Her erkek böyle mi düşünüyor kızlar hakkında....

Sakın bir şeyler ispatlamaya çalışıpta birlikte olmayın. Hadsiz ona mı kalmış senin bakire olup olmaman.

...."bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söyledi...."

ASKERDE NE YEDİRİP İÇİRMİŞLER BU ÇOCUĞA?!!!

HADDİNİ BİLSİN. DİREKT "BAKİRE MİSİN" DİYE SORSAYDI, BİRAZ DAHA AZ ÖKÜZLÜK ETMİŞ OLACAKTI.

BEKARET KONUSUNDA TAVİZ YOK KIZLAR. DİRENİN

Sakin sakin sakin.
Hic vicdan felan yapma.
Merak etme ilerde o erkek bozuntusu zaten atip tutucak arkandan yerli yersiz.
Bari atip tuttguna degsin.

Bende askerdeyken ayrildim.
Biraz vicdan yaptim, dogrumu bu yaptigim diye.
Ama su an bakiyorumda; beni mukemmel diye adlandiran, bana cok guvenen adam simdi neler diyor.
" insan guven kokmali" yok " ben senin icin savasirdim ama sen savasmaya degmezsin" gibi gibi. Manaya bak, guven vermeyen ben oldum, halbuki aldatan oydu.

Sonra durdum dedimki kendime. Ben ne icn uzulmustum sahi? Beni 2 kere belkide 3 kere aldatan adama askerdeyken ayrilmaya kiyamadim. Cani yanar dedim. Ve oysaki o hala ve hala canimi yakiyor hic cekinmeden. Degmezmis dedim.
Goz yaslarima, depresyonlarima degmezmis..

Sana boyle hadsiz bi teklifte bulunan, sen evlilik hayalleri kurarken senden supe eden. Bekaret varmi yokmu diye sana bi nebze guvenmeyen. Senin hayallerini seni koynuna almak icin kullanan bu karaktersize acima. Cunku oda sana acimadi ve acimiycak ayrildiktan sonra.
Tum hayallerin yikildi, revamiydi bu ha?

Çok çirkin bana bunu söyleyebilecek kadar hadsiz birinin hayatımda olmasına asla izin vermezdim... Sırf bu terbiyesizliğinden dolayı hiç acımaz askerdeyken basardım tekmeyi

Bakire misin diye sormasi yeterliyken deneme surusu yapmak istemesi de sacmaligin daniskasi ya sacmalamis resmen

Yok artık ya hadsiz, 1 yıllık sevgiliyi bakire mi diye test etmek için birlikte olmak istemek nedir ya.
Bari şerefli olup adam akıllı sevişmek istiyorum falan deseydi terbiyesiz herif.

Doğrusu benim aklıma direk şu geldi, zaten içinde pislik varmış, askerde iyicene azmış. Başka bi açıklaması olamaz bence. Sizden önce de kim bilir kaç kıza aynı teklifte bulunmuştur bir de bunu düşünün.

Konuyla ne kadar alakalıdır bilinmez ama kocam kuzey ırağa komando gitmeden 2 hafta önce benle nikah yaptı. Sebebi de evlenmeden önce birlikte olduğumuz için, orda şehit olursa arkamdan evliydi eşi şehit oldu desinler namussuz diyemesin kimse diyeydi. Ben bu düşünceyi saçma bulduğumu söyledim benim için önemli değildi hele ki kocama bişey olsa (Allah korusun) en son düşüneceğim şey bu olurdu ama zaten kendisini sevdiğim için hayır evlenmem de demedim. Neyse sonra döndü tabi. Sadede gelecek olursam erkekler bunu önemsiyor ve sanırım bütün toplum bunu önemsiyor ki böyle yapıyorlar. Tabi önemsemeyeni de vardır ama azınlıkta malesef. Doğru mu dersen, tabii ki değil. Umarım ilerde bunların önemi kalmaz.

Söyleyecek sey bulamadım. Kendini be sanıyor bu dangoz? Ne haddine. Kim o da senin bakireligini test ediyo ? Degilsen test ettim onaylamadim mi diyecek yani !!!!

Kisaca askerlik basima vurdu sondurcek yer ariyorum sen hayir dersen kerhaneye gidicektir kendine dikkat et kanayim deme sakin

hani ispat istemis ya, ola bunu ispat ettik; arkasini donleyecegini o bize nasil ispat edecek?

cok geride kaldi yavrum bunlara inanan kizlar, demek gerekir boylesinin yuzune.

dunyanin en guzel seyidir ilk beraberligini sevgi ve saygi bagi ile sarmalanmis bir iliskide yasamak. uzgunum ki bu insanin en basta saygisi yok, sevgisi olsa ne yazar?

asla affetmeyin ve arkaniza bakmadan kacin bu iliskiden. ilk kez burada bir evlilik - iliskiye dair boyle bir gidin yorumu yapiyorum; bu kadar hak edeni olmamisti cunku. Cansu020

Namusum ve şerefim yerinde ailemin yüzünü eğecek birşey yapmadım yapmamda annene söyle bakire kız baksın sana demiştim.

Doğrusunu yapmışsın bitirmekle . Birde askerden dönmesini beklemişsin . Sadece zaman kaybı .

Askerliğin son haftasında cinsini belli etmiş, at çöpe gitsin

Bu ne ya ne tebıyesız bı erkek.
Deneme tahtasımısın sen

Ayrıl gitsin

Iyyyy midem bulandı.. Hay yarabbim ya bak sen paşa efendiye, hem bunu sorgulama hakkını görüyo kendinde hem de bunu öğrenmeye çalışırken kullanmak istediği yönteme bak hele sen! Bunun gibiler buhar olup havaya filan karışsın ya!.. Boşa oksijen tüketiyolar, insanlık ziyanı hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…