Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

Kendisini akıllı sanıyor. Bu iş senin için o kadar önemliyse doktordan rapor alırım deseydin.
Ne demek doktordan rapor alırım.
Ne kadar küçük düşürücü.
Köpek mi bu aşıları tam diye rapor alıyor.
Sözüne inanmayan, defolsun gitsin.

Eee konu sahibi naptın ayrıldın mı o diplomasız jinekoloj arkadaştan?
Vay hadsiz vaay sözüne güvenip insan gibi sormuyor da bi test edeyim diyor öylemi öküz oğlu hayvaaannn...

Hay Allah'ım daha neler duyucaz.

Hadi merak etti sordu diyelim , senin verdiğin cevaba inanmıyosa zaten ayrılmak için yeterli sebebiniz var bence.Onun derdi inanmamak degil tabi o da ayrı mesele...

İğrenç insan.
Böyle erkeklerden tiksiniyorum.Bunlar bir de genelde Türk kızlarını gömer ,yabancı kız ister .
Bunların namus anlayışı sadece bizim ülkedeki kızlara göre değişiyor galiba.

Namusum ve şerefim yerinde ailemin yüzünü eğecek birşey yapmadım yapmamda annene söyle bakire kız baksın sana demiştim.

Niye tester mıyım ben güvenmiyosan s... git de resmen sana hakaret etmiş sen bakireyim diyosun ama bi haltlar karistirmis ta olabilirsin demiş. Hala vicdan yapiyosun

Gittiğimiz psikolog bir ilişkinin kararını kişinin karşısındakinin durumundan bağımsız olarak vermesi gerektiğini söyledi.(tabi hayat arkadaşı olmak,hastalık vb durumlar başka dedi)
Yani o napar benden sonra falan vicdani şeylerin bi anlamı olmaz sizi ilgilendirmez sizden sonra napıcağı dedi.

Her erkek böyle düşünmez ama seninkisi sağlam sacmalamis. İspat etmeyi falan düşünmüyorsun Insallah ?

Terbiyesiz utanmaz lütfen bu konularda vicdana siginmayin. Bunun vicdanla alakası yok ona sorsaydin "kan mi tutuyor "belki biraz utanır dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…