O vicdan azabi cekmemis seni boyle doktor gibi kontrol etmek istersen.Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Askerden gelmesine 1 hafta var madem, askerdeki bu şahsa neyin vicdanı anlamadımAyrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Yok artik ya bunlarin oz guveni nereden geliyor ben anlamiyorum dakika durmayin hemen ayrilin aciklamaya gerek yok hemen bitirin Allah askina askere saygimiz sonsuz ama bu nedir boyle icindeki adam olsun unuformanin sucu ne? TerbiyesizBazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Aslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorumAyrıca askerde olması tam da zamanı. Hak etmiş çünkü.
Haa tınlamaz bile bence.
Sen niye vicdan yapıyosun.
Aslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum
ayrıldığın adamın anasına ayıp etsen ne olur etmesen ne olurAslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum
Duygusal davranmayin oda sizin annenize kufur etmekten beter seyler soylemis teklif etmis ...inanamiyorum sizdeki zariflige bakin adamdaki rezillige Allah karsiniza sizin gibi birini cikarsinAslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum
Seni annesine anlatan adam seninle böyle cirkin bir muhabbetin icine girmezAslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum
Evet haklısınız vicdan yapmanın anlamı yok şimdi bitiriyorum.Seni annesine anlatan adam seninle böyle cirkin bir muhabbetin icine girmez
Güle güle de, vicdan yapma ayarsıza.
1 yıldan sonra yenimi aklına gelmiş! söyle biraz daha şap atsınlar onun yemeğineBazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?