Evet sevgili.konu sahibesi bunlar duymak.istedigimiz sozlerEvet haklısınız vicdan yapmanın anlamı yok şimdi bitiriyorum.
Bu ne ya bir arkadaşa bakıp çıkacağım der gibi
Ne demek doktordan rapor alırım.Kendisini akıllı sanıyor. Bu iş senin için o kadar önemliyse doktordan rapor alırım deseydin.
Herhalde gidip rapor almayacak. Kıçına tekmeyi basarken söyleyecek. Kimseyi salak sanmasın.Ne demek doktordan rapor alırım.
Ne kadar küçük düşürücü.
Köpek mi bu aşıları tam diye rapor alıyor.
Sözüne inanmayan, defolsun gitsin.
Hay Allah'ım daha neler duyucaz.Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Evet ilişkiyi bitirdim ve söyledim.Eee konu sahibi naptın ayrıldın mı o diplomasız jinekoloj arkadaştan?
Vay hadsiz vaay sözüne güvenip insan gibi sormuyor da bi test edeyim diyor öylemi öküz oğlu hayvaaannn...
Namusum ve şerefim yerinde ailemin yüzünü eğecek birşey yapmadım yapmamda annene söyle bakire kız baksın sana demiştim.O bunu söyleyince ne cevap verdin merak ettim.
'sen kimsin lan benim namusumu test edecek dümbük.' gibi bir cümle kurdum de lütfen.
Ama yok asker, vicdan diye tereddüt edip konu açtığına göre sessiz kaldın değil mi?
Çiftlerin arasında olanlara karşı olan biri değilim. İsteyen istediği gibi yaşasın aşkını beni ilgilendirmez. Ama her şeyin bir yol yordamı var. Ben denemek için şeettim gibi şeyler abazalığın dibidir.
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?