her erkek aldatırmı ? sürekli bunu düşünüyorum son günlerde...

canım benim durumumda aynıydı tıpkı senin gibiydim bende bizde 2 senelik sevgiliyiz ama bir günümüz bile ayrı geçmemiştir her gun beraberiz bende cok korkuyodum aldatırsa nabarım bilmem diyodum dusununce bile ağlıyodum oda beni çok seviyodu ama erkek işte yapmaz diyodum ama aklından illaki geçerya insanın yani aldattı beni anlıcan. başkasıyla beraber olmuş en yakın arkadasından öğrendim bunu sevgilim askerdeyken öğrendim yıkıldım resmen ama yapabilcem bişeyde yoktu cok kotu bi duygu ama insan sevince bi şekilde affediyo asla affetmem derdim zamanında ama gururunu bi şekilde çiğniyosun yani nekadar severse sevsin illaki aldatıyolar nefsine yenik düşüp. aldatmayan erkek yok ben bunu anladım. insanın başına gelince düşünceleride değişiyio ama emin ol nabarsa yapsın senin sonucta dönüp dolaşıp gelceğ yer senin yanın

Her erkek aldatır mı cevapsız bir soru, ama her erkek,, bir aldatan adayı olabilir. ayrıca ben sadece erkeklere özel olarak görmüyorum bu aldatma olayını, sonuçta erkekler uzaylılarla aldatmıyorlar, aldatmaya dahil olan kadının da birinin eşi veya sevgilisi olma ihtimali de oldukça yüksek. Bunun da pek çok örneği vardır. Ben hiçbir zaman "insan" ve "asla" kelimelerini yan yana getiremiyorum... Her şey olası bu dünyada...

Yanlış düşünüyorsun canım her erkek aldatmaz. Dinine bağlı, eşini gerçekten seven ve kendine saygısı olan hiç bir erkek aldatmaz gerisi aldatır.

Konu sahibi arkadaşım burda her okuduğunuz konudan etkilenip hayatınızı paronaya bağlayacaksanız bence üyeliğinizi iptal etmek sizin yararınıza olacak.

Sevgilim yok ama bana da öyle geliyor, sanki her evli erkeğin gözü dışarı kayarmış gibi bir süre sonra, tabii yersiz bir kuruntu biliyorum ama rahatsız edici...

sana saygisi,sevgisi,aski ve allahtan korkusu varsa aldatmaz.buradaki yazilanlardan bu kadar etkilenme canim benim :)

o araştırmaları erkekler yaptğı en çok kadınlar aldatır. gelsinler kk de o araştırmayı yapsınlar. %30 u erkek görünümlü bir süru gaY! ne Allahtan korkmazlar var.

her erkek aldatır mı?
tabiki hayır.
aldatan insan önce kendini aldatır,
bunu bilen ve kendisine saygısı olan insan aldatmaz.
bir de...
bu dünyaya çörekleneceğini,ölümsüz olduğunu zanneden tipler aldatır.
çünkü hesap vereceğini düşündüğü ne vicdanları vardır ne de yaratanları.
haliyle hata yapmaktan çekinmezler.buna sadece aldatmayı değil,tüm insani değerlerin sınırlarını zorlayan fiilleri de katabiliriz.

Bu konuyu açmasaydın daha iyiydi tatlim neden mi cevapların çoğu olumsuz olsa da seviyorsan evleneceksin bu adamla hatta şüphelerin bile olsa evleneceksin hatta yakalasan bile evlenince düzelir mantığını taşıyorsan evleneceksin...Her erkek aldatırmı? sanmıyorum ama umarım evlenmeyi düşündüğün insan karakterli bir insan çıkar o zaman belki derim...

kadınlar affettiği sürece her erkek aldatmaya devam eder ben bunu söylerim adam nasıl olsa affedilirim diye başka yönlere kayıyorlar... aynısını kadınlar yapsa kızıp bağırırlar ama kendilerine gelince o farklı derler.

fırsatını bulan her erkek aldatır...eşine çok aşık olması,evliliğinin iyi gitmesi vs sebepler bu durumu değiştirmiyor maalesef...erkekler için aldatmak değişik bir haz,bunu bizim gibi duygusal düşünmüyorlar... bence erkeklerin %99u aldatıyor

karakter meselesi,asla aldatmayacak erkeklerde var,karakter meselesi..

Evet aldatır. Yani sevgi, eşinin bakımlı olması, evde huzur falan bunlar aldatmasını engellemez. Ya hangi adam kendisine kur yapan, işveli cilveli güzel, manken gibi vücudu olan ve kendine asılan dünden razı kadına hayır der. Hiçbirisi. Hiçbir erkek böyle fırsatı kaçırmaz ve bir gece yaşar, ha duygusal olarak etkilenmişse devam ettirir, ilişki yaşar, etkilenmemişse tek gece yaşar ve bırakır, o "mesutmutlu yuvasına" geri döner. Bırakın Allah aşkına, masallarla, filmlerle uyutuluyoruz. Her erkek aldatır.

Ama affedilmeyeceğini, terkedileceğini bilen erkek kokrusundan aldatmaz. Bu kadın yani karısı beni bırakır gider, beni boşar der aldatmaz. Affedileceğini bilen her erkek al-da-tır.

Allahım sen beni aklımı koru
Kendimden çok güvenirim sevdiğime hemde aramızda kilometreler olmasına rağmen.
Siz istediğiniz kadar her erkek diye söyleyin ama bende şunu söylerim benim can tanem al-dat-maz.
Karakter meselesi bu durum, aldatanların beyinlerinin nerelerinde oldugunu söylememe gerek dahi yok bence
Ayrıca öyle kendime bakıyorum eşim beni aldatmaz ayakları da fiyasko.
Aldatacak olan aldatır zaten dudak boyana sürmene bakmaz yani

Konu sahibesi her erkek aldatmaz iyi seçeceksin eşini iyi tanıyacaksın

Bir de çok merak ediyorum bu her erkek diye söze başlayanlar her erkeği nereden tanıyorsunuz acabaa ?
Ya daa insanlara günah yüklemek işinize geliyor, kolay olan bu çünkü di mii ?

Çok merak ettim o %99luk kısımdan biriyle evli misiniz ya da birlikte ?

İşte buu kadar, analiz süperdi bence!
ayyyneeen bende böyle düşünüyorum...Aslında erkeğin Aşkla/bağlılıkla aaallaakasıı yokk!

Çok merak ettim o %99luk kısımdan biriyle evli misiniz ya da birlikte ?

evet evliydim,aldattı ve boşandık
senin dediğin gibi ben de benim sevgilim asla beni aldatmaz derdim,çünkü kocasını(sevgilisini) seven her kadın buna inanmak ister...benim eşim çok inançlı,manevi değerleri yüksek ve sırf bu yüzden bile aldatmayacak biri olduğunu söylerdi ama aldattı.,birisi demiş içinde allah korkusu olan aldatmaz diye...bence bununla da ilgisi yok,namazında niyazında olup;dışarıya çok hacı-hoca takılıp eşini aldatan çok adam gördüm,duydum..o yüzden bence büyük konuşmayın...
emin olun aldatılanların hepsi benim kocam beni asla aldatmaz diyordu

bu düşüncelerinle kötüyü çağırıyosun bence bu hislerini sevgiline sakın sezdirme eğer seni gerçekten seviyosa ona olan güveninden şüphe eder ve çok kırılır erkekler bu konuda çok hassas.mutlaka onun nasıl biri olduğunu tanımışsındır az çok bu tarz insanlar zaten kendilerini belli eder en başta.bu düşünceleri sav ve aşkını yaşamaya bak kaderde varsa zaten değiştiremezsin yarınını düşünerek bugününü mahvetme canım kendine ve ilişkine zarar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…