Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

O vicdan azabi cekmemis seni boyle doktor gibi kontrol etmek istersen.

Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Askerden gelmesine 1 hafta var madem, askerdeki bu şahsa neyin vicdanı anlamadım
Askerden gelmesine 1 yıl da olsa, istemediğini kişiliğine ve yaşam görüşüne ters düşen bişeyi kabul edermiydin?
Aman boş ver denmez bir konu bu.. Adam asker dönüşü abazalığını üzerinde giderip, sonra güle güle der, bu net..!
Ama 1 hafta kalmışsa neyin vicdanı işte ona takıldım.. Sanırım ayrılmak istemiyorsun, sadece onu fikrinden caydırmak istiyorsan, buna verecek cevap zor bulursun.. Yani bence kimse böyle bi cevabı veremez.

Yok artik ya bunlarin oz guveni nereden geliyor ben anlamiyorum dakika durmayin hemen ayrilin aciklamaya gerek yok hemen bitirin Allah askina askere saygimiz sonsuz ama bu nedir boyle icindeki adam olsun unuformanin sucu ne? Terbiyesiz

Ayrıca askerde olması tam da zamanı. Hak etmiş çünkü.
Haa tınlamaz bile bence.
Sen niye vicdan yapıyosun.
Aslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum

Aslında ona karlı değilde askere gitmeden önce annesine anlatmıştı beni annesi askerde seni beklicekmi peki demişti annesine karşı sanki ayıp etmiş gibi hissediyorum

Annesine açıklarsın aynen bu şekilde ondan sonra ayıp eden sen olmazsın merak etme.

ayrıldığın adamın anasına ayıp etsen ne olur etmesen ne olur

Duygusal davranmayin oda sizin annenize kufur etmekten beter seyler soylemis teklif etmis ...inanamiyorum sizdeki zariflige bakin adamdaki rezillige Allah karsiniza sizin gibi birini cikarsin

Seni annesine anlatan adam seninle böyle cirkin bir muhabbetin icine girmez
Güle güle de, vicdan yapma ayarsıza.

1 yıldan sonra yenimi aklına gelmiş! söyle biraz daha şap atsınlar onun yemeğine

O bunu söyleyince ne cevap verdin merak ettim.
'sen kimsin lan benim namusumu test edecek dümbük.' gibi bir cümle kurdum de lütfen.
Ama yok asker, vicdan diye tereddüt edip konu açtığına göre sessiz kaldın değil mi?

Çiftlerin arasında olanlara karşı olan biri değilim. İsteyen istediği gibi yaşasın aşkını beni ilgilendirmez. Ama her şeyin bir yol yordamı var. Ben denemek için şeettim gibi şeyler abazalığın dibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…