- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen
Sadece yakalanan erkekler aldatır diğerleri asla aldatmaz.
süpermişşş bayıldımmm:)
bence fırsat çıkarsa her erkek aldatır. Yani biri eşinize aşık olsursa , ben bir erkeğin hayır diyebileceğine çok inanamıyorum.
Bence muhakkak durumu bir şekilde değerlendirir. Bu bırazda evli olunan kişinin fiziksel yapısına,maddi durumuna,arabasına,giyim tarzına falan bağlı bence:)
Ama çok fazla da kuruntu yapmaya gerek yok. Kimse aldatılmak için evlenmez. Korktugun şey genelde başına gelir ya.. Sen içini ferah tut bence.
Araştırmalara göre kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyorlar aslında.
Bence her insan aldatabilir bu yüzden kimseye körü körüne güvenmemek lazım.Ama sürekli aldatılırım korkusuyla yaşamak insanın ilişkilerini tüketir.Şüphe çok kötü bir zehirdir.Sinsi sinsi beynimizi ele geçirir.
Bence karşı cinse güvenmek yerine kendine güvenin tam olsun.Aldatırsa o kaybeder diye düşün.Aldatılmak dünyanın sonu diil.
Evet aldatır. Yani sevgi, eşinin bakımlı olması, evde huzur falan bunlar aldatmasını engellemez. Ya hangi adam kendisine kur yapan, işveli cilveli güzel, manken gibi vücudu olan ve kendine asılan dünden razı kadına hayır der. Hiçbirisi. Hiçbir erkek böyle fırsatı kaçırmaz ve bir gece yaşar, ha duygusal olarak etkilenmişse devam ettirir, ilişki yaşar, etkilenmemişse tek gece yaşar ve bırakır, o "mesutmutlu yuvasına" geri döner. Bırakın Allah aşkına, masallarla, filmlerle uyutuluyoruz. Her erkek aldatır.
Ama affedilmeyeceğini, terkedileceğini bilen erkek kokrusundan aldatmaz. Bu kadın yani karısı beni bırakır gider, beni boşar der aldatmaz. Affedileceğini bilen her erkek al-da-tır.
fırsatını bulan her erkek aldatır...eşine çok aşık olması,evliliğinin iyi gitmesi vs sebepler bu durumu değiştirmiyor maalesef...erkekler için aldatmak değişik bir haz,bunu bizim gibi duygusal düşünmüyorlar... bence erkeklerin %99u aldatıyor
fırsatını bulan her erkek aldatır...eşine çok aşık olması,evliliğinin iyi gitmesi vs sebepler bu durumu değiştirmiyor maalesef...erkekler için aldatmak değişik bir haz,bunu bizim gibi duygusal düşünmüyorlar... bence erkeklerin %99u aldatıyor
Çok merak ettim o %99luk kısımdan biriyle evli misiniz ya da birlikte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?