benım bayan arkadaşım var 2 cocugu var,eşi cok sadık ve ıyı bı ınsan,sırf heyecan aradıgı ve aşık olmayı sevdıgı ıcın sureklı aldatıyor kaç tane sevgılı oldu,napayım aşık olmayı sevıyorum dıyorbence vıcdan işi bunlar
Nasıl ya
Arkadaşın halen evli mi o kişiyle?
evet eşi bılmıyodur ama sanırım
motive olmak lzım,zevk almaya çalışmak.istemeden ister gibi olmakta zor.sakın istemediğini eşine söyleme, hatta istemesen bile çok istiyormussun gibi bir görüntü vermelisin, bak ben istemiyorum , zevk almıyorum gibi şeyler söylersen ilerde eşindede cinsel sorunlar çıkar, erkekler bu sözden psikolojik olarak çok etkileniyorlar, olabilir ,insanlık hali istemeyebilirsin tabiki ama istemesen bile bahane uydur, direkt zevk almıyorum deme adama
Bazı yazılanların şaka olduğuna inanmak istiyorum..
Her erkeğin kesin aldatacağını buyuran da var ; elinden parasını al bir şey yapamasın diyen de...Aldatırsa göz yumulmalı diyen de..
Karakteri oturmuş İYİ bir insan eşini aldatmaz ; ayrıca aldatmanın herhangi bir bahanesi de yoktur..Suçu da kadına ait değildir..Eşinde hoşlanmadığı şeyler varsa oturup insan gibi konuşup sorunlarını çözmeye çalışır.Beşer tabii ki şaşar..Başkasına gönlü kayan ; eşiyle artık birlikte olamayacak durumdaki bir adam eşinden ayrılır ; sonra ne istiyorsa yapar.İkili bir hayat şerefsizliğini eşine ve kendisine yaşatmaz..
Ayrıca eşiniz aldatmasın diye uğraşmanız boşa kürek çekmekten başka bir şey değildir..Aldatmayı kafasına koyan adam kapı arkasında yapar ; ruhunuz bile duymaz..
altın takınca mı?
enteresan...ama bi kaç yola başvurmam lazım konuyla ilgili sanırım araştırmam lazım ne yapmam gerektiği ile ilgili.vajı sorunum vardı önceden o yzden korkudan isteksz davranırdım bi kere ona adapte oldum değişemiyorum artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?