İşte budurNamusum ve şerefim yerinde ailemin yüzünü eğecek birşey yapmadım yapmamda annene söyle bakire kız baksın sana demiştim.
Bazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
Namusum ve şerefim yerinde ailemin yüzünü eğecek birşey yapmadım yapmamda annene söyle bakire kız baksın sana demiştim.
Ayrıl gitsinBazı sebeplerden dolayı ayrılıp tekrar barıştığım 1 yıllık ilişkim vardı.şuan askerde bitmesine 1 hafta kaldı ve bana duymak istemediğim şeyler söyledi. Benimle evlenmeden önce birşeyler yaşamak istediğini ve özür diliyerek söylüyorum bakire olup olmadığımı öğrenmek için böyle birşey yapmak istediğini söylediğini söyledi (bakireyim)bunun üstüne Ayrılmak istiyorum böyle biriyle zaten olamam ama askerde olan birinden ayrılmak vicdan yapıyorum nasıl ne yapmalıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?