her erkek aldatırmı ? sürekli bunu düşünüyorum son günlerde...

ben sevgiliyken hic bunlar aklima gelmezdi,

ama nisandan sonra burada okudugum konulardan hep icmde korku

sanki büyü bozulacak gibi herkes mi böyle diye düsünmeye basladim ne kadar okumayim desemde gözüme gözüyor giriyor konular

Maalesef sayısı hızla artmakta olan din ve ahlak yönünden eksik kimseler ne hakla evlendiler bilinmediği gibi aynı şekilde de aldatma hakkını kendinde bulurlar..

Deve kuşu misali kafasını kuma gömünce de saklandım sanırlar..

eğer erkek aldatmıyorsa,
ya pısırıktır,
ya talibi çıkmamıştır,
ya imkanı yoktur,
ya da parası yoktur...
bu kıstasların dışındakiler aldatır,
içindekiler de hayalini kurar...

aynen öyle. kimisi bunun için çaba sarfeder birini bulmak için emek,para vs... kimisi çaba sarfetmez denk gelirse kimisi çaba da sarfetmez denk de gelmez işte o zaman aldatmayabilir ,onunda garantisi yok tabi

Korkarsan yaşayamazsın o zaman aldatabilir beni diye evlenme hiç olur mu¿ olmaz tabi ki Olacağı varsa olur dua et sen Allah'a dayan güven olmasın böyle huzurlu güzel bir evliliğin olsun diye inşallah öyle de olur . Şüphe tedirgin olmak hem sana bir şey kazandırmaz huzursuz eder hem de kötüyü çağırma böyle düşüne düşüne..

evet, her erkek aldatır

Moralini bozmak gibi olmasın ama evlenmeden önce ben evliliğimin mükemmel olacağını muhteşem bir hayata sahip olacağımı falan sanırdım. Eşim benden hiç soğumayacak birbirimizi hep deli gibi sevip sevgiliyken nasılsak öyle kalacağımızı düşünürdüm. Aksini düşünüp böyle yaşayanları kınar ve asla ve asla eşimle kötü olmayacağım derdim.

Çok şükür aldatma gibi bi derdim olmadı ama erkek milleti (klişe ama) bu. İnan her şey beklenir. Bu güne kadar aldatılmadığından da hiç bir zaman emin olamazsın. Hep bi şüpe. Adam ne kadar iyi olsa da şeytana uyar mı diye düşünürsün. Bilemiyorum belki de bizi bi arada tutan bu kocalarla. Ama şu anki tavırlarını sürdüreceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Mutlaka değişirler. Şanslıysan anlayışlı davranıp kavgayı büyütmezler, değilsen zaten her gün hır gür, kavga, dövüş, aldatma, içmi, kumar vs vs.. Ama anlaşmazlık mutlaka olur. Naçizane tavsiyem; (karşıt görüler mutlaka vardır) şuanki halinden hayatından memnunsan hiç evlenme. Bekarlık günleri mutlaka aranır. Ama sen bu sözleri zaten hiç dinlemeyecek ve evleneceksin. O yüzden de bi evlenen bi de evlenmeyen pişman derler.

Hayatının en güzel günlerini bu paranoya düşüncelerle mahvetme bence.
Her erkek tabi ki aldatmaz ayrıca.

daha evli bile değilsin düşününce çıldırıyosun bir de evli olsaydın halini düşünemiyorum:)...her erkek diye şartlanacak kadar vahim bi durum yok emin olun... eşini seven bir insan başkasına ihtiyaç duymaz ama diyelim ki duydu bilin ki o zaman o ilişkide çatlaklar oluşmaya başlamıştır tek neden odur işte sizde o zaman olduğu kadar olmadı kader diyip yola devam edeceksiniz

Yorumları hayretle okudum...

Aldatmanın sadece erkeklere has bir özellik oldugunu,
biz kadınlar olarak o kadar içselleştirmişiz ki,

aglanacak halimize gülmüşüz!

Aldatan erkekler daha fazla söz konusu olduğu için çoğu erkek aldatıyormuş gibi bir algı var. Bir kadın, kocası aldatınca aldattı diye konu açabilir ama eşi aldatmayan hanımlar "benim eşim aldatmıyor" diye konu açmıyorsa ve bu erkekler söz konusu olmuyorsa, aldatmayan erkeklerin suçu ne?

Bu forumda konuları okuyup okuyup eşine çatan kadınlar var. Aman haa diyim...

aldatmayan erkek yoktur sözüne sinir oluyorum gerçekten

tabiki her erkek aldatmaz. karakter meselesi. en basitinden düşününce en en yakınım babam hayatta yapmaz. eşimin de yapmayacağından adım gibi eminim

Aldatan kadınların oranlarından haberdar değilsinizz belli ki...
Ben size daha çarpıcı bir şey söyleyeyim, son 5 yılda yapılan araştırmalara göre kadınların dünya genelinde %70, ülkemizde ise %57 si aldatıyor...

Her erkek aldatır mı dan ziyade her insan aldatır mı diye sorsaydınız daha yardımcı olacak cevaplar alırdınız.
Bana göre herkesin böyle bir potansiyeli vardır, önemli olan bunu ortaya çıkaran etkenleri hayatımızdan yok etmektir.
Bunlardan birkaçı;
1. Eğlence ortamlarında alkol düzeyini iyi ayarlamak
2. Seçici bir şekilde eş dost edinmek ve sevdiğiniz insanın yakın çevresini iyi derecede analiz etmek
3. Yalan kavramını ilişkiden çıkarıp, ne olursa olsun doğru söylendiğinde öfkeye kapılmamak
4. Karşı cins ile arkadaşlık seviyesini belirli bir düzeyde sabitlemek
5. Hayatımızdaki insanın beklenti ve isteklerine önem vermek, bize uymasa bile onun için bazı şeylere tahammül edebilmek(karşılıklı olarak)
6. En önemlisi ilişkinin sıradanlaştığı, duygu hissiyatının azaldığı anlarda bunu bozacak süprizler ve çeşitli aktivitelerle o korlanmaya başlayan alevi tekrar canlandırmak

Bunlardan sonra bir insan daha aldatmaya meyilli ise belasını arıyordur derim....

Son düzenleme:

hehehe valla çok doğru söylediniz gidip orda takılıyım moralim bozuluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…