstelik hiç ummadığım efendi olarak tabir ettiğimiz mevki sahibi insanlaraldatmanın geçerli bir sebebi yoktur ama şu bir gerçek ki erkekler evde çocuklarımın anası dursun iyi aile babası görüntüm bozulmasın ama dışardaki heyecandan da geri kalmayayım diyorlar.Allah kimseyi şaşırtmasın

Her erkek uygun şartlar oluşursa ve Allah korkusu yoksa aldatır. Mühim olan sürekli ,gizliden gizliye takipte olarak, uygun şartların oluşmasını engellemek. Benim çalıştığım ortamda evli bir çift var erkek kadınlarla, kadın da erkeklerle kakara-kikiri yapmak için elinden geleni yapıyor. Konu açılınca da eşim karşı cinsle takılmayı sever diyorlar. Böyle ilginç tipler de mevcut.

bende hep o 2 kaşıktan 1 ini kırıyorum işte :):):)bunlara göz açtırmamak lazım..

ya o kaşıgı kıramıyosak ne yapmak lazım..kısmet diyip beklemelimi...sölemesi ayıp eşim 2.500 maaş alır (öyle söyler) 1.500 kredi borcu var.faturalar falanda onda.kaşıgı kırılmış oldumu :) geriye yinede parası kalıyorki kendisine kıyafet almaktan mahrum etmiyor kendini.

Bir ömür bir yola çıkıyorsun.öyle uzun ki...Kazalar olabilir çoluk ,çocuk birde adamın önemli artıları varsa harcamayın ilşkiyi derim.Egomuz devreye giriyor.Bu bana yapılır mı?Herkese yapılır.Ben çok cıvıtan ,karaktersiz,doyumsuz biriyse o zaman düşünürdüm.Kadın veya erkek benim gözlemim,en azından beğenilmekten,bakışmaktan,kur yapmaktan geri durmuyorlar.Bazen konuşuyorlrda biriyle.sonra ilşkilerinin kıymetini anlıyorlar.Dört elle sarılıyorlar sonra.Zaman değiti,birine yakınlaşmak çok kolay artık.o yüzden bununla savaşma tekniklerimizde ona göre olmalı.Biraz esnek olmalıyız.çok takipçi olmayın.Bırakın tartıp size dönsün,daha güzel.
ne çok sıkıp ne çok serbest bırakmak en iyisi,bence.Hatta kusurlarımı özellikle gizlemiyorum bazen yaw.oda beni kazanmaya etkilemeye çalışsın diye .işime gelen davranılşlarına ödül koyuyorum.Allahım denek gibi oldu.Neyse.

çok takılma matruşka ya,tabiki kıyafet alacak kendine bakacak sende al o ne alıyorsa sen 2 katını al :) eşin şüphelenilcek bişey bile yapmamış kuruntu yapma rahat ol herkes yapacak diye bişey yok..burda yazılanlar gerçekten etkiliyor insanı ama sürekli bu şüpheylede yaşanmaz..

Demekki cinsellik onun için önemli bu konuda her anlamda iyi olmaya bakın.kendinizi geliştirin.ben 7 kıl kadar vajinusmustum bu kelimeyi eşimden hiç duymadım.ama o ilgiyi sever.ama çevremde çok güzel eğitimli hatunu boşayan oldu.herkes bildiği halde kadının talibi bir arttıki.buda ilginçti.

Kıyafetle, saçla, traşla ölçmeyin böyle şeyleri. Geçmişte ben de birtakım sıkıntılar yaşadım ama yine de eşimin kıyafetinin güzel yeni ütülü temiz olmasını isterim. Kendine baksın ki gözümü gönlümü acsın.

Atın kafanızdan bu sacmasapan düşünceleri

evet cinsellik gerçekten önemliymiş.ilk zamanlarda önemsiz sanıyordum seven insan için problem olmaz sanıyordum öyle değilmiş.bu problemi çözebildiğimizde herşey daha iyi olmaya başladı daha çok ilgilenmeye başladı.ama ben yine problem çıkarıyorum.o hastalıktan kalma korku hala var sanırım.istemiyorum nedense isteksizim.bunuda söylüyorum eşime bişey hissetmediğimi.

sakın istemediğini eşine söyleme, hatta istemesen bile çok istiyormussun gibi bir görüntü vermelisin, bak ben istemiyorum , zevk almıyorum gibi şeyler söylersen ilerde eşindede cinsel sorunlar çıkar, erkekler bu sözden psikolojik olarak çok etkileniyorlar, olabilir ,insanlık hali istemeyebilirsin tabiki ama istemesen bile bahane uydur, direkt zevk almıyorum deme adama

Her erkek aldatır sözüne inanmıyorum.. Kişiliğe bağlı.. Cinsiyete de, yaşa da, yaşamışlığa da hiçbir seye bağlı değil bu olay.. Sadece kişilik canım..

hata yaptım başta...ilk başardıgımızdan beri zevk almıyorum ben diyorum..ona soruyorum ne hissettiğini.senden yanıt alamıyorum diyor,sıcak davranmadıgımı o yüzden kendisininde zevk alamadıgını söylüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…